JM does not take responsibility for the translation


URA JM:LLÄ

Haluatko olla mukanamme rakentamassa tulevaisuuden yhteiskunnan tarinoita?

Katso avoimet työpaikkamme täältä!

.

Arvomme kuvaavat, miten haluamme JM:n sekä yhtiönä että työtekijöinä koettavan. Työskentelemme aktiivisesti täyttääksemme arvoihimme sisältyvät odotukset. Arvomme ovat osa myös tavaramerkkimme identiteetistä ja samalla perusta sille. Tämän lisäksi arvomme kuvaavat yrityksemme toimintaa ohjaavia perusarvoja.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja kehittyvän työympäristön. Saat olla mukana luomassa tarinaamme, ja rakentamassa yritystämme yhdessä muun henkilöstömme kanssa. Meillä sinulla on  myös mahdollisuus olla mukana pohjoismaisessa yhteistyössä ja kehittämisessä.


TARINOITA

Ihmiset ovat tekemisemme sydän. JM:llä puhumme toistemme kanssa, emme toisistamme. Meille on tärkeää tuoda esiin henkilöstömme tarinaa, ja kasvoja tekemisen takana. Henkilöstömme on tärkein voimavaramme, ja jokainen voi itse vaikuttaa työn tekemisen ilmapiiriin ja laatuun.


TRAINEE 2019

Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Ansök till traineeprogrammet 2019

TEPPO ISONKANGAS
PROJEKTINJOHTAJA

Lue haastattelu täältä

Jenna Roivainen
Työnjohtaja

Lue haastattelu täältä

EDUARD HÄNNIKÄINEN
Työnjohtaja

Lue haastattelu täältä

Vladislav Soikkanen
Vastaava työnjohtaja

Lue haastattelu täältä

Kalevi Kyhälä
Hankekehitysjohtaja

Lue haastattelu täältä

Jorma Huitila
Vuosikorjaustyöntekijä

Lue haastattelu täältä

Vertaa kohteita