JM does not take responsibility for the translation

Pääkaupunkiseutu / Suurpelto

Asunto Oy Espoon Metsämansikka Rakenteilla : 39 vapaata asuntoa

 • Kunta: Espoo
 • Alue: Suurpelto
 • Myyntihinta: 44 127,00 € - 91 028,00 €
 • Velaton hinta: 148200 - 304700 €
 • Hoitovastike: 206,23-468,95
 • Huoneita: 2 - 4
 • Koot: 36,5 - 83 m²
 • Asuntotyyppi: Kerrostalo
 • Tyyppi: Omistusasunto
 • Tila: Rakenteilla
 • Muuttopäivä: Syksy 2021
 • Asuntoja: 55

Espoon vehreässä sydämessä sijaitsee kätketty helmi, Suurpellon kasvava asuinalue. Luonto ja urbaani, aktiivinen elämäntyyli ovat alueen valttikortteja. Asukkaat ovat mukana luomassa uutta, nykyaikaista kaupunginosaa. Metsämansikka rakentuu Suurpellon parhaalle paikalle. Tervetuloa tutustumaan!

Fiksut neliötUutta kaupunkia luomassa

Suurpellossa ympäröivä luonto ja moderni kaupunkirakenne luovat kiinnostavan kokonaisuuden. Keskuspuisto ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet muodostavat suojamuurin, jonka keskelle jää iloinen, aktiivinen kaupunginosa, jossa asukkaat viihtyvät – todellinen onnellisten kylä. Marjat ja sienet löytyvät lähimetsistä, keväisiä linturetkille ja talven hiihtolenkeille ei ole pitkä matka kotiovelta.

Alue on turvallinen ja viihtyisä. On kouluja ja päiväkoteja erilaisilla painotuksilla, monenlaisia leikkipuistoja, aktiivista asukastoimintaa, kaupunkiviljelyä. Suurpelto on oma pieni kaupunkinsa, jossa saa elää kädet mullassa. 

Asukkaat ovat joka päivä luomassa uutta, omanlaistaan kaupunkikulttuuria.


Laadukkaan asumisen rakennuspalikat
Uudessa kodissa eivät remonttihuolet vaivaa – voit keskittyä täysillä elämiseen ja ihanaan arkeen. Pohjaratkaisuihin on kiinnitetty erityistä huomiota ja jokaisella neliömetrillä on oma tärkeä paikkansa. Se tarkoittaa, että kaksion sijasta voit hankkia kolmion, tai kolmion sijasta neliön - Saat vaikkapa ylimääräisen työ- tai vierashuoneen, tai lisää tilaa lasten leikeille. Jokaisessa asunnossa on parveke tai ranskalainen parveke, osassa omat asuntopihat. Luvassa ihania kesäaamuja, lintujen laulua ja höyryvävä aamukahvi omalla parvekkeella.

Asunto Oy Espoon Metsämansikka

Sisustusvaihtoehdot ovat toimivia ja tyylikkäitä. Kauniit ja laadukkaat keittiöt ovat Puustellilta, kodinkoneet Siemensin, fiksut säilytysratkaisut eteisissä Elfaa. Jalan alla kaunis laminaattilattia, joka kestää kovempaakin kulutusta. Asuntoihin ilmavuutta tuo tavallista korkeampi huonekorkeus.

Taloyhtiössä panostetaan arkea helpottaviin toimintoihin. Jokaiseen portaaseen tulee hyvin varustellut talopesulat pesukoneineen ja kuivausjärjestelmineen. Palvelueteisen Smartpost-automaatin kautta voi lähettää ja vastaanottaa kirjeitä ja paketteja, pesettää pyykkejä tai tilata valmiita ruoka-annoksia. Tyylikäs saunaosasto rakentuu naapuriyhtiöön.

