JM does not take responsibility for the translation

Tule rakentamaan asiakasKESKEIStä organisaatiotamme!

JM Suomi Oy on osa JM AB –konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava asuntojen rakentaja ja asuinalueiden kehittäjä. Konsernilla on toimintaa Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Toiminnan pääpaino on asuntojen uudistuotannossa pääkaupunkiseuduilla ja isoissa kasvukeskuksissa. JM pyrkii toiminnassaan pitkäjänteisyyteen ja toteuttaa kestävän kehityksen periaatteita. Konsernin liikevaihto on noin 1,6 miljardia euroa ja sillä on noin 2 400 työntekijää. Yhtiö on noteerattu NASDAQ Tukholman Large Cap -listalla. JM Suomi Oy on perustettu vuonna 2006. Emoyritys JM AB on jo vuosia asuttanut Ruotsin tyytyväisimpiä asukkaita – ja tästä yhtiö on myös palkittu.

Tarjoamme sinulle, alasi ammattilainen, työtä mutkattomassa hauskassa jengissä ja kasvavassa yrityksessä.

Lähetä avoin työhakemus osoitteeseen rekrytointi@jmoy.fi

HAEMME NYT TALOUSASSISTENTTIA

Oletko innostunut taloushallinnon tehtävistä ja koet, että tahdot olla mukana rakentamassa taloushallinnon käytäntöjä kasvavassa yrityksessä? Talousassistenttina hoidat yrityksemme myyntireskontraa sekä asunto-osakeyhtiöidemme kirjanpitoa ja tilinpäätöksiä. Toimikenttääsi kuuluu myös muita taloushallinnon yleisiä tehtäviä. Talousassistenttinamme tärkeimpiin ominaisuuksiisi lukeutuvat tarkkuus, systemaattisuus, viestintätaidot sekä halu tehdä asioita tiimissä. Työskentelet osana tehokasta taloushallinnon tiimiä sekä toimit tiiviissä yhteistyössä koko Suomen organisaation henkilöstön kanssa.

Jos sinulta löytyy intoa, pioneerihenkisyyttä ja pilkettä silmäkulmasta, olet etsimämme henkilö. Toivomme positiivista asennetta, järjestelmällisyyttä ja hyvää kommunikointikykyä.  Arvostamme ongelmanratkaisukykyä, tiimityöskentelytaitoja sekä kiinnostusta asuntorakentamiseen. Tarjoamme sinulle työtä mutkattomassa hauskassa jengissä sekä mahdollisuuden kehittyä organisaatiomme mukana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 11.4.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi@jmoy.fi. Mahdollisiin kysymyksiin vastaa talousjohtaja Marjo Liljelund p. (09) 4730 2680 ma 4.4.2017 klo 15-16 tai pe 7.4.2017 klo 13-15.

HAEMME OMAPERUSTEISEEN KERROSTALOTUOTANTOON

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

vastaamaan asuntoprojektiemme toteuttamisesta laadullisten, aikataulullisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti.  Vastaavana työnjohtajana varmistat turvallisen työskentelyn työmaalla. Suunnitelmallisuus, jämäkkyys ja tiimityöskentely sekä asiakaslähtöinen ja positiivinen asenne kuvaavat sinua. Työ on monipuolista, itsenäistä ja vastuullista.


TYÖNJOHTAJIA

vastaamaan itsenäisesti aliurakoitsijoiden päivittäisestä johtamisesta, työvaiheiden suunnittelusta ja aikatauluttamisesta. Olet aikaansaapa, täsmällinen ja tarkka niin aikataulujen kuin kustannusseurannan kanssa. Omaat vahvat vuorovaikutustaidot ja osaat ammattitaitoisesti johtaa työntekijöitä työmaalla.


TYÖMAAINSINÖÖRIÄ

Työmaainsinööri osallistuu työmaiden ja hankintojen valmisteluun, kustannusseurantaan ja aikatauluhallintaan. Tarkkuus, järjestelmällisyys ja hyvä yhteistyökyky sekä aktiivinen ja itsenäinen työote kuvaavat sinua.

Edellytämme kaikilta haettavaan toimeen soveltuvaa rakennusalan tutkintoa / koulutusta sekä kokemusta vastaavanlaisista asuntorakentamisen tehtävistä. Arvostamme pioneerihenkisyyttä, tiimityöskentelytaitoja sekä pilkettä silmäkulmassa.

Tehtäviin liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä tuotantojohtajaamme Kari Mikonsaareen puh. (09) 4730 2610.  Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 30.4.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi@jmoy.fi otsikolla ”Haettu toimi”

JM Suomi Oy rekrytointikuva


Vertaa kohteita