JM does not take responsibility for the translation
Asunto Oy Espoon Mestari
Loppuunmyyty

Espoo / Leppävaara

Asunto Oy Espoon Mestari

AMMATTITAIDOLLA, VARMALLA KÄDELLÄ

Mestarien jalanjäljissä

”Haavena uusi kerrostalokoti keskellä urbaania elämää, lähellä ainutlaatuista luontoa? Uusi kotisi saattaa rakentua Leppävaaran Mestarinkadulle. Nimen kaiku toistuu niin laadukkaassa rakennusmestarin kädenjäljessä kuin poikkeuksellisessa arkkitehtuurissa. Minne kaunis punatiilipinta ja upeat aaltoilevat parvekkeet vievät sinut mielikuvissasi? Meidät ne saavat ajattelemaan Välimeren ympäristöä ja Gaudín Barcelonaa…”

Asunto Oy Espoon Mestari nousee Espoon korkeimmalle kohdalle. Asut urbaanissa ympäristössä, kuitenkin suojassa kehätien meteliltä. Pääset hetkessä kaupungin sykkeeseen tai luonnon rauhaan, aivan kuten haluat.

Koti on elämän tärkein paikka. Se on myös henkinen tila, jossa saat olla oma itsesi. Me haluamme yhdessä kanssasi rakentaa sinulle kodin, jossa viihdyt. Mestari on alusta asti suunniteltu taidolla ja rakennetaan huolella. Entisaikojen ammattitaitoa vaalien. Vastavalmistuneessa talossa kaikki on sinua varten. Pääset halutessasi rakennusvaiheessa osallistumaan sisustusvalintoihin. Rakennus- ja sisustustyöt tehdään nykypäivän tekniikoilla ja materiaaleilla taataksemme sinulle huoliteltua ja huoletonta asumista pitkäksi aikaa.

JM-kodeissa on aina joku juju, jotain joka yllättää ja tekee asunnosta erilaisen. Mestarissa asut halutessasi ylellisesti korkealla, upeiden maisemien keskellä. Ylimmistä kerroksista saatat nähdä jopa merelle asti. Tulet ihastumaan valtaviin parvekkeisiin, jonne voit helposti tehdä vaikka keittiöpuutarhan.

.

Vertaa kohteita