JM does not take responsibility for the translation

Pääkaupunkiseutu / Henttaa

Asunto Oy Espoon Metsämansikka Suunnitteilla

  • Kunta: Espoo
  • Alue: Henttaa
  • Hoitovastike: Päätetään
  • Asuntotyyppi: Kerrostalo
  • Tila: Suunnitteilla
  • Asuntoja: 113

Espoon Suurpeltoon, hurmaavalle Henttaan alueelle, rakentuu ihan omanlaisensa taloyhtiö. Sen nimi on Metsämansikka, ja siitä tehdään juuri sen oloinen kuin sen asukkaatkin ovat. Niinpä Metsämansikan tarina on seuraamisen arvoinen! Ennakkomarkkinointi alkaa keväällä 2019.

Liity nyt VIP-rekisteriimme! Täytä sivun alalaidasta löytyvä lomake, napsauta KIRJAUDU-painiketta ja kohta kuulet Metsämansikasta lisää. Tervetuloa matkaamme!

KOHTUUHINTAINEN KOTI
Metsämansikassa koti-investointi on maltillinen. Tilaa on myös perheelle ja ystäville. Taloyhtiössä on panostettu asuinneliöihin, ja valtaosa asunnoista onkin kolmioita ja neliöitä.

Hyvä arki tarkoittaa, ettei sinun tarvitse miettiä mitä kotisi on syönyt. JM tarjoaa ensimmäisenä Suomessa uudenlaista, Joutsenmerkittyä omistusasumista. Katso alta tarkemmin, mistä elementeistä kohtuuhintainen koti rakentuu!

Kohtuuhintainen koti

Tontti

Tontti on vuokratontti, mikä mahdollistaa, että pääset pienemmällä pääomalla kiinni omaan asuntoon. Tontin omistaa vakaa iso yksityinen sijoitusyhtiö, ja tontin arvo nousu on sidottu elinkustannusindeksiin. Pystyt siis arvioimaan mahdollisen nousun, joka on aina maltillinen – yllättäviä isoja nousuja ei kuukausikustannuksiisi milloinkaan tule. Tontin vuokra-aika on pitkä (yleensä 100 vuotta), joten sinun ei tarvitse miettiä, mitä tapahtuisi kun vuokra-aika päättyisi. Vaikka maan arvo nousisi, se ei näy sinun kuukausikustannuksissasi. JM:n tonttikumppanit ovat luotettavia, ja asunnon osto turvallista.

Rahoitus

Metsämansikan kodit ovat kohtuuhintaisia ja kokonaisuus suunniteltu asukkaan elämäntilanteeseen sopivaksi. Et siis tarvitse leveintä lompakkoa, vaan koti-investointisi pysyy maltillisena. Kokonaishinta muodostuu myyntihintaosuudesta ja yhtiölainan velkaosuudesta. RS-pankkikumppanimme tarjoama 30 vuoden yhtiölaina takaa sen, että myös kuukausittaiset asumiskustannuksesi pysyvät kohtuullisina. Yhtiölaina ei sisällä lyhennysvapaita vuosia, joten kuukausierät pysyvät tasaisina. Rahoitusvastike ei siis nouse vuosien kuluessa, ja sinun onkin helppo jo asuntoja ostaessasi arvioida myös tulevien vuosien kuukausikustannuksia.

Kaupanteon yhteydessä maksat 15% asunnon myyntihinnasta.

Asunnon valmistumisen lähestyessä noin kuukautta ennen muuttopäivää maksat noin 61% myyntihinnasta.

Muuttopäivän kynnyksellä maksat loput eli noin 24% myyntihinnasta.

Kotisi valmistuessa voit toki valita, haluatko maksaa myös velkaosuuden kokonaisuudessaan tai osan siitä pois. Vai halutko hyödyntää taloyhtiölainan ja vähentää lainaosuutta vastikkeen muodossa kuukausittain. Koko laina-ajan mittaista päätöstä ei tarvitse tehdä heti, voit jättää sukanvarteen muille hankinnoille tai elämänalueille alussa, ja vähentää lainaosuutta myöhemmin, kun elämäntilanne sallii.

