JM does not take responsibility for the translation
Asunto Oy Helsingin Höyhensaari
Suunnitteilla

Helsinki / Pasila

Asunto Oy Helsingin Höyhensaari

Kodin rauha keskellä kaupu...

   Asunto Oy Helsingin Höyhensaari

   Helsingin Höyhensaari nousee Keski-Pasilan, uuden asuinalueen, sydämeen. Kaupungin syke, huikeat palvelut ja monipuoliset liikenneyhteydet odottavat oven takana, mutta koti on rauhan ja harmonian tyyssija.

   Kirjallisuudessa Höyhensaaret tunnetaan kuvitteellisena kauniiden unien ja kuvitelmien kotimaana. Me haluamme, että rakentamistamme kodeista tulee asukkailleen samanlaisia: turvasatamia, joissa on tilaa rentoutua työ- ja koulupäivän jälkeen, viettää elämänmakuista arkea ja kuplivan ihanaa juhlaa.

   Höyhensaareen rakentuu 69 ihastuttavaa asuntoa tehokkaista yksiöistä kaksioihin ja avariin kolmiohin, ja ylimpien kerrosten hulppeisiin useamman huoneen asuntoihin. Rakentamissamme asunnoissa on aina jokin erityinen juju; Höyhensaaren asunnoissa on esimerkiksi upeat, lasitetut parvekkeet, runsaasti säilytystilaa, joissakin asunnoissa erilliset walk in -vaatehuoneet sekä tyylikkäät asuntosaunat.

   Höyhensaaren ennakkomarkkinointi alkaa keväällä 2018!

   Keski-Pasilaa tulevat määrittämään monipuoliset palvelut aivan oven takana sekä huikeat yhteydet kaikkialle pääkaupunkiseudulle. Helsingin keskusta, Pasilan asema ja upea kulttuuritarjonta aivan oven takana. Kunhan vain maltat lähteä kotoa...

   Kiinnostuitko Höyhensaaresta rakentuvassa Keski-Pasilassa? Ole meihin yhteydessä ja ilmoita kiinnostuksestasi! Puhelinnumero 020 751 4730 tai asuntomyynti@jmoy.fi.

   Lisätietoa uudistuvasta Pasilasta löydät Uutta Helsinkiä -sivustolta.


   Vertaa kohteita