Väljä, suuri piha sopii leikkeihin ja yhteiseen olemiseen. Taloyhtiön porukan tai ystäväpiirin pihajuhlat järjestyvät helposti, naaprit tulevat helposti tutuiksi. Puutarhanhoitoakaan ei tarvitse kerrostalossa unohtaa, sillä yläpihalle tulee viljelylaatikot yhteiseen käyttöön. 

Metsämansikka rakennetaan vuokratontille. Tontin vuokraosuus sisältyy hoitovastikkeeseen ja on edullisempi verrattuna alueen muihin toimijoihin, joilla on vuokratontteja. Taloyhtiön on mahdollista lunastaa tontti kokonaisuudessaan tietyin määräajoin.


Investoi tulevaisuuteen

Metsämansikka rakennetaan noudattaen pohjoismaisen ympäristömerkin, Joutsenmerkin, kriteereitä. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että rakennusmateriaalit ovat ekologisesti kestävämpiä. Asukkaalle tämä merkitsee myös parempaa läpinäkyvyyttä rakentamiseen ja helpompaa ylläpitoa tulevaisuudessa.

Metsämansikan energialuokka on A, kodinkoneet ovat energiatehokkaita ja hanat vettä säästäviä. Tämä näkyy arjen säästöinä, pienempinä asumiskustannuksina.

Asunto Oy Espoon MetsämansikkaJoutsenmerkitty koti on terveellisempi valinta. Puhtaaseen sisäilmaan ja luonnonvalon saantiin on kiinnitetty erityistä huomiota. Sinun ja perheesi hyvinvointi on meille etusijalla.

Joutsenmerkitty koti on myös investointi tulevaisuuteen, sillä arvon nousu on todennäköisesti parempaa, kuin vastaavassa ei-Joutsenmerkityssä asunnossa. Ja kun ostat asunnon Joutsenmerkitystä talosta, voit olla varma, että kotisi on parempi valinta myös ympäristön kannalta.

Are you looking for a new home in Espoo? Don't hesitate to contact our experienced Sales team! You can also read more about us in English here.

 

Koti on elämän tärkein paikka, ja siksi sen pitää kestää käytön ja elämisen jälkiä. Metsämansikka rakennetaan Joutsenmerkin kriteerien mukaisesti, ja suunnittelussa on panostettu muun muassa kestäviin materiaalivalintoihin ja energiatehokkuuteen,
kauniista sisustusvalinnoista tinkimättä.

Asunnot Asunto Oy Espoon Metsämansikka

 • Myynnissä

 • Nimivaraus

 • Varattu

 • Ennakko­markkinoinnissa

 • Myyty


Hakukriteereilläsi ei löytynyt yhtään kohdetta

Piirros- ja 3D-kuvat ovat visualisointeja ja eivät välttämättä vastaa todellisuutta.

Asunto Oy Espoon Metsämansikka

"Me asuttiin ennen Punavuoressa, Helsingin keskustassa. Pieni vuokrakaksio oli meidän unelmien täyttymys, ja viihdyttiin siinä tosi hyvin.

Sitten me valmistuttiin ja siirryttiin työelämään. Molempien työpaikat olikin yhtäkkiä Espoossa, ja kulkeminen julkisilla vei aikaa. Ostettiin auto, mutta sen kanssa keskustassa eläminen oli hankalaa.

Pikkuhiljaa alkoi kypsyä ajatus siitä, että voitaisiin asua muuallakin kuin keskustassa. Me ei kumpikaan olla alun perin pääkaupunkiseudulta, joten meillä ei ollut mitään suosikkialuetta etukäteen, kunhan ruvettiin katselemaan.

Metsämansikka löytyi aika nopeasti. Hämmästyttiin, että voiko todella pääkaupunkiseudulla ostaa oman asunnon, ja maksaa siitä saman verran kuin vuokraa keskustassa – varsinkin, kun meillä on nyt melkein tuplasti neliöitä! Nyt voidaan maksaa omaa pois, ja palkasta jää käteen rahaa vähän muuhunkin kuin vain asumiskuluihin.

