JM does not take responsibility for the translation

JM Suomi Oy voitokas työturvallisuuskilpailussa

News 14.3.2017 14.22

JM Suomi Oy palkittiin parhaana Uudenmaan alueen Turvallisesti 2000-luvulla työturvallisuuskilpailussa.

Uudenmaan alueen Turvallisesti 2000-luvulla työturvallisuuskilpailussa vuonna 2016 menestyneet rakennusyritykset ja työmaat palkittiin 1.3.2017 Helsingissä.

JM Suomi palkittiin parhaana pienten talonrakennusyhtiöiden sarjassa. Työmaiden turvallisuutta mittaavassa osiossa JM Suomen työmaa Asunto Oy Helsingin Auringonsilta saavutti toisen sijan erinomaisin mittaustuloksin.

-Olen erittäin ylpeä työmaidemme menestyksestä kilpailussa. Työturvallisuus on vakavasti otettava asia, ja kaikki työmaamme ovat sitoutuneet määräysten noudattamiseen. Voitto antaa meille lisää potkua kehittyä edelleen paremmaksi, sanoo tuotantojohtaja Kari Mikonsaari.

Turvallisesti 2000-luvulla –työturvallisuuskilpailun järjestävät yhdessä Talonrakennusteollisuuden Uudenmaan piiri ry, Infra ry, Rakennusliitto ry, Etelä-Suomen Aluehallintoviraston työsuojelun vastuualue, Työturvallisuuskeskus, Ammattiliitto Pro ja RAKLI ry.

Kilpailuun osallistui 24 päätoteuttajana toimivaa talonrakennusyritystä. Työturvallisuudesta on kilpailtu Uudellamaalla vuodesta 1997, joten kilpailu täyttää tänä vuonna 20 vuotta.

Lisätietoa:

Kari Mikonsaari, tuotantojohtaja
JM Suomi Oy
+358503673110
kari.mikonsaari@jmoy.fi

JM Suomi Oy on osa JM AB –konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava asuntojen rakentaja ja asuinalueiden kehittäjä. Konsernilla on toimintaa Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Toiminnan pääpaino on asuntojen uudistuotannossa pääkaupunkiseuduilla ja isoissa kasvukeskuksissa. JM pyrkii toiminnassaan pitkäjänteisyyteen ja toteuttaa kestävän kehityksen periaatteita. Konsernin liikevaihto on noin 1,6 miljardia euroa ja sillä on noin 2 400 työntekijää. Yhtiö on noteerattu NASDAQ Tukholman Large Cap -listalla. JM Suomi Oy on perustettu vuonna 2006.

 

www.jmoy.fi
www.jm.se

Vertaa kohteita