JM does not take responsibility for the translation

JM SUOMEN HYVÄNTEKEVÄISYYSTEMPAUS PÄÄKAUPUNGIN TURVAKOTI RY:N HYVÄKSI

News 3.7.2017 11.59

JM Suomi Oy lahjoitti huonekaluja ja tilojen sisustustarvikkeita Pääkaupungin Turvakoti ry:n kahteen toimipisteeseen. JM Suomi haluaa elellään osoittaa arvostusta turvakotien tekemälle työlle ja olla mukana tukemassa tärkeää työtä.

Turvakodin kahden toimipisteen oleskelutilat sisustettiin huonekaluilla, jotka ovat olleet sisustuskäytössä JM:n kohteiden esittelyasunnoissa. Sisustussuunnittelija Tanja Tervakko suunnitteli ja kokosi huonekaluista kodikkaat kokonaisuudet toimipisteiden lasten ja aikuisten yhteisiin tiloihin.

Vuonna 1978 perustettu Pääkaupungin turvakoti ry on voittoa tuottamaton kansalaisjärjestö. Yhdistyksen tarkoituksena on vaikuttaa perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa ehkäisevästi ja asiakastyössään korjata sen aiheuttamia vaurioita sekä tukea lapsiperheitä, joita uhkaa syrjäytyminen. Toiminnassa tuotetaan ammatillisesti laaduk­kaita laitos- ja avopalveluja perhe- ja lähisuhdeväkivallan kaikille osapuolille. Työskentelyn tavoitteena on väkivallan tunnistaminen, loppuminen ja väkivaltaisista kokemuksista selviytyminen sekä asiakkaan voimaantuminen itseään arvostavaksi selviytyjäksi.

- Pääkaupungin turvakoti ry tekee vähäisillä resursseilla äärimmäisen tärkeää ja haastavaa työtä tukeakseen ihmisiä hyvin vaikeissa elämäntilanteissa. Halusimme olla avuksi, ja tämä oli vähintä, mitä voimme tehdä. JM Suomi haluaa tempauksellaan osoittaa arvostusta turvakotien tekemälle työlle. Haluamme kannustaa muitakin pohtimaan, miten yritykset voisivat omalta osaltaan auttaa vastaavia tuen tarpeessa olevia, tärkeää työtä tekeviä tahoja. Pienetkin teot merkitsevät”, sanoo JM Suomen myynti- ja markkinointipäällikkö Susanna Virta.

Lisätietoa: 

Markus Heino, toimitusjohtaja
JM Suomi Oy
markus.heino@jmoy.fi
puh. 0400 500 1263

Susanna Virta, myynti- ja markkinointipäällikkö
JM Suomi Oy
susanna.virta@jmoy.fi
puh. 0400 323 080

Karola Grönlund, toiminnanjohtaja
Pääkaupungin turvakoti ry
karola.gronlund@paakaupunginturvakoti.fi
puh. 044 275 3006

 

JM Suomi Oy on osa JM AB –konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava asuntojen rakentaja ja asuinalueiden kehittäjä. Konsernilla on toimintaa Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Toiminnan pääpaino on asuntojen uudistuotannossa pääkaupunkiseuduilla ja isoissa kasvukeskuksissa. JM pyrkii toiminnassaan pitkäjänteisyyteen ja toteuttaa kestävän kehityksen periaatteita. Konsernin liikevaihto on noin 1,6 miljardia euroa ja sillä on noin 2 400 työntekijää. Yhtiö on noteerattu NASDAQ Tukholman Large Cap -listalla. JM Suomi Oy on perustettu vuonna 2006. 

www.jmoy.fi
www.jm.se

Vertaa kohteita