JM does not take responsibility for the translation
Muuttovalmis

Espoo / Saunalahti

Espoon Kaarnapurje

TILAA JA VALOA. RAIKKAUTTA SISÄLLÄ JA U...

TILAA JA VALOA. RAIKKAUTTA SISÄLLÄ JA ULKONA.

TERVETULOA SAUNALAHTEEN
Raikasta ilmaa ja metsän tuoksua, kutsuvat ulkoilureitit ja uimarannan läheisyys. Kruunattuna nopeilla kulkuyhteyksillä ja toimivilla arjen palveluilla. Tätä kaikkea tarkoittaa tämän päivän asuminen Saunalahdessa.

SEESTEISTÄ TUNNELMAA KODISSA, JOSSA KAIKKI VIIHTYVÄT
Onko toiveissasi asunto, jossa voit asua pitkään ja joka toimii vielä vuosien ja vuosikymmentenkin kuluttua? Kaarnapurjeen asunnoissa klassiset puitteet yhdistyvät fiksuihin nykyajan ratkaisuihin. JM-kodeissa avainsanoja ovat viihtyisyys ja elämisen riemu. Siksi jokaisessa asunnossa on jokin juju, jotain minkä aistii ja mikä lumoaa heti ulko-ovella. Tilaa ja valoa. Metsän raikkaus, joka hiipii sisätiloihin ja avaruuden tuntu, joka antaa tilaa hengittää. Isoja yhtenäisiä tiloja ja pisteenä i:n päällä avarat parvekkeet.

Kaarnapurjeessa arki on huoletonta. Piha on autovapaa, yhtiön omaan autohalliin on käynti kuivin jaloin suoraan omalta porrastasanteelta. Valoisat rappukäytävät ja tilavat hissit. Suojaisa, vehreä sisäpiha ja kadun toisella puolella uusi liikekeskus. Vain kivenheiton päässä monia palkintoja kerännyt koulu sekä päiväkoti ja kirjasto. Hyvät yhteydet Länsiväylälle ja sitä pitkin Helsinkiin, miksei kesällä piknik-retkelle Hangon suuntaan.

Upouudessa kodissa voit keskittyä vain elämiseen ja ihanaan arkeen. Kaarnapurjeen asunnoista löydät valoa ja lämpöä. Tervetuloa tutustumaan!

Asunto Oy Espoon Kaarnapurjeen asunnoissa klassiset puitteet yhdistyvät fiksuihin nykyajan ratkaisuihin. Hanna Sumari esittelee kauniin kolmen huoneen ja keittiön perheasunnon. Nyt lähdetään kierrokselle, klikkaa video pyörimään.

 

Vertaa kohteita