JM does not take responsibility for the translation
Asunto Oy Espoon Mestari
Loppuunmyyty

Espoo / Leppävaara

Asunto Oy Espoon Mestari

AMMATTITAIDOLLA, VARMALLA KÄDELLÄ

Klassista, ajatonta tyyliä mehukkailla lisämausteilla

Uusi, oma koti, jota olet saanut itse suunnitella ilman rakennus- ja remonttihuolia - voiko paremmasta unelmoida? Mestarin asunnoissa olemme panostaneet viihtyisyyteen ja toiminnallisuuteen, sekä aikaa kestäviin sisustusratkaisuihin. Haluamme tehdä tämän sinulle helpoksi.

Erilaisista ja erikokoisista asunnoista saat valita itsellesi parhaiten sopivan. Ruotsalaisilla ja suomalaisilla suunnittelijoillamme on mahtavia ideoita kekseliäistä pohjaratkaisuista ja sisustuselementeistä. Olemme koonneet sinulle valittavaksi niistä parhaat.

Asuntojen valoisuus ja avaruus lisäävät tilan tuntua. Osassa asuntoja on makuuhuoneessa ihastuttava erkkeri-ikkuna. Lämpimistä auringonsäteistä nautit valtavalla omalla lasitetulla parvekkeellasi. Aaltoilevine muotoineen parvekkeesi itsessään on kuin taideteos, ja tuo ympäröivän maisemankin osaksi kotisi kokonaisuutta.

Tyylikäs ja ylellinen parkettilattia odottaa ensiaskeleitasi uudessa kodissasi. Valkoiseksi maalatut seinät ovat valmiina sinun sisustusratkaisujasi varten.

Tervetuloa tekemään Mestarin kodistasi sinun muotokuvasi.

Vertaa kohteita