Ei koskaan aiemmin oltu ajateltu uudiskohdetta mahdollisuutena. Huomattiin nopeasti, miten ihana upouusi koti on – kaikki on uutta ja puhdasta, ja sisustukseenkin voi vaikuttaa.

Henttaa on paljastunut ihan mahtavaksi alueeksi. Suurpelto on heti toisella puolella, kattavat palvelut ja bussitkin kulkee. Toisella taas symppis omakotialue, ja mahtavat ulkoilumahdollisuudet. Ja nyt sille autollekin on paikka ihan joka päivä.

Täällä voitiin toteuttaa myös pitkäaikainen haave: me hankittiin koira! Sen kanssa on ihanaa käydä lenkillä metsissä ja pelloilla.

Monet kaverit asuu edelleen keskustassa. Täältä ei tietenkään enää kävellä baarista tai illanvietoista kotiin, mutta toisaalta kavereita mahtuu nyt yöksi!"

 

Asunto Oy Espoon Metsämansikka

Meidän perhe on asunut Suurpellossa jo monta vuotta. Alue on tullut tutuksi ja omaksi, kulmat ja ihmiset myös. Muutettiin alun perin muualta Suomesta, tästä oli kuultu mukavana, lapsiystävällisenä alueena.

Metsämansikassa meillä on ensimmäinen ihka oma koti. Aiemmin on asuttu vuokralla. Tartuttiin tilaisuuteen pian Metsämansikan tultua markkinoille – huomasin mainoksen tulevasta talosta vaunulenkillä tontin kohdilla.

Oma koti oli meille pitkäaikainen haave. Olin esikoisen kanssa pitkällä hoitovapaalla ja nyt olen ollut taas vuoden kotona, ei ajateltu että meidän pääoma voisi vielä riittää asunnon ostoon. Mutta nyt meillä on oma koti jossa on tilaa, esikoisella oma huone ja toinen vieraille! Nyt mahtuu päiväkotikaveritkin temmeltämään.

Täällä on ihan huikeat palvelut! Suurpellon ostoskeskuksessa on hyvä kauppa ja kuntosali, Opinmäessä kirjasto. Muualle ei juuri tarvitse lähteä. Meille yksi tärkeimmistä on päiväkodit ja koulut – niitä on useampia ja ihan lähellä. Meidän esikoinen menee kouluun parin vuoden päästä, tuntuu mukavalta tietää, että kouluun on lyhyt ja turvallinen matka ja koulukaverit jo valmiiksi tuttuja alueelta.

Parasta täällä on yhteisöllinen tunnelma. Monet alueen asukkaat ja erityisesti lapsiperheet on tulleet tutuiksi. Uudenkin kodin hiekkalaatikon reunalla on aika joku tuttu – niin lapsille kuin vanhemmille. Vaunulenkkiseuraa löytyy helposti. Esikoisella on jo tärkeitä omia kavereita päiväkodista.

 

Asunto Oy Espoon Metsämansikka

Olen uudenlaisessa elämäntilanteessa, jollaiseen en koskaan ajatellut joutuvani: Lasten isästä tuli ero, ja kotinamme vuosikausia ollut suuri rivitaloasunto laitettiin myyntiin.

Nuorin lapsistamme asuu vielä kotona. Ajattelin ensin, että jäisin hänen kanssaan isoon asuntoon, mutta ystävieni ansiosta mielessä alkoi kyteä ajatus kokonaan uudesta alusta.

Suurpelto sijaitsee lähellä vanhaa kotiamme, joten alue oli helppo valita. Työ- ja koulumatkat pysyivät lähes samoina.

Metsämansikasta löysin nopeasti uuden kodin. Tämä on ensimmäinen vain minun oma asuntoni, mikä tuntui hykerryttävältä. Sisustuksen suhteen ei tarvinnut kysyä kenenkään muun mielipidettä. Keittiö on vain minun valtakuntaani! Keittiömalliksi valikoitui tumma Sysi, joka rohkeana sopii hyvin uuteen elämänvaiheeseeni.

