JM does not take responsibility for the translation

Pääkaupunkiseutu / Kuninkaantammi

Asunto Oy Helsingin Tilly Rakenteilla : 11 vapaata asuntoa

 • Kunta: Helsinki
 • Alue: Kuninkaantammi
 • Myyntihinta: 60 054,00 € - 102 582,00 €
 • Velaton hinta: 200800 - 342400 €
 • Hoitovastike: 6,05€/m2/kk sis. tontin vuokravastikkeen
 • Rahoitusvastike: 0,50€/osake/kk
 • Huoneita: 2 - 4
 • Koot: 41 - 85 m²
 • Asuntotyyppi: Kerrostalo
 • Osoite: Karmiinikuja 4
  00430 Helsinki
 • Tila: Rakenteilla
 • Muuttopäivä: Syksy 2018 (Alustava)
 • Asuntoja: 41

Miltä tuntuu, kun astut ulko-ovesta sisälle? Fiilistele uusin silmin ja tunne uuden kodin tuoksu, ikkunan takana pilkistelevän auringon hyväilemä lämpö, äkkiä tajuntaan nouseva hyvän olon tunne. Tunne siitä, että olet kotona.

Keskuspuiston kainaloon kätkeytyy helmi. Kuninkaantammi on  uudenlainen asuinalue, jossa urbaani kaupunkiasuminen yhdistyy ympäröivään luontoon ja upeisiin ulkoilumahdollisuuksiin. Kuninkaantammessa toteutetaan Eliel Saarisen ja Bertel Jungin yli 100-vuotta vanhaa unelmaa Helsingin puutarhakaupunginosista. Alueen katujen ja puistojen nimistö kunnioittaa kotimaisen taiteen kultakauden naistaiteilijoiden perinnettä alkaen Helen Schjerfbeckistä ja päättyen Ellen Thesleffin puistoon uimarannalle. Taidemaalarin puisto kokoaa koko paletin yhteen ja tarjoaa puitteet kaupunkiviljelylle. Nimensä alue on saanut tammesta, jonka kuningas Kustaa III istutti tarinan mukaan Kuninkaantammen pohjoisreunalle 1700-luvulla

Keskuspuiston puut näkyvät ikkunasta, ja lähellä siintää tuleva Päijänteen vedellä täytetty Palettilampi. Puhtaampaa uimavettä saa hakea. Keskuspuisto tarjoaa upeat puitteet ulkoilulle. Jokamiehen oikeudet pääsevät todelliseen arvoonsa. Puolukka-, mustikka-, tatti- ja vahverokorit täyttyvät alta aikayksikön. Kalastus ja melonta on mahdollista Vantaanjoen kuohuissa. Latu- ja pyöräreittien verkosto on kattava. Kesällä kaupungin viljelemät auringonkukka- ja hernepellot ovat vapaasti kaupunkilaisten hyödynnettävissä.

Asunto Oy Helsingin Tilly on JM:n toinen kerrostalokohde Kuninkaantammessa, ja valmistuu arviolta syksyllä 2018. Asuntokokoja on kaksioista neljän huoneen, keittotilan ja saunan muodostamaan 85m2 huoneistoon. Avarat ja valoisat oleskelu- ja seurustelutilat. Lämminhenkinen parketti jalan alla ja klassisen vaaleat pinnat luovat tunnelmallisen kokonaisuuden. Säilytysjärjestelmät ovat kaikki Elfaa. JM-kodeissa on aina jokin juju tai useampia, jotain hauskaa ja yllättävää.  Yksi tällainen on ainutlaatuinen idea, millä parvekkeet on toteutettu. Toinen puoli on lasitettu, huonemainen tila. Ja toinen avonainen, jolloin valo pääsee olohuoneeseen sisään. Voit nauttia avautuvasta maisemasta jo keittiössä kokkaillessa.

Autopaikat sijaitsevat hallissa pihakannen alla. Kuljet kätevästi halliin suoraan omalta porrastasanteeltasi. Ja koska autot ovat hallissa, on pihamaa suojaisa. Esteetön käynti sisään taloon ja huoneistoihin.

