JM does not take responsibility for the translation

Uuden Tankovainion asuinalueen ensimmäiset asukkaat muuttavat sisään

News 28.8.2015 9.44

Helsingin Vartioharjun ja Mellunkylän väliselle rajalle, Itäväylän eteläpuolelle rakentuu uusi asuinalue. Kaavailussa on kodit noin 800 asukkaalle. Rakentaminen aloitettiin kerrostaloista kesällä 2014. Ruotsalainen rakennusyhtiö JM oli ensimmäinen alueen rakentajista, ja perjantaina 28.8.2015 ensimmäiset asukkaat muuttavat uusiin koteihinsa Tankovainiossa.

  • JM-konsernin strategian keskiössä on asuinalueiden kehittäminen, ei pelkästään talojen rakentaminen. Ei ole yhdentekevää, mihin uusia asuntoja rakennetaan. On tärkeää, että kokonaisuus on yhtenäinen. Rakennamme sinne, missä ihmiset haluavat asua. Olemme iloisia ja ylpeitä saadessamme olla mukana Helsingin täydennysrakentamisen hankkeissa kehittämässä näin hienoa uutta asuinaluetta kuin Tankovainio, kertoo JM Suomen Tankovainion projekteista vastaava projektinjohtaja Teppo Isokangas.

 

JM-konsernin projektit Tankovainion alueella jatkuvat vielä useamman vuoden. Rakennusyhtiön toinen kerrostalo alueella valmistuu kesällä 2016. Sitä seuraavatkin suunnitelmat ovat jo hyvällä mallilla.

  • Yli puolet tulevankin talomme asunnoista on jo myyty. Tankovainion alue on herättänyt selkeästi ihmisten mielenkiintoa. Ja miksei herättäisi, onhan kyseessä aivan ainutlaatuinen puistoympäristö lähellä Vartiokylänlahden luontomaisemaa ja hyviä ulkoilumahdollisuuksia. Eikä asuinalueen houkuttelevuutta heikennä myöskään se, että halutessaan Helsingin keskustaan hurauttaa bussilla, metrolla ja autolla reilussa vartissa, kommentoi Isokangas.

 

 

Lisätietoja Tankovainion alueen uudisrakentamisesta:

projektinjohtaja Teppo Isokangas, JM Suomi Oy, p. 040 510 5185, teppo.isokangas [at]jmoy.fi

myynti- ja markkinointipäällikkö Susanna Virta, JM Suomi Oy, p. 0400 323 080, susanna.virta[at]jmoy.fi

 

JM on Pohjoismaiden johtava asuntojen kehittäjä. Konserni on laajentunut Ruotsista Suomeen, Norjaan, Tanskaan ja Belgiaan. Toiminnan pääpaino on pääkaupunkiseuduilla ja isoissa kasvukeskuksissa. Konsernin liikevaihto on noin 14 miljardia Ruotsin kruunua (1,5 miljardia euroa) ja sillä on noin 2.200 työntekijää. Yhtiö on listattu NASDAQ OMX:n Tukholman pörssiin. JM on jo seitsemättä vuotta peräkkäin ansainnut Ruotsin tyytyväisimpien asiakkaiden omaavan yhtiön arvonimen asumisen sektorilla  (NKI, Nöjd Kund Index).

Vertaa kohteita