JM does not take responsibility for the translation

Pääkaupunkiseutu / Henttaa

Asunto Oy Espoon Metsämansikka Ennakko­markkinoinnissa : 54 vapaata asuntoa

 • Kunta: Espoo
 • Alue: Henttaa
 • Myyntihinta: 44 127,00 € - 91 028,00 €
 • Velaton hinta: 148200 - 304700 €
 • Hoitovastike: 206,23-468,95
 • Huoneita: 2 - 4
 • Koot: 36,5 - 83 m²
 • Asuntotyyppi: Kerrostalo
 • Tila: Ennakko­markkinoinnissa
 • Asuntoja: 55

Asunto Oy Espoon Metsämansikka

Tutustu tästä tarkemmin päivän ohjelmaan!


OMA KOTI MANSIKKA
 

Maltillinen koti-investointi, viehättävä perhekeskeinen asuinalue – tervetuloa omaan kotiin Metsämansikkaan, täällä voit elää enemmän!

Asunto Oy Espoon Metsämansikka rakentuu Henttaalle, Keskuspuiston ulkoilumahdollisuuksien ja Suurpellon palveluiden välittömään läheisyyteen.

Metsämansikka on kohtuuhintainen kerrostalokohde, jossa koti-investointi on maltillinen. Taloyhtiössä on panostettu asuinneliöihin, asunnoissa on tilaa myös perheelle ja ystäville. Hyvät yhteistilat helpottavat arkea ja tukevat alueen yhteisöllistä henkeä.

Meille kohtuuhintaisuus ei tarkoita kompromisseja; myös Metsämansikka suunnitellaan ja rakennetaan tutulla JM-laadulla ja hyvillä materiaaleilla. Sisustusvaihtoehdot ovat toimivia ja tyylikkäitä. Jokaisessa asunnossa on parveke tai ranskalainen parveke, osassa omat asuntopihat.

Yhtiöön rakentuu 55 asuntoa erilaisiin elämäntilanteisiin; suurin osa asunnoista on kolmioita ja neliöitä.

Tule tutustumaan ja ihastumaan ensiesittelyyn kauppakeskus Isoon Omenaan Espoossa. Liittymällä VIP-rekisteriimme osallistut samalla upean sohvan ja nojatuolin arvontaan!

Voit liittyä VIP-rekisteriimme paikan päällä Isossa Omenassa tai alempaa tällä sivulla löytyvällä lomakkeella.

KOHTUUHINTAINEN KOTI

Hyvä arki tarkoittaa, ettei sinun tarvitse miettiä mitä kotisi on syönyt. JM tarjoaa ensimmäisenä Suomessa uudenlaista, Joutsenmerkittyä omistusasumista. Alta näet, mistä elementeistä kohtuuhintainen koti rakentuu! Saat kuvan suuremmaksi klikkaamalla.

Asunto Oy Espoon Metsämansikka


Asunto Oy Espoon MetsämansikkaASUMISEN KUUKAUSIKULUT

ESIMERKKIASUNTO 3H + KT + 69,5 m2

Kotisi valmistuessa valitset, maksatko myös velkaosuuden kokonaisuudessaan tai osittain pois, vai halutko hyödyntää taloyhtiölainan ja vähentää lainaosuutta vastikkeen muodossa kuukausittain.

Koko laina-ajan mittaista päätöstä ei tarvitse tehdä heti, voit jättää sukanvarteen muille hankinnoille tai elämänalueille alussa, ja vähentää lainaosuutta myöhemmin, kun elämäntilanne sallii.

Taloyhtiö rakennetaan vuokratontille. Tontin vuokraosuus on edullisempi verrattuna alueen muihin toimijoihin. Taloyhtiön on mahdollista lunastaa tontti kokonaisuudessaan tietyin määräajoin.

Oheisesta kaaviosta näet helposti, kuinka asumisen kuukausikulut muodostuvat.

 

Asunnot Asunto Oy Espoon Metsämansikka

 • Myynnissä

 • Nimivaraus

 • Varattu

 • Ennakko­markkinoinnissa

 • Myyty


Hakukriteereilläsi ei löytynyt yhtään kohdetta

Piirros- ja 3D-kuvat ovat visualisointeja ja eivät välttämättä vastaa todellisuutta.

Sisustusmallit jakautuvat keittiöihin, kylpyhuoneisiin sekä lattiaan, joissa kaikissa on halutessasi valittavana myös lisähintainen vaihtoehto. 

Kaikki mallit ovat ovat ajattoman tyylikkäitä, ja niiden valinnat on tehty laatu, toimivuus ja kestävyys etusijalla.

Nettityökalumme avautuu näille sivuille pian. Jokainen asunnon varaaja saa tunnukset työkaluun.

 

KEITTIÖMALLIT:

NIETOS

Ensimmäinen keittiömalli Nietos vie ajatukset satumaiseen talveen, valkeaan lumivaippaan ja tykkylumisiin puihin, joiden oksilla pakkastähdet kimmeltävät.

Valkoinen on aina klassinen ja tyylikäs valinta keittiöön. Mallin tyylikkäät yksityiskohdat ja toimivat suunnitteluratkaisut tekevät Nietoksesta kestävän ja ajattoman. 

