JM does not take responsibility for the translation

Pääkaupunkiseutu / Leppävaara

Asunto Oy Espoon Maestro Loppuunmyyty :

MESTARIN TARINA JATKUU!

 • Kunta: Espoo
 • Alue: Leppävaara
 • Velaton hinta: 193700 - 544400 €
 • Hoitovastike: 3,5€/m2/kk
 • Rahoitusvastike: 1,57€/osake/kk
 • Huoneita: 1 - 4
 • Koot: 34 - 98,5 m²
 • Asuntotyyppi: Kerrostalo
 • Tyyppi: Omistusasunto
 • Osoite: Mestarintie 8 B
  02650 Espoo
 • Tila: Loppuunmyyty
 • Muuttopäivä: Heti
 • Asuntoja: 41

Haaveiletko harmonisesta tunnelmasta, jossa sielu ja silmä lepää - kodista, joka kutsuu perheen ja ystävät viihtymään? Unelmien kodin löytämisen ei tarvitse olla hankalaa. Tervetuloa tutustumaan Maestroon!

Leppävaaran Mestarinkadulle rakentuva Asunto Oy Espoon Maestro on taideteos monella tapaa: upeasti aaltoilevaa muotoa jäljittelevät lasitetut parvekkeet, tiilitalon muuranneen mestarin kädenjälki, sijainti korkealla, ihanasti arjen yläpuolella…

Vastavalmistuneessa asunnossa kaikki on sinua varten valmiina. Ei tarvitse kuin muuttaa sisään ja asunto muuttuu kodiksi!

Maestron asunnoissa keittiöiden ja ruokailutilojen harkituissa kokonaisuuksissa klassiset puitteet yhdistyvät fiksuihin nykyajan ratkaisuihin. Makuuhuoneissa uppoudut pehmeään rauhalliseen tunnelmaan. Seurustelutilat toimivat aidosti perheen yhteisinä kokoontumispaikkoina: täällä nautitaan yhdessä arjesta, vietetään illalliskutsuja ystävien kanssa tai katsellaan rentoutuneena televisiota. Asuntojen suunnittelussa on otettu huomioon myös se, että välillä on ihana vetäytyä yksin huilaamaan, silti yhdessä muiden kanssa.

Maestrossa arki on huoletonta. Autohalliin pääset kuivin jaloin omalta porrastasanteelta. Upeat liikunta- ja ulkoilumaastot sekä kauppakeskus Sello palveluineen ja tapahtumineen odottavat vain kivenheiton päässä. Loistavat julkiset kulkuyhteydet Leppävaarasta takaavat kätevän pääsyn nopeasti moneen suuntaan.

Asunnot Asunto Oy Espoon Maestro

 • Myynnissä

 • Nimivaraus

 • Varattu

 • Ennakko­markkinoinnissa

 • Myyty


Hakukriteereilläsi ei löytynyt yhtään kohdetta

Piirros- ja 3D-kuvat ovat visualisointeja ja eivät välttämättä vastaa todellisuutta.

PALVELUT

Kivenheiton päässä Mestarintieltä sijaitseva kauppakeskus Sello on yksi Pohjoismaiden suurimpia. Monipuolinen tarjonta arjen palveluista upeisiin vaateliikkeisiin ja erilaisista ravintoloista kirjastoon ja laadukkaaseen elokuvateatteriin takaa, ettei täältä tarvitse halutessaan lähteä mihinkään.

Muutaman kilometrin päässä sijaitsevat Espoon modernin taiteen museo EMMA, elokuvateatteri Kino Tapiola

LIIKUNTA JA ULKOILU

Leppävaarasta löytyy kaikki, mitä liikkuva ihminen voi tarvita: Urheilupuiston uimahalli uusine maauimaloineen, jäähalli, urheilukentät, stadion sekä suosittu seikkailupuisto Huippu. Monipuoliset lenkki- ja latumaastot lähtevät myös urheilupuistosta.

Muutaman kilometrin päässä sijaitsee lähin luonnonsuojelualue: pyöräile tai lenkkeile pitkin Laajalahden rantalehtoja, jotka kevätiltaisin täyttää satakielten huumaava konsertti. Matala Laajalahti onkin pääkaupunkiseudun parhaita lintuvesiä. Pidä ihana evästauko Akseli Gallén-Kallelan Tarvaspäässä tai Villa Elfvikissä, jonka luontotalossa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin.

Bussilla tai omalla autolla pääset kätevästi Nuuksioon, jossa vaellat, uit, sienestät ja marjastat tai vietät vaikka telttalomaa! Nuuksion pienet järvet ovat espoolaisten varjelemia salaisuuksia: mistä tulee sinun oma suosikkiuimapaikkasi?

