JM does not take responsibility for the translation
 • Rakennusalalle julistettu työsulku

  News 2018-04-26

  Työnantajajärjestö Rakennusteollisuus RT julisti eilen keskiviikkona 25.4. työsulun vastaukseksi työntekijöitä edustavan Rakennusliiton ilmoittamiin lakkoihin. Toteutuessaan työsulku alkaa torstaina 10.5.2018.

 • JM Suomen ensimmäinen Joutsenmerkki-kriteerein rakennettava talo Pasilaan

  News 2018-03-23

  JM Suomen ensimmäinen Joutsenmerkki-talo on kehittyvään Pasilaan kohoava Höyhensaari. JM Suomi kertoi tammikuussa koko JM AB -konsernin siirtyvän kestävään Joutsenmerkki-rakentamiseen. Siten Suomessa tulee mahdolliseksi ostaa itselleen ympäristömerkin kriteerein rakennettu kerrostaloasunto. Joutsenmerkin peruslisenssi myönnettiin JM Suomelle helmikuussa, ja se on rakennusalallamme ensimmäinen laatuaan.

 • JM Suomi tarjoaa ensimmäisenä Suomessa Joutsenmerkittyjä kerrostalokoteja omistusasumiseen

  News 2018-01-17

  Vastedes kaikki JM Suomen omaperusteisesti eli alusta loppuun itse toteuttamat kerrostalokodit rakennetaan pohjoismaisen ympäristömerkin Joutsenmerkin kriteerien mukaisesti. Siirtyminen kestävään Joutsenmerkki-rakentamiseen koskee koko JM Ab -konsernia, joka toimii myös muissa Pohjoismaissa. Joutsenmerkki-omistusasuntojen kautta tavoitteena on tehdä konsernin monivuotinen työ puhtaan ympäristön ja kestävän asumisen puolesta näkyvämmäksi asukkaille ja ottaa jalansija kestävän asumisen markkinajohtajana.

 • JM SUOMEN HYVÄNTEKEVÄISYYSTEMPAUS PÄÄKAUPUNGIN TURVAKOTI RY:N HYVÄKSI

  News 2017-07-03

  JM Suomi Oy lahjoitti huonekaluja ja tilojen sisustustarvikkeita Pääkaupungin Turvakoti ry:n kahteen toimipisteeseen. JM Suomi haluaa elellään osoittaa arvostusta turvakotien tekemälle työlle ja olla mukana tukemassa tärkeää työtä.

 • JM Suomi Oy voitokas työturvallisuuskilpailussa

  News 2017-03-14

  JM Suomi Oy palkittiin parhaana Uudenmaan alueen Turvallisesti 2000-luvulla työturvallisuuskilpailussa.

 • JM Suomi Oy aloittaa asuntojen rakentamisen Espoon Tapiolaan

  News 2017-03-07

  JM Suomi Oy on hankkinut tontin Tapiolan ydinkeskustasta, osoitteesta Kauppamiehentie 4. Tontille rakennetaan viisikerroksinen kerrostalo.

 • JM myi Helsingin Tankovainioon rakennettavia kerrostaloyhtiöitä NREP:lle

  News 2016-08-23

  JM Suomi on solminut NREP:n kanssa sopimuksen Helsingin Tankovainion alueelle rakennettavien kahden kerrostaloyhtiön kaupasta.

 • 100 uutta asuntoa nousee Herttoniemeen

  News 2015-11-25

  JM Suomi Oy on allekirjoittanut Sponda Oyj:n kanssa sopimuksen tontin ostamisesta Herttoniemestä. Tehdyn sopimuksen arvo on noin 5 milj. euroa ja tavoitteena on aloittaa rakentaminen alueella vuonna 2017.

 • Uuden Tankovainion asuinalueen ensimmäiset asukkaat muuttavat sisään

  News 2015-08-28

  Helsingin Vartioharjun ja Mellunkylän väliselle rajalle, Itäväylän eteläpuolelle rakentuu uusi asuinalue. Kaavailussa on kodit noin 800 asukkaalle. Rakentaminen aloitettiin kerrostaloista kesällä 2014. Ruotsalainen rakennusyhtiö JM oli ensimmäinen alueen rakentajista, ja perjantaina 28.8.2015 ensimmäiset asukkaat muuttavat uusiin koteihinsa Tankovainiossa.

 • Esikaupunkialueiden täydennysrakentamiseen tulee panostaa enemmän

  News 2015-05-13

  Helsingin Vartioharjun ja Mellunkylän väliselle rajalle rakennetaan uutta asuinaluetta. Puistomaiselle alueelle nousee useita kerrostaloja, joihin tulee yhteensä noin 140 asuntoa. Ensimmäinen uusi talo on jo rakenteilla ja valmistuu alkusyksystä 2015. Toisen talon rakennuslupa on saatu 17.4.2015 ja rakentaminen alkaa vielä tänä keväänä, valmis talo on asukkaiden käytössä kesällä 2016. Rakennuttaja ruotsalainen JM konserni on erikoistunut uusien asuinalueiden kehittämiseen. JM näkee Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla valtavasti potentiaalia esikaupunkialueiden täydennysrakentamiseen. Meillä on valtavasti mahdollisuuksia käyttämättä, mitä tulee rakentamiseen ja aluesuunnitteluun, toteaa JM Suomen toimitusjohtaja Markus Heino. Ei kuitenkaan ole yhdentekevää mihin uusia asuntoja rakennetaan. Nyt kehitystoimintaa leimaa liika keskustakeskeisyys. Esikaupunkialueiden täydennysrakentamiseen ja kehittämiseen tulisi panostaa enemmän.

Näytä 8 lisää 8

Vertaa kohteita