16-vuotias kuopus asuu kanssani uudessa asunnossa suurimman osan ajasta, mutta säännöllisin väliajoin hän on isänsä luona. Silloin minulla on aikaa vain itselleni ja ystäville, jotka löytävät sohvalleni parantamaan maailmaa viinilasin ääressä yllättävän usein.

On ihanaa, että isosta asunnosta luopuessa ei tarvinnut luopua tilan tunteesta. Uusi kotini on tilava kolmio.

Vanhasta kodista luopuessa jouduin luopumaan myös pihasta. Se otti koville, mutta ihana parvekkeeni on korvannut pihan kaipuuta yllättävän hyvin. Olen vuokrannut myös viljelylavan alueen yhteisöviljelyalueelta.

Eron myötä luovuin myös autosta. Työmatka sujuu kätevästi bussilla ja metrolla, kesäaikana liikun pääasiassa pyörällä.

Sisustusmallit jakautuvat keittiöihin, kylpyhuoneisiin sekä lattiaan, joissa kaikissa on halutessasi valittavana myös lisähintainen vaihtoehto. 

Kaikki mallit ovat ovat ajattoman tyylikkäitä, ja niiden valinnat on tehty laatu, toimivuus ja kestävyys etusijalla.

Nettityökalumme avautuu näille sivuille pian. Jokainen asunnon varaaja saa tunnukset työkaluun.

 

KEITTIÖMALLIT:

NIETOS

Ensimmäinen keittiömalli Nietos vie ajatukset satumaiseen talveen, valkeaan lumivaippaan ja tykkylumisiin puihin, joiden oksilla pakkastähdet kimmeltävät.

Valkoinen on aina klassinen ja tyylikäs valinta keittiöön. Mallin tyylikkäät yksityiskohdat ja toimivat suunnitteluratkaisut tekevät Nietoksesta kestävän ja ajattoman. 

LASTU

Linjakkaassa Lastussa yhdistyvät ajatukset raikkaasta suomalaisesta koivumetsästä ja japanilaisesta harmonisesta minimalismista.

Erilaisten materiaalipintojen yhdistely luo kiinnostavan ja lämpimän kokonaisuuden, jonka keskelle on helppo kuvitella itsensä ruoanlaittopuuhiin. 

SYSI

Moderni ja tumma Sysi on silkkaa suomalaista sisua, kaskenpolttoa, pohjoisen tähtitaivaita, kesän yöttömien öiden taianomaista hämärää.

Tummaa sävymaailmaa ei kannata pelästyä, sillä puunsyykuvio ja eläväinen pinta tuovat pelkistettyyn tyyliin syvyyttä ja lämpöä. 

LISÄHINTAINEN KEITTIÖMALLI

Hintaan sisältyvien keittiömalliemme lisäksi valittavanasi on myös lisähintainen keittiö.

Kokonaisuuteen sisältyvät kiiltävät valkoiset kalusteovet, musta laminaattityötaso nahkamaisella pinnalla, linjakas valkoinen välitilan levy sekä mustat/teräspintaiset kodinkoneet.

HUOM! Voit valita mustat/teräspintaiset kodinkoneet myös muihin keittiömalleihin.

LATTIAA MUUTTAMALLA KOKO KODIN ILME MUUTTUU

Valitse kotiisi lattia, joka vastaa juuri sinun toiveitasi. Valittavanasi on kolme laadukasta laminaattivaihtoehtoa sekä lisähintaisena tyylikäs kovapuulattia. Voit valita minkä tahansa neljästä vaihtoehdosta riippumatta siitä, mihin keittiö- tai kylpyhuonemalliin päädyt.

