JM does not take responsibility for the translation

AVOIMET TYÖPAIKAT

JM Suomi Oy on osa JM AB –konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava asuntojen rakentaja ja asuinalueiden kehittäjä. Konsernilla on toimintaa Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Toiminnan pääpaino on asuntojen uudistuotannossa pääkaupunkiseuduilla ja isoissa kasvukeskuksissa. JM pyrkii toiminnassaan pitkäjänteisyyteen ja toteuttaa kestävän kehityksen periaatteita. Konsernin liikevaihto on noin 1,7 miljardia euroa ja sillä on noin 2 600 työntekijää. Yhtiö on noteerattu NASDAQ Tukholman Large Cap -listalla. JM Emoyritys JM AB on jo vuosia asuttanut Ruotsin tyytyväisimpiä asukkaita – ja tästä yhtiö on myös palkittu.

JM Suomi Oy on perustettu vuonna 2006 ja tällä hetkellä Suomen organisaatio työllistää noin 60 henkilöä. JM Suomi sai pohjoismaisen ympäristömerkin Joutsenmerkin perusluvan kerrostalotuotannolleen, ensimmäisenä rakennusalan yrityksenä Suomessa. Yrityksen arvoihin kuuluvat pitkäjänteisyys, herkkyys, tyylitaju, luotettavuus, laatu ja sitoutuminen. Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan ja ihmiset ovat tekemisen sydän.

Lisätietoja JM Suomi Oy:stä osoitteessa www.jmoy.fi

Aluekohteemme käynnistyvät vuoden 2019 alussa ja tulemmekin rakentamaan lähivuosina noin 3000 asuntoa.

Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan Leppävaaran aluekohteeseemme

https://www.jmoy.fi/tietoa-meista/media/lehdistotiedotteet/2.7.2018/jmn-ensimmainen-aluekehityshanke-rakentuu-espoon-leppavaaraan/


HAEMME 2019 KÄYNNISTYVIIN UUSIIN ALUEKOHTEISIIMME

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA vastaamaan asuntoprojektiemme toteuttamisesta laadullisten, aikataulullisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti.  Vastaavana työnjohtajana varmistat turvallisen työskentelyn työmaalla. Suunnitelmallisuus, jämäkkyys ja tiimityöskentely sekä asiakaslähtöinen ja positiivinen asenne kuvaavat sinua. Työ on monipuolista, itsenäistä ja vastuullista.

TYÖNJOHTAJIA vastaamaan itsenäisesti aliurakoitsijoiden päivittäisestä johtamisesta, työvaiheiden suunnittelusta ja aikatauluttamisesta. Olet aikaansaava, täsmällinen ja tarkka niin aikataulujen kuin kustannusseurannan kanssa. Omaat vahvat vuorovaikutustaidot ja osaat ammattitaitoisesti johtaa työntekijöitä työmaalla.

TYÖMAAINSINÖÖREJÄ Työmaainsinööri osallistuu työmaiden ja hankintojen valmisteluun, kustannusseurantaan ja aikatauluhallintaan. Tarkkuus, järjestelmällisyys ja hyvä yhteistyökyky sekä aktiivinen ja itsenäinen työote kuvaavat sinua.

Edellytämme kaikilta haettavaan toimeen soveltuvaa rakennusalan tutkintoa / koulutusta sekä kokemusta vastaavanlaisista asuntorakentamisen tehtävistä. Arvostamme pioneerihenkisyyttä, tiimityöskentelytaitoja sekä pilkettä silmäkulmassa.

Tehtäviin liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä tuotantojohtajaamme Kari Mikonsaareen puh. 0503673110.  Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen rekrytointi@jmoy.fi otsikolla ”Haettu toimi”.


Hankintavastaava

Vastaat tehtävässäsi nimikekohtaisen hankintastrategian rakentamisesta ja sen toteuttamisesta. Seuraat aktiivisesti vastuunimikkeidesi toimittajamarkkinoita ja ylläpidät luotuja yhteistyökumppaniverkostoja. Löydät ammattitaidollasi kumppanit, jotka täyttävät yrityksemme laatu- ja ympäristövaatimukset. Toimit sujuvasti yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa haastavissakin neuvottelutilanteissa. Esimiehenäsi toimii JM Suomen Hankintapäällikkö.

Sinä hankintavastaavana

Teknisen tai kaupallisen koulutuksen lisäksi toivomme sinulta aiempaa kokemusta rakennusteollisuudesta sekä hankinnan tai tuotannon tehtävistä. Englannin kielen taidosta on hyötyä tehtävän hoitamisessa ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Toimit järjestelmällisesti ja huolellisesti tilanteessa kuin tilanteessa kohti yhteisesti määriteltyjä tavoitteita. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Haluat ja kehität positiivisessa hengessä yhteistyötä eri sidosryhmien välillä. Haluat jatkuvasti oppia uutta sekä etsiä ja kehittää ennakkoluulottomasti uusia toimintatapoja tavoitteiden saavuttamiseksi.  

Arvostamme yhteistyötaitoja sekä pioneerihenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle

Hankintavastaavana pääset osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa aidot edellytykset. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla. 

Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, oheisesta linkistä: rekrytointi@jmoy.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa hankintapäällikkö Pasi Lamminen 0405251574 tai pasi.lamminen@jmoy.fi.

Vertaa kohteita