JM does not take responsibility for the translation

Pääkaupunkiseutu / Puustellinkallio

Asunto Oy Espoon Onnikallio Suunnitteilla

  • Kunta: Espoo
  • Alue: Puustellinkallio
  • Hoitovastike: Päätetään
  • Asuntotyyppi: Kerrostalo
  • Tila: Suunnitteilla
  • Energialuokka: A
  • Asuntoja: 120

Liity Puustiklubiin ja kuulet aina ensimmäisenä, mitä Puustellinkalliolla tapahtuu!

Lähetämme klubilaisille uutiskirjeitä, joissa kerromme alueen uutisista, tapahtumista sekä esimerkiksi ennakkomarkkinoinnin aloituksista ennen, kuin kohteet lähtevät viralliseen ennakkomarkinointiin.

Liityt klubiin täyttämällä tietosi alla olevaan kirjautumislomakkeeseen!

Terassimaisen lamellitalon vaalea tiilipinta istuu ympäristöön upeasti. Lasiset parvekeseinät tuovat luonnonvalon osaksi asuntoja.

Onnikallio muodostuu yhdestä kolmiportaisesta kerrostalosta, johon rakentuu 120 asuntoa yksiöistä neliöihin.

Onnikallion ennakkomarkkinointi alkaa syksyllä 2018.

Asuntojakauma:
Yksiöt 28 - 33,5 m2
Kaksiot 44 - 52,5 m2
Kolmiot 76 - 100 m2
Neliöt 95 - 125 m2

Linda, 36

Linda

Hoitovapaalla, perheeseen kuuluu puoliso ja kaksi lasta

Me muutettiin Kalliosta, kiinnostavan uuden alueen perässä. Saatiin isompi kämppä ja monipuolisemmat lapsiperheen palvelut, hyvistä julkisista yhteyksistä puhumattakaan. Päästään helposti vanhoille hoodeille ystävien luo kylään, mutta nykyään ne kyllä haluaa tulla mieluummin meille...

Ollaan oltu edelläkävijöitä omassa kaveriporukassa. Muutkin on alkaneet tajuta, että Kallion ja Vallilan pienet asunnot huonoine säilytystiloineen ja turkiskuoriaisineen ei ole ainoa vaihtoehto. Täältä saa samalla rahalla enemmän tilaa, ja vaikka meillä ei olekaan enää vanhaa kakluunia, kaikki on uutta ja ihanan raikasta.

Alueella asuu paljon saman henkistä ja samassa elämänvaiheessa olevaa porukkaa, mutta myös paljon eri-ikäisiä. Pihalla on aina joku, jonka kanssa jutella. Neljävuotiaalla esikoisellamme on pihalla omia kavereita. Päiväkoti on lähellä, ja siellä on tilaa!

Vaunulenkille vauvan kanssa pääsen kotiovelta, ja silti voi juosta luonnon keskellä. Välillä käydään koko perhe Leppävaaran urheilupuistossa, uimahallissa ja Angry Birds –puistossa.

Parasta on, että pääsee itse vaikuttamaan alueen kehittymiseen. On saatu tänne erilaisia workshopeja, tehty tempauksia ja muuta yhteisöllistä. Ollaan onnistuttu houkuttelemaan jo muutamia ystäviäkin muuttamaan tänne. 

Leena, 57

Leena

Työelämässä, perheeseen kuuluu puoliso ja kolme aikuista lasta, joista yhdellä lapsia.

Myytiin omakotitalo kun oltiin jo hetki oltu kahdestaan lasten muutettua omilleen. Todettiin, että halutaan sittenkin jotain uutta ja omaa uudessa elämänvaiheessa. Ja se on ollut ihan mahtava päätös.

Uudessa asunnossa on tilaa ja avaruutta olla ja elää. Lapset mahtuvat kylään, mutta kyllä tämä on pääasiassa kahden aikuisen asunto. Mietittiin ensin Tapiolaan muuttamista, mutta Puustellinkallio kiehtoi enemmän. On hauskaa seurata uudenlaisen asuinalueen rakentumista. Eikä haittaa, että neliöhinta on huomattavasti pienempi. Nautin siitä, ettei tarvitse miettiä korjaamista tai remontointia vaan kaikki on valmista ja uutta.

