JM does not take responsibility for the translation

LÖYDÄ IHANA UUSI KOTISI MEILTÄ

TULOSSA HURMAAVIA KERROSTALOKOHTEITA TAPIOLAAN JA LEPPÄVAARAN PUUSTELLINKALLIOON ESPOOSSA SEKÄ LAUTTASAAREEN JA HERTTONIEMEEN HELSINGISSÄ.

Koti on maailman tärkein paikka, inspiraation lähde ja turvasatama. Me rakennamme asuntoja, jotka muuttuvat asukkaiden myötä kodeiksi.

Erilaisia asuntojamme yhdistää yksi tekijä: kaikki ovat ihania. Löydä uusi kotisi nyt meiltä! Haluamme, että meidän rakentamasta asunnosta tulee sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Tutustu seuraavaksi alkaviin kohteisiimme:

Asunto-osakeyhtiö Tapiolan Taika, Espoo
Tapiolan Taika rakentuu Tapiolan ydinkeskustaan, keskelle kulttuurimaisemaa ja palveluiden välittömään läheisyyteen. Avarat asunnot, upeat parvekkeet ja ihana arki - niistä on Tapiolan Taika tehty.

Onnikallio, Espoo
Uusi Onnikallion asuinalue nousee Leppävaaran Puustellinmäelle. Tänne rakentuu jotakin ihan uutta ja jännittävää, projektia kannattaa seurata!

Asunto-osakeyhtiö Helsingin Vaapukkapiha
Zacharias Topeliuksen lumoavasta Vattumato-sadusta nimensä saanut Vaapukkapiha rakentuu Lauttasaaren Vattuniemenkujalle. Keskelle upeita palveluita, lähelle metroasemaa. Kivenheiton päässä upeat ulkoilumaastot, meri ja venesatama.

Asunto-osakeyhtiö Helsingin Paratiisilintu
Trendikkääseen Herttoniemeen rakentuva Paratiisilintu on saanut inspiraationsa tarunhohtoisista, värikkäistä tropiikin linnuista. Talo täynnä ihastuttavia asuntoja! Talossa tullaan käyttämään uusiutuvaa ja lähienergiaa. 

 

”Kun on aika laittaa jalat ensimmäistä kertaa saman peiton alle,
monistaa neliötä perheen kasvaessa
tai järjestää koti uuteen muotoon kun ollaan taas omillaan,
kannattaa valita JM-koti.”

 

Kysymyksissä tulevista kohteista palvelee asuntomyyntimme. Ota yhteyttä ja ilmoita kiinnostuksestasi! 020 751 4730 tai asuntomyynti@jmoy.fi.

Vertaa kohteita