JM does not take responsibility for the translation

Trainee

Haluamme, että sinä olet yksi heistä, jotka rakentavat kanssamme tulevaisuuden yhteiskuntaa ja auttavat luomaan kestäviä kaupunginosia.

Hakeminen

Hakuaika on päättynyt. Uusi haku alkaa joulukuussa 2019.

Harjoitteluohjelma

Kaksivuotinen harjoitteluohjelmamme koostuu viidestä osiosta: kaksi osiota suoritetaan tuotannossa, yksi projektoinnissa, yksi projektinjohdossa mukaan lukien markkinointi ja myynti sekä yksi osio liiketoiminnan kehittämisessä tai keskitetyssä hankinnassa. Osioihin kuuluu sekä käytännön työtä että teoriaa.

Jokaisen osion päätteeksi kaikki harjoittelijat kokoontuvat yhteiselle teoriaviikolle, jonka aikana keskitytään johtajuuteen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Yhden osion harjoittelija suorittaa toisella paikkakunnalla tai alueella. Saat käytännön osioiden tueksi oman ohjaajan ja tietenkin mukavia ja avuliaita työtovereita.

Tavoitteena on, että harjoittelujakson jälkeen olet valmis projektipäälliköksi ja että voit pitkällä aikavälillä omaksua muita JM:n esimiestehtäviä esimerkiksi aluepäällikkönä tai johtoryhmän jäsenenä. Harjoittelujakson aikana saat yleisemmän toimenkuvan ja erikoistaitoja kartutat matkan varrella.

Rakenna yhteistä tulevaisuutta kanssamme.

Haluamme varmistaa, että voit tuntea ylpeyttä työurastasi. Pyrimme tähän ajattelemalla pitkäjänteisesti kaikessa, mitä teemme.

Talojen, kaupunginosien ja elinympäristöjen tulee kestää ainakin 100 vuotta, minkä vuoksi vastuullisuus on vastuumme ja kunnianhimomme. Olemme ottaneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteet osaksi toimintaamme, mikä tarkoittaa erilaisia toimenpiteitä, kuten esimerkiksi sitä, että vuoteen 2030 mennessä JM:n ilmastopäästöjen tulee olla lähellä nollatasoa ja 20 % rakennustyöläisistämme tulee olla naisia.

Työntekijämme ovat mukana muuttamassa alaa. Tervetuloa rakentamaan yhteistä tulevaisuuttamme!

Onko sinulla kysyttävää?
Jos sinulla on kysyttävää JM:n harjoitteluohjelmasta, ota yhteyttä rekrytointivastaavaan Christina Cronvalliin, christina.cronvall@jm.se.

Vertaa kohteita