JM does not take responsibility for the translation
Asunto Oy Helsingin Irene
Loppuunmyyty

Helsinki / Kuninkaantammi

Asunto Oy Helsingin Irene

RAKASTU UUTEEN

Asunto Oy Helsingin Irene

Tervetuloa Kuninkaantammeen, Helsingin vihreään sydämeen. Kuninkaantammi on uusi helsinkiläinen asuinalue Keskuspuiston läheisyydessä, jossa urbaani kaupunkiasuminen yhdistyy ympäröivään luontoon ja upeisiin ulkoilumahdollisuuksiin. Kaupunginosa kunnioittaa vanhan keskiaikaisen pienen kaupungin muotoja kaarevine linjoineen ja värikkäine julkisivuineen. Lapsille turvalliset piha-alueet takaavat hauskat leikkipaikat, oma puhdasvetinen uimaranta rakentuu vain muutaman askeleen päähän. Aivan uudenlaista asumista Helsingissä, ja silti lähellä parhaimpia retki- ja ulkoilumaastoja.

Miltä se tuntuu? Se tunne, kun astut ulko-ovesta sisälle. Fiilistele uusin silmin ja tunne uuden kodin tuoksu, ikkunan takana pilkistelevän auringon hyväilevä lämpö, äkkiä tajuntaan hiipivä hyvän olon tunne. Tunne siitä, että olet kotona.

Onnea omassa kodissa

Rivitaloyhtiö Irene tarjoaa ihanaa arkea ja elämisen onnea viehättävissä perheasunnoissa. Alakerrassa avarat oleskelutilat ja keittiö, jonne mahtuu kokkailemaan useampikin. Valoisat makuuhuoneet yläkerran rauhassa. Terassiparveke laajentaa kodin ulos asti, ja päästää ihanasti valoa sisätiloihin. Parveke sijaitsee saunan ja pesutilojen läheisyydessä, mikä mahdollistaa hauskat vilvoitteluhetket. Vuodevaatteet on helppo tuulettaa ja pyykin kuivatus on kätevää.

 JM-kodeissa on jokin juju tai useampia, jotain mikä aistii ja mikä lumoaa heti ulko-ovella. Ihania yhtenäisiä tiloja, joissa seurustella muiden kanssa tai joissa jokainen voi keskittyä puuhailemaan omiaan, silti yhdessä. Keittiössä kaikki käden ulottuvilla ja ruoanlaitto sujuu jouhevasti. Ja kun asunto on uusi, niin pesutilatkin ovat käyttämättömät. Kaikki freesiä ja raikasta.

Irenen asunnot ovat kohtuuhintaisia, mikä antaa sinulle loistotilaisuuden siirtyä vaikka vuokralla asumisesta omistusasuntoon. Tai pienemmästä asunnosta kerralla isompaan. Vastavalmistuneessa asunnossa kaikki on sinua varten valmiina. Ei tarvitse kuin muuttaa sisään, ja asunto muuttuu kodiksi! Pääset halutessasi rakennusvaiheessa vaikuttamaan asunnon sisustusvalintoihin. Rakennus- ja sisustustyöt tehdään nykypäivän tekniikoilla ja materiaaleilla taataksemme sinulle huoliteltua ja huoletonta asumista pitkäksi aikaa.

JM:llä maksat vasta lähempänä muuttopäivää

Kaupanteon yhteydessä maksat 15% myyntihinnasta, joka on noin 12.000-13.000 euroa riippuen asunnon koosta. Seuraava maksuerä erääntyy vasta muuttopäivän lähestyessä. Et maksa mitään siinä välissä, sinulle jää siis hyvin aikaa valmistella vanhan asuntosi myymistä tai vuokrasopimuksen päättämistä.

Irenen yhteistyökumppanina on Handelsbanken, joka tarjoaa Irenen asiakkaille mahdollisuuden 30 vuoden lainaan. Lainapäätös on aina henkilökohtainen ja solmitaan pankin ja asunnon ostajan välillä. Oma Handelsbankenin pankkineuvojasi kertoo sinulle toivoessasi enemmän. Puhelin pankkineuvojille 010 444 3600.

Kuninkaantammessa katujen ja puistojen nimistö viittaa kotimaisen taiteen kultakauden naistaitelijoihin. Helen Schjerfbeckin puisto sijaitsee Kuninkaantammen eteläreunalla. Lännessä Ellen Thesleffin puisto rajoittuu tulevaan Palettilammen uimarantaan, ja se onkin ihanteellinen piknik-puisto. Taidemaalarinpuisto puolestaan tarjoaa mahdollisuuden kaupunkiviljelyyn. Tarinan mukaan meidänkin kuninkaamme Kustaa III istutti reissullaan tammen alueen pohjoisreunalle 1700-luvulla. Ja tästä koko Kuninkaantamme alue on saanut nimensä.

Hienot ulkoilumaastot ovat Kuninkaantammen valttikortteja. Keskuspuisto ja Vantaanjoki toimivat alueen luonnollisina rajoina. Vantaanjoki on todellinen kalastuskeidas, jonka varrella isät ja pojat viihtyvät. Joella voi harrastaa myös melontaa. Keskuspuiston ulkoilumahdollisuudet ovat lukemattomat. Talvella sivakoit upealla latuverkostolla ja keväiset kävelyreitit kulkevat keskellä valkovuokkometsää. Saatat bongata myös sinivuokkokankaita. Kesällä pyöräilet uimapaikoille ja Haltialan tilalle eläimiä ihastelemaan. Syksyisin runsas marja- ja sienisato odottaa poimijaansa.

Kuninkaantammen sydämeen rakennetaan toriaukio ja sen laidalle kylätalo Tammitalo. Tammitalo nousee aivan JM-kotien viereen, ja se tulee kokoamaan koulun, päiväkodin, leikkipuiston sekä asukastiloja samaan rakennukseen. Ruokakauppoja on suunnitteilla aukion asuinrakennusten kivijalkoihin. 

Kuninkaantammesta pääset nopeasti autolla kohti Helsingin keskustaa tai Tampereen suuntaan. Mikäli suosit julkisia liikenneyhteyksiä, niin lähin bussipysäkki sijaitsee pääkadulla Kuninkaantammenkierrolla vain muutaman askeleen verran sivuun JM-kotien tontista.

Rakastu uuteen - katso video

 

Asunnot Asunto Oy Helsingin Irene

  • Myynnissä

  • Nimivaraus

  • Varattu

  • Ennakko­markkinoinnissa

  • Myyty


Vertaa kohteita