Laminaatit:

Valkea Oak Baltique
Vaalea puunsävyinen Oak Nebraska
Tumma Oak Sevilla

Lisähintainen lattiavaihtoehto:

Kovapuulattia Oak White Matt
(lattia näkyvissä lisähintaisen keittömallin kuvassa ylempänä)

KYLPYHUONEMALLIT:

Kylpyhuonemallissa vaihtelevat seinän ja lattian materiaali.

Voit valita klassiset kokovalkoiset seinälaatat, joita vaaleanharmaa lattia korostaa kauniisti. Halutessasi voit valita kylpyhuoneen päätyseinälle tyylikkään tehostelaatan kolmesta vaihtoehdosta. 

Vaaleanharmaa tehosteseinä jatkuu samansävyisissä lattialaatoissa, ja tummanharmaassa samoin vastaavasti.

Mikäli haluat kylpyhuoneeseesi ylelliset luonnonkivijäljitelmälaatat tehosteseinään ja lattiaan, on valittavanasi lisähintainen kylpyhuonevaihtoehtomme.

 

Mikäli haluat fiilistellä lisää ja tutustua materiaaleihin tarkemmin, olet lämpimästi tervetullut vierailemaan showroomillamme Leppävaarassa.

Olemme avoinna ma-to klo 9-13, tai voit sopia ajasta asuntomyyjämme kanssa. Piipahda samalla kahville! 

Valitse asunto, johon haluat tutustua virtuaaliesittelyssä ja klikkaa linkkiä asunnon kohdalla.

Virtuaalikuvan päällä näet asunnon pohjakuvan sekä pisteet, joissa asuntoa voi tarkastella tarkemmin.

Voit vaihtaa 3D asuntopohja -näkymästä virtuaalinäkymään klikkaamalla kävelijä -nappulaa.

Molemmissa näkymissä voit hiiren avulla katsella ympärillesi asunnoissa sekä zoomata kuvaa lähemmäs ja kauemmas.

Vasemmasta ylälaidasta löydät lisäksi klikattavan kalustelinkin, josta löytyy eri kalustevaihtoehdot. Niiden avulla voit kaslustaa asunnon mieleiseksesi.

