JM does not take responsibility for the translation

Pääkaupunkiseutu / Tapiola

Asunto Oy Espoon Tapiolan Taika Rakenteilla : 9 vapaata asuntoa

 • Kunta: Espoo
 • Alue: Tapiola
 • Myyntihinta: 76 246,00 € - 266 282,00 €
 • Velaton hinta: 256300 - 897900 €
 • Hoitovastike: 3,5€/m2/kk
 • Rahoitusvastike: 1,85€/osake/kk
 • Huoneita: 1 - 3
 • Koot: 34 - 147 m²
 • Asuntotyyppi: Kerrostalo
 • Osoite: Kauppamiehentie 4
  02100 Espoo
 • Tila: Rakenteilla
 • Muuttopäivä: Talvi 2018/2019
 • Asuntoja: 39

Puutarhakaupungin sydämeen, keskelle ainutlaatuista kulttuurimaisemaa, syntyy Tapiolan Taika. Kaunis, klassisen valkoinen julkisivu ja upeat lasitetut parvekkeet muodostavat arvokkaan kokonaisuuden alueen suojeltujen rakennusten sekä kallioiden ja käkkärämäntyjen kanssa.

Onnellista elämää oman kodin rauhassa, upeiden palveluiden äärellä. Tapiolan Taika on nimensä veroinen – kodikas ja lämmin, taianomainen. Ihana lankkuparketti jalan alla, linjakas keittiö valmiina ruoanlaittajaa varten. Aamukahvit valtavalla, lasitetulla parvekkeella vaikka ympäri vuoden. Teatteri- ja konserttielämykset aivan nurkan takana, kiinnostavat ravintolat, monipuoliset palvelut ja kätevät liikenneyhteydet lähellä.

Valoisat oleskelutilat ja avoimet keittiöt kutsuvat rentoutumaan ja juhlimaan yhdessä. Keväinen brunssi tai loppusyksyn tunnelmointi höyryävän pataruoan ääressä saattavat muodostua ystäväpiirin perinteiksi. Harmoniset makuuhuoneet kutsuvat suloiseen uneen.

Asuntojen sisustusvalinnat on räätälöity parhaista materiaaleista yksinomaan tätä kohdetta varten. Huolellinen suunnittelu ja laadukas toteutus takaavat asumisen sujuvuuden ja nautinnollisen arjen.

Taikan valkoinen laatoitettu julkisivu tekee talosta ainutlaatuisen, kuin taideteoksen. Nyt Länsikorkeen Taskumattitalot, Kulttuurikeskus, Keskustorni ja Tapiola Garden saavat seurakseen uuden puhtaanvalkean maamerkin. Lumoavat piha- ja oleskelualueet ja upea ulkovalaistus sitovat talon ympäristöönsä ja osaksi perinteistä tapiolalaista ilmettä.

Vaikka Tapiola on kaupunkikeskittymä, ei luonto ole koskaan kaukana. Upeat lenkkimaastot levittäytyvät Otsolahden rannoille, Otaniemeen ja kohti Lehtisaarta. Tyylikäs uimahalli on osa alkuperäisen puutarhakaupungin ilmettä.

Laajalahden rannoilla kuuntelet kevätiltaisin satakielten huumaavaa konserttia. Matala Laajalahti onkin tunnettu pääkaupunkiseudun parhaimpina lintuvesinä. Pidemmän luontoretken päätteeksi pidät evästauon Villa Elfvikin luontotalolla tai Tarvaspään kahvilassa ihaillen maisemia, johon Akseli Gallén-Kallelakin aikanaan ihastui.

Tervetuloa Tapiolaan!

 • SUUNNITTEILLA

 • ENNAKKOMARKKINOINNISSA

 • MYYNNISSÄ

 • RAKENTEILLA

 • SISUSTUSVALINNAT

 • MUUTTOVALMIS

Asunnot Asunto Oy Espoon Tapiolan Taika

 • Myynnissä

 • Nimivaraus

 • Varattu

 • Ennakko­markkinoinnissa


Hakukriteereilläsi ei löytynyt yhtään kohdetta

Tapiola
Tapiola
Tapiolan Taika - sisäkuva
Asunto Oy Espoon Tapiolan Taika - asemapiirros - JM Suomi Oy

Piirros- ja 3D-kuvat ovat visualisointeja ja eivät välttämättä vastaa todellisuutta.

