JM does not take responsibility for the translation

TULE MEILLE TÖIHIN!

Tarjoamme sinulle, alasi ammattilainen, työtä mutkattomassa hauskassa jengissä ja kasvavassa yrityksessä.

Lähetä avoin työhakemus osoitteeseen rekrytointi@jmoy.fi

Lähettämällä hakemuksen työnhakija hyväksyy hänen henkilötietojensa käsittelyn JM Suomi Oy:n Työnhakijoiden rekisteriselosteen mukaisesti. Seloste kokonaisuudessaan luettavissa alla olevasta linkistä.

 

Työnhakijoita pyydetään lähettämään vain työnhakuun liittyvät olennaiset tiedot. Emme suosita toimittamaan mitään arkaluontoisia tietoja, kuten uskontoasi tai terveydentilaasi koskevia tietoja, eikä myöskään henkilötunnusta. 

Työnhakijarekisterin tietosuojaseloste

URA JM:LLÄ

Haluatko olla mukanamme rakentamassa tulevaisuuden yhteiskunnan tarinoita?

Lue lisää

.

Arvomme kuvaavat, miten haluamme JM:n sekä yhtiönä että työtekijöinä koettavan. Työskentelemme aktiivisesti täyttääksemme arvoihimme sisältyvät odotukset. Arvomme ovat osa myös tavaramerkkimme identiteetistä ja samalla perusta sille. Tämän lisäksi arvomme kuvaavat yrityksemme toimintaa ohjaavia perusarvoja.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja kehittyvän työympäristön. Saat olla mukana luomassa tarinaamme, ja rakentamassa yritystämme yhdessä muun henkilöstömme kanssa. Meillä sinulla on  myös mahdollisuus olla mukana pohjoismaisessa yhteistyössä ja kehittämisessä.


TARINOITA

Ihmiset ovat tekemisemme sydän. JM:llä puhumme toistemme kanssa, emme toisistamme. Meille on tärkeää tuoda esiin henkilöstömme tarinaa, ja kasvoja tekemisen takana. Henkilöstömme on tärkein voimavaramme, ja jokainen voi itse vaikuttaa työn tekemisen ilmapiiriin ja laatuun.


Jenna Roivainen
Työnjohtaja

Lue haastattelu täältä

EDUARD HÄNNIKÄINEN
Työnjohtaja

Lue haastattelu täältä

Vladislav Soikkanen
Vastaava työnjohtaja

Lue haastattelu täältä

Kalevi Kyhälä
Hankekehitysjohtaja

Lue haastattelu täältä

Jorma Huitila
Vuosikorjaustyöntekijä

Lue haastattelu täältä

Vertaa kohteita