JM does not take responsibility for the translation

   Pääkaupunkiseutu / Herttoniemi

   Herttoniemen kaupunkikortteli Suunnitteilla

   • Kunta: Helsinki
   • Alue: Herttoniemi
   • Hoitovastike: Tarkentuu
   • Asuntotyyppi: Kerrostalo
   • Tila: Suunnitteilla
   • Energialuokka: A
   • Asuntoja: 850

   Herttoniemen entisen tehdasalueen tilalle nousee aitoa kaupunkia, jossa korttelin kivijalassa on elämää ja aukiolla tuulahdus perinteitä. Tämä on uutta Stadia, jossa moderni, ympäristöystävällinen rakennustapa muodostaa korttelikaupunginosan sellaisena kuin kaupungin pitääkin olla.

   Modernissa kaupunkikorttelissa keskitytään elämiseen niin asunnoissa kuin jaetun katutilan luomassa miljöössä, jossa vapaa-aika ja liikkumisen tarpeet sekoittuvat. Paras paikka fiilistelyyn on korttelin sisään jäävällä aukiolla, jossa 1940-luvun teollisuusrakennuksen rosoinen punatiili kohtaa tämän päivän kaupunkilaisen arkkitehtuurin arkadikäytävineen ja pengerryksineen.

   HerttoniemiNaapuriin jo ennen korttelia valmistuvassa kauppakeskuksessa sijaitsevat ravintolat, päiväkodit, kaupat, kirjasto, hyvinvointipalvelut ja erikoismyymälät ovat vain muutaman askeleen päässä kotiovelta. Koska niin stadissa tietysti onkin. Ja jos ikinä tulisi tarve piipahtaa muualle kantakaupunkiin, niin metro vie kymmenessä minuutissa Rautatientorille.

   Moni voi ajatella, että Helsingin kantakaupunki on jo rakennettu vuosikymmeniä sitten. Me ajattelimme toisin.  Tämä on uutta Stadia. Tervetuloa asumaan kaupunkilaisittain. Nimittäin Hertsikassa polttaa kesäkatu kuuma.

   Korttelin ensimmäinen asuintalo on 16-kerroksinen Asunto Oy Helsingin Läkkiseppä. Lue Läkkisepästä enemmän täällä!

   Kiinnostuitko uudesta kaupunkikorttelista? Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin pidämme sinut ajan tasalla alueen kehityksestä ja saat ensimmäisten joukossa tietää uusista mahdollisuuksista muuttaa Stadin parhaimpaan uuteen kortteliin.

   Alueesta

   Herttoniemi

   Moni voi ajatella, että Helsingin kantakaupunki on jo rakennettu vuosikymmeniä sitten. Me ajattelimme toisin. Herttoniemi on uutta Stadia. Tervetuloa asumaan kaupunkilaisittain. Nimittäin Hertsikassa polttaa kesäkatu kuuma.

    Lue lisää

   Tutustu kodinrakentajiin!

   Meille JM:läisille on äärimmäisen tärkeää, että rakentamamme asunnot muuttuvat asukkaiden myötä kodeiksi, joissa viihdytään. Niinpä meille ei ole yhdentekevää, kuka nämä kodit rakentaa. Haluamme esitellä ihmisiä työmaan arjen takana - todellisia sankareita, kodinrakentajia.

    Lue lisää

   Vertaa kohteita