JM does not take responsibility for the translation
Asunto Oy Espoon Maestro
Loppuunmyyty

Espoo / Leppävaara

Asunto Oy Espoon Maestro

MESTARIN TARINA JATKUU!

Haaveiletko harmonisesta tunnelmasta, jossa sielu ja silmä lepää - kodista, joka kutsuu perheen ja ystävät viihtymään? Unelmien kodin löytämisen ei tarvitse olla hankalaa. Tervetuloa tutustumaan Maestroon!

Leppävaaran Mestarinkadulle rakentuva Asunto Oy Espoon Maestro on taideteos monella tapaa: upeasti aaltoilevaa muotoa jäljittelevät lasitetut parvekkeet, tiilitalon muuranneen mestarin kädenjälki, sijainti korkealla, ihanasti arjen yläpuolella… Sisartalo Mestarin rakentaminen on jo pitkällä, yhdessä talot muodostavat näyttävän arkkitehtonisen kokonaisuuden.

Maestro on aivan alusta asti suunniteltu taidolla ja rakennetaan huolella, entisaikojen ammattitaitoa vaalien. Vastavalmistuneessa asunnossa kaikki on sinua varten valmiina. Ei tarvitse kuin muuttaa sisään ja asunto muuttuu kodiksi!

Maestron asunnoissa keittiöiden ja ruokailutilojen harkituissa kokonaisuuksissa klassiset puitteet yhdistyvät fiksuihin nykyajan ratkaisuihin. Makuuhuoneissa uppoudut pehmeään rauhalliseen tunnelmaan. Seurustelutilat toimivat aidosti perheen yhteisinä kokoontumispaikkoina: täällä nautitaan yhdessä arjesta, vietetään illalliskutsuja ystävien kanssa tai katsellaan rentoutuneena televisiota. Asuntojen suunnittelussa on otettu huomioon myös se, että välillä on ihana vetäytyä yksin huilaamaan, silti yhdessä muiden kanssa.

Maestrossa arki on huoletonta. Autohalliin pääset kuivin jaloin omalta porrastasanteelta. Upeat liikunta- ja ulkoilumaastot sekä kauppakeskus Sello palveluineen ja tapahtumineen odottavat vain kivenheiton päässä. Loistavat julkiset kulkuyhteydet Leppävaarasta takaavat kätevän pääsyn nopeasti moneen suuntaan.

Asunnot Asunto Oy Espoon Maestro

  • Myynnissä

  • Nimivaraus

  • Varattu

  • Ennakko­markkinoinnissa

  • Myyty


Hakukriteereilläsi ei löytynyt yhtään kohdetta

Lähistöllä

Vertaa kohteita