JM does not take responsibility for the translation

Trainee

Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Ansökan

Ansök till traineeprogrammet 2019

Traineeprogrammet

Vårt tvååriga traineeprogram består av sammanlagt fem block: två inom produktion, ett block inom projektering, ett block inom projektledning inklusive marknad och försäljning samt ett block inom verksamhetsutveckling eller centrala inköp. Blocken är både praktiskt och teoretiskt inriktade.

 

Efter varje avslutat block samlas alla traineer för en gemensam teorivecka med fokus på ledarskap och personlig utveckling. Under ett av de fem blocken kommer du att vara placerad på en annan ort eller region. Till ditt stöd under de praktiska delarna av programmet har du en egen handledare och såklart trevliga, hjälpsamma kollegor.

Målet är att du efter traineeperioden blir en av våra projekteringsledare, för att på sikt ta dig an andra ledarroller hos oss, exempelvis som regionchef eller i en position i ledningsgruppen. Under själva traineeperioden kommer du mer få en generalistroll och specialistkunskaperna kommer du sedan få längs vägen.

Har du frågor?

Har du frågor om JMs traineeprogram är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Christina Cronvall, christina.cronvall@jm.se

Följ våra traineer

Våra traineer Lina, Oskar, Gabriella, Sebastian och Agnes bloggar om vardagen hos oss, läs traineebloggen här.

Vertaa kohteita