JM does not take responsibility for the translation
Asunto Oy Espoon Tapiolan Taika
Rakenteilla 9 vapaata asuntoa

Espoo / Tapiola

Asunto Oy Espoon Tapiolan Taika

Puutarhakaupungin sydämessä

Asunto Oy Espoon Tapiolan Taika

Puutarhakaupungin sydämeen, keskelle ainutlaatuista kulttuurimaisemaa, syntyy Tapiolan Taika. Kaunis, klassisen valkoinen julkisivu ja upeat lasitetut parvekkeet muodostavat arvokkaan kokonaisuuden alueen suojeltujen rakennusten sekä kallioiden ja käkkärämäntyjen kanssa.

Onnellista elämää oman kodin rauhassa, upeiden palveluiden äärellä. Tapiolan Taika on nimensä veroinen – kodikas ja lämmin, taianomainen. Ihana lankkuparketti jalan alla, linjakas keittiö valmiina ruoanlaittajaa varten. Aamukahvit valtavalla, lasitetulla parvekkeella vaikka ympäri vuoden. Teatteri- ja konserttielämykset aivan nurkan takana, kiinnostavat ravintolat, monipuoliset palvelut ja kätevät liikenneyhteydet lähellä.

Valoisat oleskelutilat ja avoimet keittiöt kutsuvat rentoutumaan ja juhlimaan yhdessä. Keväinen brunssi tai loppusyksyn tunnelmointi höyryävän pataruoan ääressä saattavat muodostua ystäväpiirin perinteiksi. Harmoniset makuuhuoneet kutsuvat suloiseen uneen.

Asuntojen sisustusvalinnat on räätälöity parhaista materiaaleista yksinomaan tätä kohdetta varten. Huolellinen suunnittelu ja laadukas toteutus takaavat asumisen sujuvuuden ja nautinnollisen arjen.

Taikan valkoinen laatoitettu julkisivu tekee talosta ainutlaatuisen, kuin taideteoksen. Nyt Länsikorkeen Taskumattitalot, Kulttuurikeskus, Keskustorni ja Tapiola Garden saavat seurakseen uuden puhtaanvalkean maamerkin. Lumoavat piha- ja oleskelualueet ja upea ulkovalaistus sitovat talon ympäristöönsä ja osaksi perinteistä tapiolalaista ilmettä.

Vaikka Tapiola on kaupunkikeskittymä, ei luonto ole koskaan kaukana. Upeat lenkkimaastot levittäytyvät Otsolahden rannoille, Otaniemeen ja kohti Lehtisaarta. Tyylikäs uimahalli on osa alkuperäisen puutarhakaupungin ilmettä.

Laajalahden rannoilla kuuntelet kevätiltaisin satakielten huumaavaa konserttia. Matala Laajalahti onkin tunnettu pääkaupunkiseudun parhaimpina lintuvesinä. Pidemmän luontoretken päätteeksi pidät evästauon Villa Elfvikin luontotalolla tai Tarvaspään kahvilassa ihaillen maisemia, johon Akseli Gallén-Kallelakin aikanaan ihastui.

Tervetuloa Tapiolaan!

Asunto Oy Espoon Tapiolan Taika - asemapiirros - JM Suomi Oy

Asunnot Asunto Oy Espoon Tapiolan Taika

  • Myynnissä

  • Nimivaraus

  • Varattu

  • Ennakko­markkinoinnissa

  • Myyty


Hakukriteereilläsi ei löytynyt yhtään kohdetta

Lähistöllä

Vertaa kohteita