LIIKENNEYHTEYDET

Leppävaara on liikenteen risteyskohta: pääset vartissa junalla Helsingin keskustan sykkeeseen, museoihin, ravintoloihin ja ihaniin kivijalkakauppoihin. Toimiva julkinen liikenne kuljettaa muutenkin ympäri pääkaupunkiseutua, ja omalla autolla liityt hetkessä kaikille pääteille. Leppävaarassa pysähtyvät myös pitkän matkan junat: hurautat Turkuun ihailemaan jokimaisemaa reippaasti alle kahdessa tunnissa.

Maaliskuun alussa Leppävaarassa kohoava Mestari on muuttovalmis, ja Jorma Huitilalla pitää kiirettä. Jorma on JM Suomen vuosikorjaaja, mutta uuden talon valmistumisen aikoihin työpäivät täyttää nikkariapu.

Nikkariapu on JM:n tarjoama maksuton lisäapu asukkaille, jotka muuttavat uuteen taloomme heti sen valmistuttua. Apua toivotaan esimerkiksi taulujen, verhotankojen, hyllyjen ja koukkujen asennuksissa sekä television seinään kiinnityksessä ja pesukone- ja valaisinasennuksissa. 

Vuosikorjaajan työ taas muodostuu pienistä korjaustöistä, mikäli asunnoista löytyy muutto- tai vuositarkastusten yhteydessä huollettavaa.

Kätevälle tekijälle löytyy tarvetta, joskus yllättävistäkin tilanteista. Erästä JM Kotipäivää valmistellessa markkinointitiimi onnistui pudottamaan sähköpistokkeen täyskorkean jääkaapin taakse. Jorma saapui apuun nopeasti ja kalasti pistokkeen kaapin takaa rautalangan avulla. Kahvimaidot saatiin kylmään ja tilaisuuskin onnistui erinomaisesti.

Jorma on tehnyt rakennusalalla pitkän uran eri työtehtävissä, JM:llä hän on viihtynyt vuodesta 2014. Työporukassaan hän arvostaa erityisesti mukavia ja huomioonottavia työkavereita, joiden kanssa työskentely on mutkatonta. Pohjan uravalinnalle antoi oma innostus, sillä rakentelu ja käsillä tekeminen on aina ollut lähellä miehen sydäntä. 
Nikkariapu on JM Suomen tarjoama maksuton lisäapu asukkaille, jotka muuttavat uuteen taloomme heti sen valmistuttua.

Jorma vastasi asettamiimme visaisiin kysymyksiin:

Minua inspiroi juuri nyt:

1. Hyvät ystävät
2. Alkava mökkikausi
3. Mökkeilyyn liittyen veneily, kalastus ja grillaus. Grillattu kala ja grilliribsit maistuvat aina!

Paras vanhempieni antama neuvo:

Vanhempieni minulle antamat hyvät neuvot ja opetetut taidot ovat auttaneet elämän varrella. Ehkäpä neuvoina rehellisyys ja hyvät tavat ovat jääneet parhaiten mieleen.

Suosikkini JM:n rakentamista kohteista:

Pidän itse pientalossa asumisesta, joten vuonna 2013 valmistunut Kreivinmaa Espoon Tillinmäessä on luonnonläheisyyden ja rauhallisuuden vuoksi ehdottomasti yksi suosikkikohteistani.

Edelliset Kodinrakentaja-esittelyn löydät tästä.

Puustellinmäen ensimmäinen kohde Mestari valmistui helmikuussa 2017 ja on loppuunmyyty. Sisartalot Maestro ja Taituri rakentuvat samaan linjaan. Maestron myynti ja Taiturin ennakkomarkkinointi on käynnissä. Tervetuloa tutustumaan!

Kuvat: Toni Sainio

Lähistöllä

Alueesta

Leppävaara

Tänä päivänä Leppävaara on moderni kaupunkikeskus. Alueen historia näkyy kuitenkin yhä edelleen Leppävaaran arjessa ja kaupunkikuvassa. Albergan kartanon pihalla ja Vanhan Albergan puistoissa voi aistia tuulahduksen menneestä kartanokulttuurista. Myös Puustellinmäellä, jonne Mestarikin sijoittuu voi historian havinan tuntea. Sana Puustelli on tarkoittanut Ruotsissa ja Suomessa tärkeän viran haltijalle luovutettua palkkatilaa. Myös pappilasta on aikoinaan käytetty Puustelli-nimeä. Puustellinmäen erikoisuuksiin kuuluu valloittava purolaakso käkkärämäntyineen.

 Lue lisää

Tutustu kodinrakentajiin!

Meille JM:läisille on äärimmäisen tärkeää, että rakentamamme asunnot muuttuvat asukkaiden myötä kodeiksi, joissa viihdytään. Niinpä meille ei ole yhdentekevää, kuka nämä kodit rakentaa. Haluamme esitellä ihmisiä työmaan arjen takana - todellisia sankareita, kodinrakentajia.

 Lue lisää

Vertaa kohteita