Kuninkaantammessa liikut metsässä, puistoissa ja rannalla. Tervetuloa tutustumaan!

Tillyn asunnot ovat kohtuuhintaisia, mikä antaa sinulle loistotilaisuuden siirtyä vaikka vuokralla asumisesta omistusasuntoon. Tai pienemmästä asunnosta kerralla isompaan. Vastavalmistuneessa asunnossa kaikki on sinua varten valmiina. Ei tarvitse kuin muuttaa sisään, ja asunto muuttuu kodiksi! Mikäli toivot, niin Tillyssä voit vielä valita lisä- ja muutostöitä.   Rakennus- ja sisustustyöt tehdään nykypäivän tekniikoilla ja materiaaleilla taataksemme sinulle huoliteltua ja huoletonta asumista pitkäksi aikaa. Haluamme tehdä tämän sinulle helpoksi.

JM:llä maksat vasta lähempänä muuttopäivää

Kaupanteon yhteydessä maksat 15% myyntihinnasta, joka on noin 8.800-15.400 euroa riippuen asunnon koosta. Seuraava maksuerä erääntyy vasta muuttopäivän/valmistumispäivän lähestyessä. Et maksa mitään siinä välissä, sinulle jää siis hyvin aikaa valmistella vanhan asuntosi myymistä tai vuokrasopimuksen päättämistä.


Kuninkaantammen sydämeen rakennetaan toriaukio ja sen laidalle kylätalo Tammitalo. Tammitalo nousee aivan JM-kotien viereen, ja se tulee kokoamaan koulun, päiväkodin, leikkipuiston sekä asukastiloja samaan rakennukseen. Ruokakauppoja on suunnitteilla aukion asuinrakennusten kivijalkoihin. 

Kuninkaantammesta pääset nopeasti autolla kohti Helsingin keskustaa tai Tampereen suuntaan. Mikäli suosit julkisia liikenneyhteyksiä, niin lähin bussipysäkki sijaitsee pääkadulla Kuninkaantammenkierrolla vain muutaman askeleen verran sivuun JM-kotien tontista.

 

Asunnot Asunto Oy Helsingin Tilly

 • Myynnissä

 • Nimivaraus

 • Varattu

 • Ennakko­markkinoinnissa


Hakukriteereilläsi ei löytynyt yhtään kohdetta

Keittiö - Asunto Oy Helsingin Tilly, JM Suomi Oy
Makuuhuone - Asunto Oy Helsingin Tilly, JM Suomi Oy
Kylpyhuone - Asunto Oy Helsingin Tilly, JM Suomi Oy
Aluekuva - Asunto Oy Helsingin Tilly, JM Suomi
Asemapiirros - Asunto Oy Helsingin Tilly, JM Suomi Oy

Piirros- ja 3D-kuvat ovat visualisointeja ja eivät välttämättä vastaa todellisuutta.

.

Rakastu uuteen
- fiilistele uutta kotia,
klikkaa Hanna Sumarin
asuntoesittelyvideo käyntiin.

Alueesta

Kuninkaantammi

Vantaanjoen ja Keskuspuiston syleilyyn rakentuva Kuninkaantammi on uudenlainen asuinalue, jossa urbaani kaupunkiasuminen yhdistyy ympäröivään luontoon ja upeisiin ulkoilumahdollisuuksiin. Kuninkaantammessa toteutetaan Eliel Saarisen ja Bertel Jungin yli 100-vuotta vanhaa unelmaa ja suunnitelmaa Helsingin puutarhakaupunginosista.

 Lue lisää

Tutustu kodinrakentajiin!

Meille JM:läisille on äärimmäisen tärkeää, että rakentamamme asunnot muuttuvat asukkaiden myötä kodeiksi, joissa viihdytään. Niinpä meille ei ole yhdentekevää, kuka nämä kodit rakentaa. Haluamme esitellä ihmisiä työmaan arjen takana - todellisia sankareita, kodinrakentajia.

 Lue lisää

Vertaa kohteita