JM does not take responsibility for the translation
Asunto Oy Helsingin Vaapukkapiha
Rakenteilla 42 vapaata asuntoa

Helsinki / Lauttasaari

Asunto Oy Helsingin Vaapukkapiha

Tervetuloa Onnellisten sa...

Asunto Oy Helsingin Vaapukkapiha

SATU ONNELLISTEN SAARESTA
Onnellisten saarelle, raikkaiden merituulien ympäröimään Vattuniemeen, syntyy uusi helmi: Vaapukkapiha.

Topeliuksen Vattumato-klassikkosadusta nimensä saanut yhtiö nousee keskelle elämää, monipuolisten palveluiden äärelle. Jykevä julkisivu kätkee sisäänsä 83 tunnelmallista asuntoa.  

Lauttasaaren ja Vattuniemen erityislaatuinen historia, aito merellisyys ja alueen yhteisöllinen tunnelma luovat ainutlaatuisen kehyksen Vaapukkapihalle. Miten sinun tarinasi jatkuisi täällä?

KELL’ ONNI ON…
Koti on elämän keskipiste, turvasatama, suoja ulkomaailmaa vastaan. Vaapukkapihan seiniä eivät merituulet kaada, se pitää asukkaansa suojassa.

Sisäpihan puoleinen julkisivu upottaa rakennuksen alueen teollisuusmenneisyyteen; kookkaat parvekkeet on erotettu toisistaan muuratuilla pilareilla, lasiseinistä valo työntyy parvekkeille ja asuntoihin sisään.

Kekseliäs suunnittelu ja avarat ratkaisut luovat pohjan ihanalle arjelle ja helpolle elämiselle. Tyylikkäät sisustusvalinnat, kuten kiviset ikkunalaudat ja parvekkeiden kokolasiset liukuovet, nostavat tunnelman astetta ylellisemmäksi.

Elämää sopivasti arkipäiväisen yläpuolella, aikaa päiväunille ja –unelmille,
tunnelmointia oman kodin lämmössä. Tervetuloa Vaapukkapihaan!

 

Huom! Yhtiö rakennetaan valinnaiselle vuokratontille. Suomen Hypoteekkiyhdistys omistaa 50% ja Vaapukkapiha 50% tontista. Osakkaan on mahdollista lunastaa Hypoteekkiyhdistyksen osuus joko talon valmistumisen yhteydessä tai myöhemmin. Lunastusosuus on noin 420 €/m2.

Asunnot Asunto Oy Helsingin Vaapukkapiha

  • Myynnissä

  • Nimivaraus

  • Varattu

  • Ennakko­markkinoinnissa

  • Myyty


Hakukriteereilläsi ei löytynyt yhtään kohdetta

Vertaa kohteita