JM does not take responsibility for the translation

AVOIMET TYÖPAIKAT

JM Suomi Oy on osa JM AB –konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava asuntojen rakentaja ja asuinalueiden kehittäjä. Konsernilla on toimintaa Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Toiminnan pääpaino on asuntojen uudistuotannossa pääkaupunkiseuduilla ja isoissa kasvukeskuksissa. JM pyrkii toiminnassaan pitkäjänteisyyteen ja toteuttaa kestävän kehityksen periaatteita. Konsernin liikevaihto on noin 1,7 miljardia euroa ja sillä on noin 2 600 työntekijää. Yhtiö on noteerattu NASDAQ Tukholman Large Cap -listalla. JM Emoyritys JM AB on jo vuosia asuttanut Ruotsin tyytyväisimpiä asukkaita – ja tästä yhtiö on myös palkittu.

JM Suomi Oy on perustettu vuonna 2006 ja tällä hetkellä Suomen organisaatio työllistää noin 70 henkilöä. JM Suomi sai pohjoismaisen ympäristömerkin Joutsenmerkin perusluvan kerrostalotuotannolleen, ensimmäisenä rakennusalan yrityksenä Suomessa. Yrityksen arvoihin kuuluvat pitkäjänteisyys, herkkyys, tyylitaju, luotettavuus, laatu ja sitoutuminen. Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan ja ihmiset ovat tekemisen sydän.

Lisätietoja JM Suomi Oy:stä osoitteessa www.jmoy.fi

Aluekohteemme käynnistyvät vuoden 2019 alussa ja tulemmekin rakentamaan lähivuosina noin 3000 asuntoa.

Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan Leppävaaran aluekohteeseemme

https://www.jmoy.fi/tietoa-meista/media/lehdistotiedotteet/2.7.2018/jmn-ensimmainen-aluekehityshanke-rakentuu-espoon-leppavaaraan/

 


Haussamme on nyt Sisustuskoordinaattori

Toimit asiakkaidemme ensisijaisena yhteyshenkilönä sisustusvalintojen ja asukasmuutosten osalta. Ideoit sisustus- ja tilaratkaisuja sekä teet lisä- ja muutostöiden tarjouslaskentaa. Asiakkaiden lisäksi pidät yhteyttä yhteistyökumppaneihin ja työmaan henkilöstöön toteuttaessamme yhdessä asiakkaamme unelmaa.

Sinä sisustuskoordinaattorina

Teknisen koulutuksen, esim. rakennusinsinööri tai rakennusarkkitehti, lisäksi toivomme sinulta aiempaa kokemusta asuntorakentamisesta. Englannin kielen taidosta on hyötyä tehtävän hoitamisessa ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Toimit järjestelmällisesti tilanteessa kuin tilanteessa ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Haluat jatkuvasti oppia uutta sekä etsiä ja kehittää ennakkoluulottomasti uusia toimintatapoja tavoitteiden saavuttamiseksi.

Arvostamme yhteistyötaitoja sekä pioneerihenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle

Sisustuskoordinaattorina pääset osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa aidot edellytykset. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla.

Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.6.2019 mennessä oheisesta linkistä: rekrytointi@jmoy.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Tuula Pappi 040 840 3012 tai tuula.pappi@jmoy.fi.


Haussamme on nyt Espoon Leppävaaraan Kirjanpitäjä

Tässä tehtävässä pääset näkemään yrityksen taloushallinnon kokonaisuutena sekä osallistumaan esimerkiksi järjestelmien kehitysprojekteihin ja prosessien tehostamiseen. Vastaat päivittäisten kirjanpitotehtävien lisäksi kuukausittaisesta arvonlisäverolaskelmasta ja ilmoituksesta sekä asunto-osakeyhtiöiden rakennusaikaisesta kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja veroilmoituksista. Työtehtäviisi kuuluvat myös matkahallintajärjestelmän hoito, asiakas- ja urakkalaskutus sekä myyntireskontraan liittyvät tehtävät sekä sijaistus ostoreskontran ja maksatuksen osalta. Pääset myös osallistumaan konserniraportointiin sekä JM Suomen tilinpäätöksen ja veroilmoituksen laatimiseen. Tehtävä on uusi ja itsenäinen, joten työnkuva räätälöityy taustasi ja osaamisalueesi mukaan. Esimiehenäsi toimii JM Suomen kirjanpitopäällikkö.