Me asutaan aika korkealla, ja näkymät ikkunoista on huikeat! Meidän asunnossa on iso parveke, jolla voi viettää aikaa ja viljelläkin vähän. Sen myötä on tullut lähdettyä mökillekin paljon enemmän myös syksyllä ja keväällä, kun ei ole taakkaa kahdesta pihasta. Me kuljetaan omalla autolla, täältä pääsee niin hyvin liikkeelle. Helsingin keskustan palvelut, teatterit ja ooppera on helposti saavutettavissa. Mökkimatka lyheni, kun päästään isoille teille niin kätevästi. Ollaan myös alettu matkustaa enemmän, lentokentälle on tästä niin helppo matka. Me käytetään paljon myös Sellon palveluja. Ei oltu käyty elokuvissa vuosiin, mutta nyt siitä on tullut meille uusi harrastus: käydään leffassa melkein joka sunnuntai-ilta!

 

Pertti, 64

Pertti

Eläkkeellä, perheeseen kuuluu puoliso ja kolme aikuista lasta, joila kaikilla lapsia.

Olen asunut Leppävaarassa koko elämäni. Täältä en lähde. Myös Puustellinkallion maastot on tulleet tutuiksi lapsuuden leikkien kautta. Tuntuu hienolta, että ympyrä sulkeutuu nyt, kun muutimme tänne. Tässä kodissa voimme toivottavasti asua lopun elämäämme.

Muutimme tänne kerrostalokodista, jossa olimme asuneet pitkään. Kaikki lapsemme "lensivät pesästä" siitä kodista. Tämä uusi kotimme on edellistä hieman pienempi, mutta meille riittävä. Talossa, josta muutimme, ei ollut hissiä, ja putkiremontti häämötti jo horisontissa. Nyt oli oiva aika muuttaa. Uusi houkutti.

Puolisoni on vielä työelämässä, itse olen eläkkeellä. On mahtavaa, kun aikaa on jäänyt omille harrastuksille. Autan myös mielelläni lastenlasten hoidossa ja kuskaan heitä.

Pysyn itsekin vireänä, kun käytän lapsia ulkona ja istun joskus hiekkalaatikon reunalla leikkimässä. Pihalla on usein muitakin lastensa kanssa. Täällä eläminen on aika yhteisöllistä.

Lapsemme ovat kasvaneet leppävaaralaisiksi, ja asuvat edelleen alueella. Toivon, että lapsenlapsemmekin saavat oppia tuntemaan vaarinsa tutut leikkipaikat, metsät ja oikoreitit.

Perhe on meille tärkeä. Kokoonnumme usein yhteen, ja olemme läheisiä lastenlastemme kanssa.

Täällä on kaikki. Leppävaarassa on hyvät palvelut, poistumme täältä harvoin kauemmaksi. Miksi lähteä merta edemmäs kalaan?

.

Kurkkaa näkymiä Onnikallioon tulevista asunnoista oheiselta videolta!

Alueesta

Tervetuloa Puustellinkallioon!

Espoon Leppävaaraan, erään kukkulan laelle, nousee aivan uudenlainen asuinalue nimeltään Puustellinkallio. Puustellinkallio on asukkaittensa näköinen – juuri niin värikäs, iloinen, puuhakas tai tyyni kuin haluammekin sen olevan.

 Lue lisää

Tutustu kodinrakentajiin!

Meille JM:läisille on äärimmäisen tärkeää, että rakentamamme asunnot muuttuvat asukkaiden myötä kodeiksi, joissa viihdytään. Niinpä meille ei ole yhdentekevää, kuka nämä kodit rakentaa. Haluamme esitellä ihmisiä työmaan arjen takana - todellisia sankareita, kodinrakentajia.

 Lue lisää

Vertaa kohteita