JM does not take responsibility for the translation

JM konserni

JM on vuonna 1945 Ruotsissa aloittanut rakennusliike. Nimensä yhtiö on saanut perustajansa John Mattsonin mukaan. Alkujaan JM toimi lähinnä infra- ja toimitilarakentamisen puolella. 1960-luvun puolivälissä yhtiö oli vahvasti mukana Tukholman keskustan kehittämisessä. Samoihin aikoihin JM toteutti Norrköpingin alueella mm. Kolmårdenin eläintarhan.

JM PÄHKINÄNKUORESSA

Tänä päivänä JM on Pohjoismaiden johtava asuntojen kehittäjä. Konsernilla on toimintaa Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Toiminnan pääpaino on pääkaupunkiseuduilla ja isoissa kasvukeskuksissa. Konsernin liikevaihto on noin 15 miljardia Ruotsin kruunua (1,6 miljardia euroa) ja sillä on noin 2 300 työntekijää. Yhtiö on listattu NASDAQ OMX:n Tukholman pörssiin.

Yhtenä JM:n tavoitteena on edistää uudisrakentamista ylipäätään, ja yhtiö toimiikin alan puolestapuhujana. Nykyaikaiset rakennustekniikat takaavat korkealuokkaista asumista vuosikymmeniksi eteenpäin.  Kokonaisvaltainen panostaminen ympäristöystävällisyyteen on tärkeää, mikä näkyy niin rakennusten energiakulutuksessa, rakennusmateriaalien valinnassa, rakennusvaiheen aikaisessa jätteiden käsittelyssä ja päästöjen hallinnassa. Puhumattakaan siitä, mitä ympäristöystävällisyys tarkoittaa asukkaiden jokapäiväisessä elämässä muun muassa lämmityskulujen säästöjen muodossa.

IHMINEN ON TÄRKEÄ

Sosiaalinen vastuu on JM:n arvoissa korkealla. Konserni tukee kansainvälisesti mm. SOS-Lapsikylän toimintaa.

Asiakaslähtöisyys on JM:llä todellista. Yhtiö on jo seitsemättä vuotta peräkkäin ansainnut Ruotsin tyytyväisimpien asiakkaiden omaavan yhtiön arvonimen asumisen sektorilla  (NKI, Nöjd Kund Index).

Lisätietoja JM-konsernista löydät ruotsalaisilta ja kansainvälisiltä sivuiltamme http://www.jm.se/om-jm/kort-om-jm/

ja  http://www.jm.se/en/about-jm/jm-in-brief/. Sijoittajatietoa http://www.jm.se/en/about-jm/investors/

Vertaa kohteita