LAUTTASAARI • PASILA • KUNINKAANTAMMI

Helsingin helmet koostuvat kolmesta asuinkerrostalokohteesta eri puolilla kaunista pääkaupunkiamme. Alueissa korostuvat Helsingin parhaat piirteet: kimmeltävä meri, sykkivä kaupunki ja monipuolinen luonto. Mikä on sinun valintasi?

Kaikille kolmelle kerrostalokohteille yhteistä ovat avarat pohjaratkaisut ja herkulliset sisustusvalinnat: kvartsikiviset ikkunalaudat, parvekkeille johtavat kokolasiset liukuovet, kaunis tammiparketti jalan alla. Tyylikkäät keittiöt, joihin mahtuu tarvittaessa useampikin kokki tai pieni leipuri.

Tervetuloa tutustumaan Helsingin helmiin!

Varaa yksityisesittely asuntomyyjiltämme tai tule yleisiin asuntonäyttöihin, joita pidämme kesän aikana. Esittelytiedot päivittyvät tälle sivulle.

 

Helsingin HelmetAsunto Oy Helsingin Vaapukkapiha nousee kovaa vauhtia Lauttasaaren Vattuniemeen. Jykevä kivitalo kätkee sisäänsä tyylikkäitä asuntoja, jotka houkuttelevat sisustamaan omaa kotia. Jos etsit yksiötä tai kaksiota alueelta, tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua!

Ympäristö Lauttasaaressa on ainutlaatuinen: kaupunki, meri ja rantakalliot kaikki lähellä. Tätä saarta ei turhaan kutsuta Onnellisten saareksi.

Vaapukkapiha valmistuu kesällä 2020. Klikkaa kuvaa ja lue lisää!

 

 

Helsingin HelmetKeski-Pasila on uusi, urbaani kaupunginosa ja Asunto Oy Helsingin Höyhensaari rakentuu sen sydämeen.

Kaupoille ja kulttuuririentoihin pääsee hetkessä, sillä uusi ostoskeskus on alle 200 metrin päässä ulko-ovilta. Pasilan asema monipuolisine liikenneyhteyksineen vain kivenheiton päässä.

Koti on kuitenkin ihanassa omassa rauhassa. Höyhensaari rakentuu Keski-Pasilan läpi kulkevan viheralueen, Höyrypuiston, yhteyteen. Höyhensaaressa on upeita, kookkaitakin kaupunkiasuntoja - tutustu nyt ja löydä oma unelmakotisi!

Höyhensaari valmistuu keväällä 2020. Klikkaa kuvaa ja lue lisää!

 

 

Helsingin HelmetKuninkaantammi, uusi helsinkiläinen kaupunginosa, odottaa uusia asukkaita Keskuspuiston helmassa. Upeat ulkoilumahdollisuudet ovat alueen valttikortti, värikäs kaupunkirakenne antaa alueelle omaleimaisen ilmeen.

Asunto Oy Helsingin Minna rakentuu aivan Kuninkaantammen ytimeen, tulevan Kuninkaantammenaukion laidalle. Tutustu kerrostaloon ja sen hurmaavaan, sisustettuun esittelyasunoon! Myös muutama rivitaloasunto jäljellä. 

Minna valmistuu vuoden 2019 lopussa. Klikkaa kuvaa ja lue lisää!

 

 

 

VARAA YKSITYISESITTELY!

JM Suomi Oy
ASUNTOMYYNTI
p. 020 751 4730
asuntomyynti@jmoy.fi

Sirpa Plyhm         050 393 8059
Liisa Nuutinen     040 676 6180
Paula Vuonnala    040 621 6652