JM does not take responsibility for the translation

Joutsenmerkittyä rakentamista

Asunnon ostaminen on aina sijoitus. Me rakennamme ensimmäisenä Suomessa Joutsenmerkittyjä kerrostaloasuntoja omistusasumiseen - ja tarjoamme samalla asunnonostajalle mahdollisuuden sijoittaa asunnon lisäksi kestäviin ja ekologisiin arvoihin. Haluamme tehdä asumisesta parempaa sekä ihmisen itsensä, että ympäristön kannalta.

Saimme helmikuussa 2018 pohjoismaisen ympäristömerkin Joutsenmerkin perusluvan kerrostalotuotannollemme. Tästä eteenpäin kaikki kohteemme suunnitellaan ja toteutetaan Joutsenmerkin kriteerien mukaisesti.

JoutsenmerkkiPeruslisenssimme (lupanumero 40890085) on Suomen rakennusalalla ensimmäinen laatuaan. Peruslisenssi tarkoittaa, että meillä on valmius suunnitella ja toteuttaa Joutsenmerkittyä asuntotuotantoa. Siirtyminen Joutsenmerkkiin koskee koko JM AB -konsernia, joka toimii Suomen ohella Ruotsissa ja Norjassa.

Jotta tuote tai palvelu voi saada Joutsenmerkin, sen on täytettävä Joutsenmerkin kriteerit, jotka perustuvat elinkaariajatteluun. Joutsenmerkki kertoo puolueettomasti tuotteen ja palvelun ympäristöystävällisyydestä – se takaa, että rakennus on ympäristön kannalta paras vaihtoehto. Samalla merkki kertoo laadusta ja turvallisuudesta. Asukkaalle tämä tarkoittaa esimerkiksi laadukkaampaa sisäilmaa, energiatehokkuutta, päivänvaloon panostamista sekä pienempää kemikaalikuormaa.

Peruslisenssin myötä JM Suomella on mahdollisuus saada Joutsenmerkki rakentamilleen kerrostaloille. Kriteerien mukaisesti Joutsenmerkki on jatkossa mukana jokaisen yksittäisen rakennusprojektin tarkastuksissa, jotta voidaan todentaa vaatimusten täyttyvän.  Joutsenmerkki myönnetään valmiille taloille.

Ensimmäiset Joutsenmerkki-talomme rakentuvat Pasilaan ja Leppävaaraan.

Kun ostat asunnon Joutsenmerkitystä talosta, voit olla varma, että kotisi on parempi valinta myös ympäristön kannalta.

 

Joutsenmerkki on Suomen tunnetuin ympäristömerkki ja viidenneksi arvostetuin brändi yli tuhannen brändin joukosta. Joutsenmerkittyjä tuotteita on Suomessa noin 10 000. Lue lisää Joutsenmerkistä täältä.

Vertaa kohteita