JM does not take responsibility for the translation

Rakennusalalle julistettu työsulku

News 26.4.2018 12.06

Työnantajajärjestö Rakennusteollisuus RT julisti eilen keskiviikkona 25.4. työsulun vastaukseksi työntekijöitä edustavan Rakennusliiton ilmoittamiin lakkoihin. Toteutuessaan työsulku alkaa torstaina 10.5.2018.

Työsululla tarkoitetaan työnantajajärjestön päätöksellä toteutettua työnteon ja palkanmaksun keskeytystä. Kyseessä on laillinen työtaistelutoimi, jossa työnantajat estävät ammattiliittoon kuuluvia työntekijöitä pääsemästä työhön ja keskeyttävät heidän palkanmaksunsa. 

Mikäli työsulku toteutuu, se voi vaikuttaa keväällä valmistumassa olevien kohteidemme luovutukseen ja muuton ajankohtaan. Pyrimme kaikin käytettävissämme olevin keinoin pitämään kiinni ilmoittamistamme aikatauluista. Tiedotamme tilanteesta asianosaisia tarkemmin heti, kun saamme lisätietoa. 

Myöhemmin valmistumassa olevien kohteidemme luovutukseen työsulku ei vaikuta, edellyttäen että ratkaisun löytyminen neuvotteluissa ei pitkity. 

Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja toivomme, että neuvottelut tuottavat kaikille osapuolille tyydyttävän lopputuloksen mahdollisimman pian.
 
JM Suomi Oy
 
Yhteyshenkilö:
Tuula Pappi
Asiakaspalvelupäällikkö
p. 040 840 3012
tuula.pappi@jmoy.fi

Vertaa kohteita