JM does not take responsibility for the translation

Tule rakentamaan asiakasKESKEIStä organisaatiotamme!

JM Suomi Oy on osa JM AB –konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava asuntojen rakentaja ja asuinalueiden kehittäjä. Konsernilla on toimintaa Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa.
Toiminnan pääpaino on asuntojen uudistuotannossa pääkaupunkiseuduilla ja isoissa kasvukeskuksissa. Konsernin liikevaihto on noin 1,7 miljardia euroa ja sillä on noin 2 500 työntekijää. Yhtiö on noteerattu NASDAQ Tukholman Large Cap -listalla.

JM pyrkii toiminnassaan pitkäjänteisyyteen ja toteuttaa kestävän kehityksen periaatteita. Emoyritys JM AB on jo vuosia asuttanut Ruotsin tyytyväisimpiä asukkaita – ja tästä yhtiö on myös palkittu.

JM Suomi Oy on perustettu vuonna 2006. Rakennamme uudiskohteita pääkaupunkiseudulla Espoossa ja Helsingissä. Helmikuussa 2018 JM Suomi sai pohjoismaisen ympäristömerkin Joutsenmerkin perusluvan kerrostalotuotannolleen.

Tarjoamme sinulle, alasi ammattilainen, työtä mutkattomassa hauskassa työyhteisössä ja kasvavassa yrityksessä.

Lähetä avoin työhakemus osoitteeseen rekrytointi@jmoy.fi

Lähettämällä hakemuksen työnhakija hyväksyy hänen henkilötietojensa käsittelyn JM Suomi Oy:n Työnhakijoiden rekisteriselosteen mukaisesti. Seloste kokonaisuudessaan luettavissa alla olevasta linkistä.

Työnhakijoita pyydetään lähettämään vain työnhakuun liittyvät olennaiset tiedot. Emme suosita toimittamaan mitään arkaluontoisia tietoja, kuten uskontoasi tai terveydentilaasi koskevia tietoja, eikä myöskään henkilötunnusta.

Työnhakijarekisterin tietosuojaseloste »

Vertaa kohteita