JM does not take responsibility for the translation

Pääkaupunkiseutu / Herttoniemi

Asunto Oy Helsingin Läkkiseppä Suunnitteilla

Koti kantakaupungin kainalossa

 • Kunta: Helsinki
 • Alue: Herttoniemi
 • Myyntihinta: 70 768,00 € - 234 700,00 €
 • Velaton hinta: 177000 - 587000 €
 • Hoitovastike: 86,00 - 324,50
 • Rahoitusvastike: 180,32 - 598,00
 • Huoneita: 1 - 4
 • Koot: 27 - 106,5 m²
 • Asuntotyyppi: Kerrostalo
 • Osoite: Työnjohtajankatu 3
  00880 Helsinki
 • Tila: Suunnitteilla
 • Energialuokka: A
 • Asuntoja: 75

Tulossa: Asunto Oy Helsingin Läkkiseppä Herttoniemen sydämessä, uudessa korttelissa keskellä kiinnostavaa teollisuushistoriaa ja elävää kaupunkia!

Läkkiseppä nousee Herttoniemen teollisen historian ytimeen. Korttelinsa ensimmäisenä uudisrakennuksena Läkkiseppä kurkottaa korkeuksiin; 16-kerroksinen tornitalo muokkaa myös kaupungin siluettia.

Läkkiseppään rakentuu 147 asuntoa; tehokkaita yksiöitä, kauniita kaksioita, kekseliäitä kolmioita ja hulppeita useamman huoneen asuntoja. Mikä niistä on sinun tuleva kotisi?

Asunto Oy Helsingin LäkkiseppäKaikissa asunnoissa on parveke, jolta valo työntyy sisään ja joka toisaalta tuo huikean maiseman osaksi kodin kokonaisuutta. Asunnot ovat selkeitä ja toimivia, kaikki pinnat uusia ja raikkaita. Oleskelutilat ja makuuhuoneet ovat avaria, keittiöissä kunnolla tilaa kokata. Silmänruokana Puustellin uusi samettisen harmaa sävy keittiön kaapeissa.

Voit tutustua osaan asunnoista jo nyt alempana tällä sivulla.

Uusi kaupunkikortteli oikeassa Stadissa.
Modernissa kaupunkikorttelissa keskitytään elämiseen niin asunnoissa kuin jaetun katutilan luomassa miljöössä, jossa vapaa-aika ja liikkumisen tarpeet sekoittuvat

Naapuriin jo ennen korttelia valmistuvassa kauppakeskuksessa sijaitsevat ravintolat, päiväkodit, kaupat, kirjasto, hyvinvointipalvelut ja erikoismyymälät ovat vain muutaman askeleen päässä kotiovelta. Koska niin stadissa tietysti onkin. Ja jos ikinä tulisi tarve piipahtaa muualle kantakaupunkiin, niin metro vie kymmenessä minuutissa Rautatientorille.

Tämä on uutta Stadia. Tervetuloa asumaan kaupunkilaisittain. Nimittäin Hertsikassa polttaa kesäkatu kuuma.

Asunto Oy Helsingin Läkkiseppä rakennetaan Joutsenmerkin kriteerien mukaisesti.

Ilmoita nyt kiinnostuksestasi asuntomyynnillemme alla olevalla yhteystietolomakkeella, niin saat ensimmäisenä tiedon Läkkisepän ennakkomarkkinoinnin alkamisesta! 

1h+kt 28m²


Läkkisepän avarissa yksiössä on helppo nauttia elämästä naftimmissakin neliöissä


Avara oleskelutila ja keittiö, jossa mahtuu kokkaamaan useammallekin. Tilaa elämälle. Koko asunnon levyinen lasitettu parveke, joka on kuin ylimääräinen huone asunnossa. 

Kotifiilis syntyy tyylikkäistä sisustusratkaisuista ja omista, rakkaista tavaroista - ja ikkunoiden takana aukeavasta kaupungista. Yksiöitä on talon jokaisessa kerroksessa, joten valinnanvaraa maisemissa löytyy. 

Esimerkkipohjan 28  asunnosta pääset katsomaan tämän linkin takaa. Asuntotyypin velaton alkaen-hinta on 182 200 €.

Kurkkaa virtuaaliesittely asuntotyypistä täällä! Esittelyssä näkyvä asunto on Läkkisepän 10. kerroksessa.

2h+kt+s 50m²


Avara kaksio, lasitettu parveke ja ikioma sauna kaupungissa

Hurmaava kulmakaksio, jonka näkymät aukeavat kohti korttelin keskustaa. Keittiö ja olohuone ovat yhtä avaraa oleskelutilaa, ja paikkansa on myös kunnon ruokapöydälle.

