JM does not take responsibility for the translation
Puustellinkallio

Puustellinkallio

Espoo

   Tervetuloa Puustellinkallioon!

   Espoon Leppävaaraan, erään kukkulan laelle, nousee aivan uudenlainen asuinalue nimeltään Puustellinkallio. Puustellinkallio on asukkaittensa näköinen – juuri niin värikäs, iloinen, puuhakas tai tyyni kuin haluammekin sen olevan.

   alue
   Puustellinkallio on kuin oma ihastuttava keitaansa, joka erottuu muusta ympäristöstä jylhien kallioiden laella. Näkymät ovat upeat, ja luonto ympäröi vehreänä aluetta kutsuen virkistäytymään ja ulkoilemaan.

   kaava

   Alueen kaava-aineisto on julkinen ja nähtävillä Espoon kaupungin sivuilla.

   sijainti

   Luonnon vehreydessä kylpevä Puustellinkallio kätkee tulevaisuudessa siimekseensä satumaisen asuinalueen. Leppävaaran kaikenkattavat palvelut ovat kuitenkin vain kivenheiton päässä.

   alue

   Alueelle rakentuu n. 850 kpl erikokoisia asuntoja elämisen kaikkiin muotoihin. Rakennusten korkeus vaihtelee 4–16 kerrokseen, ja kokonaisuuksissa on sekä lamelli- että pistetaloja. 

   aikataulu

   Näin Puustellinkallio rakentuu

   Ensimmäinen kohde on Asunto Oy Espoon Onnikallio. Alueen koilliskulmaan rakentuvaan terassimaiseen lamellitaloon tulee yhteensä 121 asuntoa. 

   Tutustu tästä Onnikallioon ja liity Puustiklubiin!

    

   Puustellinkallion mysteeri

   Pirjo ja Pertti ovat tavallinen espoolainen aviopari. Viimeinen lapsi on lentänyt pesästään ja elämän pitäisi olla kohdallaan, mutta onko se sittenkään? Monenlaiset kysymykset heittävät varjonsa arjen ylle: kuka on Pirjon salainen ihailija? Mitä hän aikoo? Kuuntele ja ota selvää.

   Osa 1 - Pirjo on tyytymätön »

   Osa 2 - Pertti säikähtää »

   Osa 3 - Petetty Pertti »

   Osa 4 - On totuuden aika »

   Vertaa kohteita