LASTU

Linjakkaassa Lastussa yhdistyvät ajatukset raikkaasta suomalaisesta koivumetsästä ja japanilaisesta harmonisesta minimalismista.

Erilaisten materiaalipintojen yhdistely luo kiinnostavan ja lämpimän kokonaisuuden, jonka keskelle on helppo kuvitella itsensä ruoanlaittopuuhiin. 

SYSI

Moderni ja tumma Sysi on silkkaa suomalaista sisua, kaskenpolttoa, pohjoisen tähtitaivaita, kesän yöttömien öiden taianomaista hämärää.

Tummaa sävymaailmaa ei kannata pelästyä, sillä puunsyykuvio ja eläväinen pinta tuovat pelkistettyyn tyyliin syvyyttä ja lämpöä. 

LISÄHINTAINEN KEITTIÖMALLI

Hintaan sisältyvien keittiömalliemme lisäksi valittavanasi on myös lisähintainen keittiö.

Kokonaisuuteen sisältyvät kiiltävät valkoiset kalusteovet, musta laminaattityötaso nahkamaisella pinnalla, linjakas valkoinen välitilan levy sekä mustat/teräspintaiset kodinkoneet.

HUOM! Voit valita mustat/teräspintaiset kodinkoneet myös muihin keittiömalleihin.

LATTIAA MUUTTAMALLA KOKO KODIN ILME MUUTTUU

Valitse kotiisi lattia, joka vastaa juuri sinun toiveitasi. Valittavanasi on kolme laadukasta laminaattivaihtoehtoa sekä lisähintaisena tyylikäs kovapuulattia. Voit valita minkä tahansa neljästä vaihtoehdosta riippumatta siitä, mihin keittiö- tai kylpyhuonemalliin päädyt.

Laminaatit:

Valkea Oak Baltique
Vaalea puunsävyinen Oak Nebraska
Tumma Oak Sevilla

Lisähintainen lattiavaihtoehto:

Kovapuulattia Oak White Matt
(lattia näkyvissä lisähintaisen keittömallin kuvassa ylempänä)

KYLPYHUONEMALLIT:

Kylpyhuonemallissa vaihtelevat seinän ja lattian materiaali.

Voit valita klassiset kokovalkoiset seinälaatat, joita vaaleanharmaa lattia korostaa kauniisti. Halutessasi voit valita kylpyhuoneen päätyseinälle tyylikkään tehostelaatan kolmesta vaihtoehdosta. 

Vaaleanharmaa tehosteseinä jatkuu samansävyisissä lattialaatoissa, ja tummanharmaassa samoin vastaavasti.

Mikäli haluat kylpyhuoneeseesi ylelliset luonnonkivijäljitelmälaatat tehosteseinään ja lattiaan, on valittavanasi lisähintainen kylpyhuonevaihtoehtomme.

 

Mikäli haluat fiilistellä lisää ja tutustua materiaaleihin tarkemmin, olet lämpimästi tervetullut vierailemaan showroomillamme Leppävaarassa.

Olemme avoinna ma-to klo 9-13, tai voit sopia ajasta asuntomyyjämme kanssa. Piipahda samalla kahville! 

JoutsenmerkkiMetsämansikka hakee pohjoismaista ympäristömerkkiä eli Joutsenmerkkiä ja noudattaa sen kriteereitä. Joutsenmerkki on jatkossa mukana rakennusprojektin tarkastuksissa, jotta voidaan todentaa vaatimusten täyttyvän. Joutsenmerkki myönnetään valmiille talolle.

Joutsenmerkki kertoo rakennuksen ympäristöystävällisyydestä, terveellisyydestä, laadusta ja turvallisuudesta. Asumisessa tämä tarkoittaa mm. laadukkaampaa sisäilmaa, energiatehokkuutta, päivänvaloon panostamista sekä pienempää kemikaalikuormaa. Lisää JM Suomen ja Joutsenmerkin yhteistyöstä voit lukea täältä.

Hanna Sumari pohtii blogikirjoituksessaan, mitä ympäristömerkitty koti tarkoittaa asukkaalle. Lue juttu täältä.

Alueesta

Henttaa

Hurmaavaa Henttaan kaupunginosa sijaitsee Espoon vehreässä sydämessä. Henttaan aiemmin rakentuneet osa-alueet – Lillhemtin viehättävä vanha kartanoalue ja Suurpellon moderni keskittymä – luovat ainutlaatuisen rakennetun ympäristön Henttaanlaaksoksikin kutsuttua niitylle, jolle Metsämansikka rakentuu.

 Lue lisää

Tutustu kodinrakentajiin!

Meille JM:läisille on äärimmäisen tärkeää, että rakentamamme asunnot muuttuvat asukkaiden myötä kodeiksi, joissa viihdytään. Niinpä meille ei ole yhdentekevää, kuka nämä kodit rakentaa. Haluamme esitellä ihmisiä työmaan arjen takana - todellisia sankareita, kodinrakentajia.

 Lue lisää

Vertaa kohteita