Tänne mahtuvat niin rauhalliset aamiaiset ja romanttiset illalliset kynttilänvalossa kuin kaveripiirin yhteiset brunssit tai iloiset juhlat.

Tyylikäs kylpyhuone on tilava, ja sen kruununa on ikioma sauna. Ihanaa kaupunkiluksusta!

Leveä lasitettu parveke, jolta ihailla ilta-aurinkoa. Ja vilvoitella yhdessä saunan jälkeen ihmetellen uuden korttelin elämää.

Esimerkkipohjan 50 saunallisesta asunnosta pääset katsomaan tämän linkin takaa. Asuntotyypin velaton alkaen-hinta on 271 000 €.

4h+kt+s 87m²


Valoisa kulma-asunto huikein näkymin kaupungin kattojen yllä

Kaupunkiasumista parhaimmillaan. Tilaa isommallekin perheelle, avara oleskelutila ja tyylikäs keittiö kodin keskiössä. Kylpyhuoneen yhteydessä oma sauna ja eteisessä erillinen pikku-wc. Asunto sijaitsee talon kulmassa, joten valo työntyy sisään kahdesta suunnasta.

Koko asunnon levyinen parveke, jolta hulppeat näkymät ympäristöön - nämä asunnot sijaitsevat Läkkisepän kerroksissa 10-16!

Esimerkkipohjan 87 asunnosta pääset katsomaan tämän linkin takaa. Asuntotyypin velaton hinta on alkaen 501 500 €.

Kurkkaa virtuaaliesittely asuntotyypistä täällä! Esittelyssä näkyvä asunto on Läkkisepän 16. kerroksessa.

4h+kt+s 106,5m²


Tyylikästä asumista kahden parvekkeen päätyasunnossa

Asunnon toinen pääty muodostuu avarasta oleskelutilasta, johon keittiökin avautuu. Keittiön yhteydessä on tilaa myös isommallekin ruokapöydälle. Valoisan eteisen yhteydessä erillinen pikku-wc.

Kolme makuuhuonetta, kylpyhuone ja sauna on rauhoitettu asunnon toiseen päätyyn. Makuuhuoneissa on kunnolla säilytystilaa, yhden makuuhuoneen yhteydessä myös kulku pienelle parvekkeelle.

Olohuoneesta on käynti toiselle, suuremmalle parvekkeelle.  

Esimerkkipohjan 106,5 asunnosta pääset katsomaan tämän linkin takaa. Asuntotyypin velaton hinta on alkaen 513 700 €.

Kurkkaa virtuaaliesittely asunnosta täällä! Esittelyssä näkyvä asunto on Läkkisepän 8. kerroksessa.

 

Alla visualisointikuva myös asunnon tyylikkäästä kylpyhuoneesta ja saunasta!

JoutsenmerkkiLäkkiseppä hakee pohjoismaista ympäristömerkkiä eli Joutsenmerkkiä ja noudattaa sen kriteereitä. Joutsenmerkki on jatkossa mukana rakennusprojektin tarkastuksissa, jotta voidaan todentaa vaatimusten täyttyvän. Joutsenmerkki myönnetään valmiille talolle.

Joutsenmerkki kertoo rakennuksen ympäristöystävällisyydestä, terveellisyydestä, laadusta ja turvallisuudesta. Asumisessa tämä tarkoittaa mm. laadukkaampaa sisäilmaa, energiatehokkuutta, päivänvaloon panostamista sekä pienempää kemikaalikuormaa. Lisää JM Suomen ja Joutsenmerkin yhteistyöstä voit lukea täältä.

Hanna Sumari pohtii blogikirjoituksessaan, mitä ympäristömerkitty koti tarkoittaa asukkaalle. Lue juttu täältä.

Alueesta

Herttoniemi

Moni voi ajatella, että Helsingin kantakaupunki on jo rakennettu vuosikymmeniä sitten. Me ajattelimme toisin. Herttoniemi on uutta Stadia. Tervetuloa asumaan kaupunkilaisittain. Nimittäin Hertsikassa polttaa kesäkatu kuuma.

 Lue lisää

Tutustu kodinrakentajiin!

Meille JM:läisille on äärimmäisen tärkeää, että rakentamamme asunnot muuttuvat asukkaiden myötä kodeiksi, joissa viihdytään. Niinpä meille ei ole yhdentekevää, kuka nämä kodit rakentaa. Haluamme esitellä ihmisiä työmaan arjen takana - todellisia sankareita, kodinrakentajia.

 Lue lisää

Vertaa kohteita