Sinä kirjanpitäjämme

Toivomme sinulta kaupallista/laskentatoimen koulutusta (esim. tradenomi) ja aikaisempaa, mieluiten muutaman vuoden työkokemusta taloushallinnon ja kirjanpidon tehtävistä. Hyvä Excel-osaaminen on toivottavaa ja arvostamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kirjanpito-osaamista sekä talouden tietojärjestelmien (esim. SAP) käyttökokemusta. Työtavoiltasi olet tarkka ja vastuuntuntoinen, mutta myös kehityskykyinen ja -haluinen. Olet oma-aloitteinen ja osaat keskittyä olennaiseen sekä organisoida työsi tehokkaasti aikataulupaineista huolimatta. Omaat itsenäisen työskentelyotteen ja hyvien vuorovaikutustaitojen ohella sinulla on halua kehittää omaa osaamistasi ja olla osana tukemassa JM Suomen kasvua ja kehitystä. Sovit parhaiten porukkaamme, jos olet helposti lähestyttävä ja sinulta löytyy halua palvella.

Tarvitset roolissa englannin kielen taitoa ja ruotsin kielen osaamisesta on hyötyä.

Tarjoamme sinulle

Pääset vakavaraiseen ja kasvavaan yritykseen, jonka toiminta on pitkäjänteistä varmistaen siten myös tulevan positiivisen kehityksen. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on matala, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla.

Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme! Lisätietoja ja hakeminen Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 2.6.2019 mennessä oheisesta linkistä: https://bit.ly/2HnBowS

Lisätietoa tehtävästä antaa konsulttimme Sini Kalalahti 010 320 2417 tai sini.kalalahti@compasshrg.fi.


HAEMME 2019 KÄYNNISTYVIIN UUSIIN ALUEKOHTEISIIMME

TYÖNJOHTAJIA vastaamaan itsenäisesti aliurakoitsijoiden päivittäisestä johtamisesta, työvaiheiden suunnittelusta ja aikatauluttamisesta. Olet aikaansaava, täsmällinen ja tarkka niin aikataulujen kuin kustannusseurannan kanssa. Omaat vahvat vuorovaikutustaidot ja osaat ammattitaitoisesti johtaa työntekijöitä työmaalla.

TYÖMAAINSINÖÖREJÄ Työmaainsinööri osallistuu työmaiden ja hankintojen valmisteluun, kustannusseurantaan ja aikatauluhallintaan. Tarkkuus, järjestelmällisyys ja hyvä yhteistyökyky sekä aktiivinen ja itsenäinen työote kuvaavat sinua.

Edellytämme kaikilta haettavaan toimeen soveltuvaa rakennusalan tutkintoa / koulutusta sekä kokemusta vastaavanlaisista asuntorakentamisen tehtävistä. Arvostamme pioneerihenkisyyttä, tiimityöskentelytaitoja sekä pilkettä silmäkulmassa.

Tehtäviin liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä tuotantojohtajaamme Kari Mikonsaareen puh. 050 3673 110.  Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen rekrytointi@jmoy.fi otsikolla ”Haettu toimi”.


Hankintavastaava

Vastaat tehtävässäsi nimikekohtaisen hankintastrategian rakentamisesta ja sen toteuttamisesta. Seuraat aktiivisesti vastuunimikkeidesi toimittajamarkkinoita ja ylläpidät luotuja yhteistyökumppaniverkostoja. Löydät ammattitaidollasi kumppanit, jotka täyttävät yrityksemme laatu- ja ympäristövaatimukset. Toimit sujuvasti yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa haastavissakin neuvottelutilanteissa. Esimiehenäsi toimii JM Suomen Hankintapäällikkö.

Sinä hankintavastaavana

Teknisen tai kaupallisen koulutuksen lisäksi toivomme sinulta aiempaa kokemusta rakennusteollisuudesta sekä hankinnan tai tuotannon tehtävistä. Englannin kielen taidosta on hyötyä tehtävän hoitamisessa ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Toimit järjestelmällisesti ja huolellisesti tilanteessa kuin tilanteessa kohti yhteisesti määriteltyjä tavoitteita. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Haluat ja kehität positiivisessa hengessä yhteistyötä eri sidosryhmien välillä. Haluat jatkuvasti oppia uutta sekä etsiä ja kehittää ennakkoluulottomasti uusia toimintatapoja tavoitteiden saavuttamiseksi.  

Arvostamme yhteistyötaitoja sekä pioneerihenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle

Hankintavastaavana pääset osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa aidot edellytykset. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla. 

Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, oheisesta linkistä: rekrytointi@jmoy.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa hankintapäällikkö Pasi Lamminen 040 5251 574 tai pasi.lamminen@jmoy.fi.

Vertaa kohteita