JM does not take responsibility for the translation
Asunto Oy Helsingin Auringonsilta
Loppuunmyyty

Helsinki / Vuosaari

Asunto Oy Helsingin Auringonsilta

KOTI KESKELLÄ ELÄMÄÄ

Asunto Oy Helsingin Auringonsilta

VAHVASTI VUOSAARESSA, KESKELLÄ ELÄMÄÄ

Helppoa, mukavaa ja huoletonta. Aamukahvit linnunlaulun säestämänä omalla ihanalla parvekkeella. Monipuoliset palvelut aivan nurkan takana. Kulkuyhteydet kunnossa. Luonto, meri ja laajat virkistysalueet lähettyvilläsi. Tätä kaikkea on asuminen perinteikkäässä Vanhassa Vuosaaressa. 

Satamasaarentiellä on tontti, jonka tunnelma rosoisuudessaan ja nostalgisuudessaan hakee vertaistaan. Katso video ja fiilistele!

 

Tälle tontille JM rakentaa uuden, upean terassitalon. Talon, joka kunnioittaa vanhojen terassitalojen arkkitehtuuria ja Vanhan Vuosaaren omaa vahvaa luonnetta. Maustettuna modernilla tvistillä. Avarat, valoisat ja kodikkaat huoneistot. Isot terassiparvekkeet. Raikkaat pinnat ja ajattoman tyylikkäät sisustusratkaisut. Hyvät harraste- ja kerhotilat, sekä pyöränpesupaikka. Oma tontti. Arvioitu valmistuminen kesällä 2017.

JM-kodit rakennetaan nykyajan tekniikoilla ja materiaaleilla, mikä takaa laadukkaan asumisen vuosikymmeniksi eteenpäin. Panostamme myös ympäristöystävällisyyteen. Tämä näkyy jokapäiväisessä elämässä mm. lämmityskulujen säästöjen muodossa.  Uudessa kodissa asut pitkään vailla remonttihuolia, kaikki puhdasta ja käyttämätöntä. Voit keskittyä vain elämiseen ja ihanaan arkeen.

 

Tervetuloa tutustumaan Auringonsiltaan!

Auringonsilta esittelyasunto olohuone

Asunnot Asunto Oy Helsingin Auringonsilta

  • Myynnissä

  • Nimivaraus

  • Varattu

  • Ennakko­markkinoinnissa

  • Myyty


Hakukriteereilläsi ei löytynyt yhtään kohdetta

Vertaa kohteita