ASUNTO C37 4H+KT 63,5 m2

Pistetalon kulmahuoneisto katu- ja puistonäkymin

Sisäänkäynnin yhteydessä erillinen WC

Keittiö ja olohuone yhtä avaraa tilaa

Päämakuuhuoneessa runsaasti säilytystilaa

Kadun ja puiston suuntaan avautuva lasitettu parveke

Tutustu tästä

ASUNTO B16 2H+KT 36,5 m2

Lamellitalon tehokas kaksio katunäkymin

Keittotila ja olohuone yhtä avaraa tilaa

Makuuhuoneen yhteydessä erillinen vaatehuone

Tilava kylpyhuone

Olohuoneessa hurmaava ranskalainen parveke

Tutustu tästä

ASUNTO B18 3H+KT 69,5 m2

Lamellitalon kulmakolmio katunäkymin

Keittotila ja olohuone yhtä avaraa tilaa

Päämakuuhuoneessa runsaasti säilytystilaa

Toisen makuuhuoneen yhteydessä erillinen vaatehuone

Kadun suuntaan avautuva lasitettu parveke

Tutustu tästä

ASUNTO B21 4H+KT 82,5 m2

Lamellitalon perhehuoneisto omalla pihalla

Tilava eteinen ja sisäänkäynnin yhteydessä erillinen WC

Keittotila ja olohuone yhtä avaraa tilaa

Päämakuuhuoneessa runsaasti säilytystilaa

Pienemmän makuuhuoneen yhteydessä erillinen vaatehuone

Lasitettu parveke, jolta käynti omalle asuntopihalle

Tutustu tästä

ASUNTO B22 3H+KT 72,5 m2

Lamellitalon kulmakolmio omalla pihalla

Eteisen yhteydessä vaatehuone

Keittotila ja olohuone yhtä avaraa tilaa

Päämakuuhuoneessa runsaasti säilytystilaa

Lasitettu parveke, jolta käynti omalle asuntopihalle

Tutustu tästä

ASUNTO A4 3H+KT 73,0 m2

Lamellitalon kolmio omalla pihalla

Eteisen yhteydessä vaatehuone

Keittotila ja olohuone yhtä avaraa tilaa

Päämakuuhuoneessa runsaasti säilytystilaa

Lasitettu parveke, jolta käynti omalle asuntopihalle

Tutustu tästä

ASUNTO C38 2H+KT 50,0 m2

Pistetalon kaksio puistonäkymin

Keittotila ja olohuone yhtä avaraa tilaa

Makuuhuoneen yhteydessä erillinen vaatehuone

Tilava kylpyhuone

Puiston puolelle avautuva lasitettu parveke

Tutustu tästä

ASUNTO C47 2H+KT+alkovi 53,5 m2

Pistetalon kaksio pihanäkymin

Keittotila ja olohuone yhtä avaraa tilaa

Tilava makuuhuone ja erillinen alkovi

Pihan puolelle avautuva lasitettu parveke

Tutustu tästä

Saunaosasto koostuu oleskelutilasta ja lasitetusta vilvoitteluparvekkeesta sekä varsinaisista saunoista pesu- ja pukuhuoneineen.

Asunto Oy Espoon Metsämansikka

Oleskelutila kalustetaan tyylikkääksi ja käytännölliseksi. Pieni keittiö mahdollistaa isommankin joukon illanvietot, jääkaappi pitää saunajuomat viileinä.

Asunto Oy Espoon Metsämansikka

Saunaosastolla on oma lasitettu vilvoitteluparveke. Ihastuttavan viileä saunan jälkeen kesällä, talvellakin tarjoaa rohkeimmille raitista ilmaa.

Asunto Oy Espoon Metsämansikka

Molemmissa saunoissa on ikkuna, josta luonnonvalo pääsee sisään.

Pesutilat on kaakeloitu valkoisin ja luonnonkiveä jäljittelevin seinälaatoin, luonnonkiviteema jatkuu myös lattiassa. Tyylikkäät ja harmoninen ympäristö luo rauhaa saunahetkiin.

 

HUOM! Villivadelma ja yhtiöiden yhteinen saunaosasto valmistuu arviolta kolme kuukautta Metsämansikan jälkeen.

Joutsenmerkki

Metsämansikka hakee pohjoismaista ympäristömerkkiä eli Joutsenmerkkiä ja noudattaa sen kriteereitä. Joutsenmerkki myönnetään valmiille talolle. Joutsenmerkki-talon kaikki rakennusaineet ovat käyneet läpi tarkan valinnan. Metsämansikan kodit ovat materiaaleiltaan ympäristöystävällisempiä sekä energiatehokkuudeltaan parasta A-luokkaa.

 

Joutsenmerkki kertoo rakentamisen vastuullisuudesta ja läpinäkyvyydestä, ja mahdollistaan asukkailleen hyvinvointia tukevan ympäristön. Se tarkoittaa myös varmempaa hankintaa elämän suurimmassa investoinnissa, aitoa mahdollisuutta asua ympäristöystävällisemmin sekä mahdollisuutta arvioida paremmin oman kodin rakentamiseen käytettyjä materiaaleja. Lisää JM Suomen ja Joutsenmerkin yhteistyöstä voit lukea täältä.

Tutustu videolla Metsämansikan vehreään kortteliin!

Alueesta

Suurpelto

 Lue lisää

Tutustu kodinrakentajiin!

Meille JM:läisille on äärimmäisen tärkeää, että rakentamamme asunnot muuttuvat asukkaiden myötä kodeiksi, joissa viihdytään. Niinpä meille ei ole yhdentekevää, kuka nämä kodit rakentaa. Haluamme esitellä ihmisiä työmaan arjen takana - todellisia sankareita, kodinrakentajia.

 Lue lisää

Vertaa kohteita