JM does not take responsibility for the translation
Asunto Oy Espoon Taituri
Rakenteilla 13 vapaata asuntoa

Espoo / Leppävaara

Asunto Oy Espoon Taituri

Ihanasti arjen yläpuolella

Asunto Oy Espoon Taituri

Ainutlaatuisesti Leppävaaran kattojen yllä, oman kodin rauhassa ja keskellä eloisaa asuinaluetta. Taiturin upeat asunnot miellyttävät silmää niin skandinaavisella linjakkuudellaan kuin hauskoilla pienillä jujuilla. Unelmien kodin löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tervetuloa tutustumaan Taituriin!

Leppävaaran Mestarinkadulle rakentuva Asunto Oy Espoon Taituri on uljas punatiilitalo, joka ihastuttaa tyylikkäällä suunnittelullaan ja linjakkaalla julkisivullaan. Jo rakennettujen sisartalojensa Mestarin ja Maestron kanssa se muodostaa näyttävän kokonaisuuden, uuden osan Espoon siluettia.

Kolmikon nimi kaikuu niin laadukkaassa rakennusmestarin kädenjäljessä kuin poikkeuksellisessa arkkitehtuurissa.

Taiturissa elämä on huoletonta! Asut valoisasti ja ilmavasti keskellä elämää, kuitenkin oman kodin rauhassa. Pääset hetkessä kaupungin sykkeeseen tai luonnon rauhaan, aivan kuten haluat. Autohalliin kuljet omalta porrastasanteelta kuivin jaloin.

Asunnoissa keittiöiden ja ruokailutilojen harkituissa kokonaisuuksissa klassiset puitteet yhdistyvät fiksuihin nykyajan ratkaisuihin. Makuuhuoneissa uppoudut pehmeään rauhalliseen tunnelmaan. Seurustelutilat toimivat aidosti perheen yhteisinä kokoontumispaikkoina: täällä nautitaan yhdessä arjesta, vietetään illalliskutsuja ystävien kanssa tai katsellaan rentoutuneena televisiota. Asuntojen suunnittelussa on otettu huomioon myös se, että välillä on ihana vetäytyä yksin huilaamaan, silti yhdessä muiden kanssa.

Talo on aivan alusta asti suunniteltu taidolla ja huolella. Vastavalmistuneessa asunnossa on kaikki valmiina, eikä sinun tarvitse huolehtia remontoinnista tai asunnon kunnostamisesta. Ei tarvitse kuin muuttaa sisään ja asunto muuttuu kodiksi!

Asunnot Asunto Oy Espoon Taituri

  • Myynnissä

  • Nimivaraus

  • Varattu

  • Ennakko­markkinoinnissa

  • Myyty


Hakukriteereilläsi ei löytynyt yhtään kohdetta

Vertaa kohteita