JM does not take responsibility for the translation
Asunto Oy Espoon Mestari
Loppuunmyyty

Espoo / Leppävaara

Asunto Oy Espoon Mestari

AMMATTITAIDOLLA, VARMALLA KÄDELLÄ

MESTARINKATU ON ESPOON PARHAALLA PAIKALLA, ELÄMÄN KESKELLÄ

Lisää tilaa, enemmän asumismukavuutta, kaunista ja käytännöllisiä ratkaisuja. Mikä haaveesi onkaan, niin JM-koti suunnitellaan erilaisia elämäntilanteita varten. Emme rakenna vain taloja vaan haluamme olla mukana kehittämässä asuinalueita, joissa on huoletonta ja helppoa asua. Jo suunnitteluvaiheessa huomioimme aina ympäröivän luonnon sekä lähialueen palvelut. Leppävaaran Puustellinmäkeen valmistuu loppuvuodesta 2016 aivan uusia kerrostaloasuntoja, neliöitä kaksioista perheasuntoihin. Näkymät ovat huikeat, katso helikopterivideomme.

Koti on elämän tärkein paikka: tärkeämpää kuin stylisti tai personal trainer on ihminen, jonka kanssa saa suunnitella omaa tulevaa kotiaan itsensä näköiseksi ja oloiseksi. Puustellinmäen Mestarissa Mika on sinun ihmisesi, johtaa sinun kotiprojektiasi.  Mikalle  entisaikojen kädenjälki on tärkeää. Varmuus siitä, että asiat tehdään varmalla kädellä, ammattiylpeydellä. Katso esittelyvideo, jossa projektinjohtaja Mika Saariketo kertoo projektin alkutunnelmista.

Mestari on juuri oikea paikka Sinulle, joka haluat persoonallisen tuntuisen kodin, muttei aio sitä itse alusta asti rakentaa.

Mestari on juuri oikea paikka Teille, jotka muutatte lasten jälkeen taas omilleen - takaisin kaupunkielämän keskelle.

Mestari on juuri oikea paikka Heille, jotka vasta opettelevat yhteiseloa.

Mestari on juuri oikea paikka Sinulle, joka asut yksin, mutta haluat ulkomaailman olevan kurotusetäisyydellä: vartissa lenkille, leffaan tai Helsinkiin illalliselle.

 

 

Asunnot Asunto Oy Espoon Mestari

  • Myynnissä

  • Nimivaraus

  • Varattu

  • Ennakko­markkinoinnissa

  • Myyty


Hakukriteereilläsi ei löytynyt yhtään kohdetta

Vertaa kohteita