Taikan helmet  

Jenna Roivainen toimii työnjohtajana Espoossa Tapiolan Taikan työmaalla. Kiinnostus rakennusalaa kohtaan on verissä, ja katse tiukasti rakennustyömaan arjessa ja tulevaisuudessa.

Kodinrakentaja Jenna Roivainen
Työnjohtaja Jenna Roivainen Tapiolan mäntyjen katveessa 

Jennan vastuulle Taikan työmaalla kuuluvat perustukset ja runkotyöt. Työpäivä alkaa toimiston ovien avaamisella ja päivän tehtävien läpikäynnillä työntekijöiden kanssa. Työssä korostuvat jatkuva laaduntarkkailu, kustannusten seuraaminen sekä materiaalien oikea-aikainen tilaaminen työmaan käynnissä pysymisen kannalta. Lähityöporukassaan Jenna arvostaa ehdottomasti hyvää työtiimiä, jonka kanssa toimitaan saumattomasti yhdessä.

Kodinrakentaja Jenna Roivainen

"Ammattiylpeys pitää meidän laatutason korkealla", toteaa Jenna työtiimistään.

 

 

 

 

Työmaalla eletään jatkuvasti sekä tässä hetkessä että tulevassa. Työt hoidetaan hyvin ja aikataulussa, jotta talo valmistuu ajallaan ja asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihinsa.

"Tulevien asukkaiden muuttopäivä on työssäni kiistattomasti parasta", Jenna paljastaa. "Rankka työ palkitaan silloin ihmisten ilon ja onnen kautta. On hienoa tietää, että vielä 50 vuodenkin päästä voi mennä katsomaan taloja, joissa elämä edelleen jatkuu ja joiden rakentamisessa on itse ollut osallisena."

Kodinrakentaja Jenna Roivainen

Rakennusalalle Jennan inspiroi ja kannusti keväällä edesmennyt isoisä.

Kodinrakentaja Jenna Roivainen

"Ukki arvosti rakentamista, ei ollut työtä, mitä hän ei olisi osannut tehdä. Päivääkään en ole valintaani katunut."

Unelmiensa kodiksi Jenna nimeää omakotitalon, jossa olisi iso piha. Silloin kotonakin riittäisi mukavasti puuhaa, ja koirilla olisi paljon tilaa temmeltää.

Mitkä kolme asiaa inspiroivat minua juuri nyt?

1. Perhe
2. Luonto
3. Vastuu

Paras vanhempieni antama neuvo:

Se minkä taakseen jättää, sen edestään löytää.

Neuvoni tulevaisuuden Jennalle eli mitä nykyinen Jenna sanoisi 20 vuotta vanhemmalle itselleen?

Muista arvostus. Mikään ei ole itsestään selvää.

 

 

Tutustu myös muihin Kodinrakentajiimme Eduun, Jormaan ja Vladiin!

Lähistöllä

Alueesta

Eläväinen puutarhakaupunki

Suomalaisen kaupunkisuunnittelun maailmanmaineeseen nostanut Tapiolan moderni puutarhakaupunki syntyi pääosin 1950- ja 60-lukujen aikana Aarne Ervin johtaman arkkitehtiryhmän toimesta. Merenrannan ja puistomaisten viheralueiden ympäröimän keskuksen muodostavat Keskusallas ja uimahalli ulkoaltaineen, Heikintorin ja Tapiontorin ostoskeskukset, Keskustorni ja Tapiola Garden –hotelli. Uudempaa suunnittelua edustaa kulttuurin monitoimitalo Espoon Kulttuurikeskus.

 Lue lisää

Tutustu kodinrakentajiin!

Meille JM:läisille on äärimmäisen tärkeää, että rakentamamme asunnot muuttuvat asukkaiden myötä kodeiksi, joissa viihdytään. Niinpä meille ei ole yhdentekevää, kuka nämä kodit rakentaa. Haluamme esitellä ihmisiä työmaan arjen takana - todellisia sankareita, kodinrakentajia.

 Lue lisää

Vertaa kohteita