JM does not take responsibility for the translation
Helsingin Kesäniitty
Loppuunmyyty

Helsinki / Mellunkylä

Helsingin Kesäniitty

Sinun kotisi odottaa

Helsingin Kesäniitty

Mistä unelmiesi koti on tehty? Haaveiletko rentouttavasta tunnelmasta, romanttisesta yhteiselosta, ystävien täyttämästä keittiöstä tai pienen perheen ensiaskelista? Unelmasi odottaa Kesäniityssä!

Sinun kotisi odottaa!

Omaa tilaa, lisää tilaa, käytännölliset neliöt – mikä tahansa toiveesi on, niin me haluamme yhdessä kanssasi rakentaa sinulle kodin, jossa viihdyt. JM-koti suunnitellaan erilaisia elämäntilanteita varten. Ruotsalaisilla ja suomalaisilla suunnittelijoillamme on mahtavia ideoita toimivista pohjaratkaisuista ja kaunista sisustuselementeistä.

Ei ole yhdentekevää missä uusi kotisi sijaitsee ja mitä palveluita lähistöllä on tarjolla. Meille on tärkeää, että kokonaisuus on yhtenäinen. Luonto lähellä ja palvelut myös. Tutustu uuteen kerrostalokohteeseemme Helsingin Mellunkylässä. Parvekkeet avautuvat puistomaiselle sisäpihalle. Aivan kulmilta pääset näppärästi kävellen tai bussilla suoraan metroasemalle ja keskustaan.

Aloitimme Ruotsissa 70 vuotta sitten ja olemme siellä olleet mukana kehittämässä kokonaisia asuinalueita. Meillä on kokemusta talonrakentamisesta ja asuntokaupoista. Autamme sinua kaupanteossa. Olemme turvallinen kumppani

Tervetuloa Kesäniittyyn!  Yhtiö muodostuu yhdestä kaksiportaisesta 4-kerroksisesta kerrostalosta, jossa on 31 asuntoa.

Ai niin, ja uusi on aina uusi.


Asunnot Helsingin Kesäniitty

  • Myynnissä

  • Nimivaraus

  • Varattu

  • Ennakko­markkinoinnissa

  • Myyty


Hakukriteereilläsi ei löytynyt yhtään kohdetta

Rakennamme koteja

Rakennamme valoisia, ilmavia koteja. Tuoreissa neliöissä ei ole vielä kukaan muu asunut, joten saat todella luoda uuden ja itsesi näköisen kodin. Voit halutessasi vaikuttaa rakentamisen lopputulokseen. Vastarakennettu koti takaa, että saat asua vailla huolia tulevista remonteista. Sijoitamme henkilökohtaisen asumisen suurempaan kehykseen. Kaikki rakentamamme talot ovat energiaystävällisiä, mikä säästää niin energiakustannuksia kuin ilmastoa.

Vertaa kohteita