JM does not take responsibility for the translation

JM:n ensimmäinen aluekehityshanke rakentuu Espoon Leppävaaraan

News 13.6.2019 11.06

JM Suomi Oy on allekirjoittanut sopimuksen ensimmäisestä aluekehityshankkeestaan Suomessa. Uusi Puustellinkallion asemakaava Espoon Leppävaarassa mahdollistaa 850 asunnon rakentamisen alueelle.

Tehdyn kaupan arvo on noin 23 miljoonaa euroa. Kauppa kirjataan JM International
-liiketoimintayksikössä vuoden 2018 toiselle neljännekselle. Kauppasumma maksetaan vuoden 2018 kolmannella neljänneksellä. Puustellinkallio sijaitsee Leppävaaran kasvukeskuksessa lähellä kauppakeskus Selloa sekä juna- ja linja-autoasemia. Paikalla toimii tällä hetkellä Keskuspuiston ammattiopisto (entinen Arla-instituutti), jolle parhaillaan rakennetaan uusia toimitiloja naapuritontille.

– Puustellinkallion sijainti on vetovoimainen, hyvät palvelut ja liikenneyhteydet ovat kävelyetäisyydellä. Tämä on strateginen hankinta ja muodostaa hyvän perustan tulevien vuosien myynnille ja rakentamiselle. Olemme valmistautuneet hyvin, suunnitelmat ovat pitkällä ja myynti alkaa syksyllä, kertoo Markus Heino, JM Suomen toimitusjohtaja.

JM Suomi sai helmikuussa 2018 pohjoismaisen ympäristömerkin Joutsenmerkin perusluvan kerrostalotuotannolleen. Myönnetty peruslisenssi on Suomen rakennusalalla ensimmäinen laatuaan. Siirtyminen Joutsenmerkittyyn asuntotuotantoon koskee koko JM AB -konsernia, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Lisätietoa: 
Markus Heino, toimitusjohtaja JM Suomi Oy, 040 500 1263
Martin Asp, Business Unit Manager JM International, +46 (0)8 782 89 85
Sepideh Imani, Head of Communication and Analysis, +46 (0)8 782 14 29

JM on pohjoismaiden johtava asuntojen rakentaja ja asuntoalueiden kehittäjä. Toiminta keskittyy asuntojen uudistuotantoon etenkin suurten kasvukeskusten ja korkeakoulukaupunkien halutuilla alueilla Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Kehitämme myös liikekiinteistöihin ja urakointitoimintaan kuuluvia projekteja lähinnä Tukholmassa ja sen lähialueilla. JM edistää kaikessa toiminnassaan pitkäjännitteistä kestävyystyötä.

Yhtiön liikevaihto on noin 1,8 mrd. euroa ja sen henkilöstömäärä noin 2 600. JM AB on listattu NASDAQ Tukholman Large Cap -ryhmässä. www.jmoy.fi www.jm.se

Vertaa kohteita