Me tuemme sinua päätöksessäsi. Metsämansikassa elät enemmän.

Joutsenmerkki

Ympäristövastuu on meille tärkeä arvo ja siksi Metsämansikka rakennetaankin Joutsenmerkin kriteerien mukaisesti. Joutsenmerkki on pohjoismainen ympäristömerkki, jonka kriteerit perustuvat elinkaariajatteluun. Joutsenmerkki kertoo puolueettomasti tuotteen ja palvelun ympäristöystävällisyydestä – se takaa, että rakennus on ympäristön kannalta parempi vaihtoehto. Samalla merkki kertoo turvallisuudesta. Asukkaalle tämä tarkoittaa esimerkiksi laadukkaampaa sisäilmaa, energiatehokkuutta, päivänvaloon panostamista sekä pienempää kemikaalikuormaa.

Joutsenmerkki myönnetään aikanaan valmiille talolle.

Myös JM Suomen bloggaaja Hanna Sumari pohti blogikirjoituksessaan, mitä ympäristömerkitty koti tarkoittaa asukkaalle. Lue juttu täältä.

Sisustusvalinnat

Kotisi asuntopohja on sinun taulusi. Sisustusarkkitehtimme on luonut kolme valmista kotipersoonaa valittavaksesi. Tunnelmaan pääseminen on helppoa, voit vertailla eri tyylejä netissä tyylityökalumme avulla. Ja kun olet valintasi tehnyt, niin napsautat vain haluamasi tyylin, ja homma on sillä hoidettu. Mikäli sinulle tulee matkan varrella kysymyksiä, olemme vain klikkauksen takana osoitteessa asiakaspalvelu@jmoy.fi

Perhekeskeisyys

Metsämansikan kodeissa on tilaa ja väljyyttä. Suunnittelussa ei ole lähdetty tehostamaan neliöitä vaan ymmärrämme myös perheiden tarpeet. Pikkujalat tarvitsevat tilaa temmeltää ja isommat hyvät tilat arjen toiminnoille, siksi olemme panostaneet asumisneliöihin. Tyylikkään taloyhtiösaunan lauteilla nautit lempeistä löylyistä perhepiirissä tai miksei ystäväporukalla. Arjen pientä luksusta tarjoaa hyvin varusteltu talopesula. Metsämansikasta löydät erilaisiin tarpeisiin sopivia asuntopohjia, valtaosa asunnoista on kolmioita ja neliöitä. Meille on tärkeää, että sinulla on tilaa asua ja elää.

Asuntoja on yhteensä 113 yksiöistä neliöihin.

Laatu

Meillä kohtuuhintaisuus tarkoittaa myös laatua. Kauniit ja laadukkaat keittiöt, fiksut säilytystilat. Jalan alla kaunis laminaattilattia, joka kestää kovempaakin tassuttelua. Lasitettu parveke on kuin ylimääräinen huone kotonasi, hurmaava ranskalainen parveke tuo urbaania kaupunkifiilistä. Metsämansikan välipohjat ovat paikallavalettuja, mikä puolestaan toimii taloa hiljentävänä ratkaisuna. Asuntoihin ilmavuutta tuo tavallista korkeampi huonekorkeus. Tulee tunne, että on helpompi hengittää – ja ottaa valo vastaan.

Ihminen tuppaa jättämään jälkiä sinne, missä elää. Omassa kodissa niin saa ollakin, sillä niistä syntyvät usein ne rakkaimmat muistot. Kodin pitää kuitenkin kestää jatkuvaa kulutusta turvallisesti ja ilman yletöntä vaivaa. Siksi me panostamme taloissamme erityisesti kestäviin materiaalivalintoihin, energiatehokkuuteen ja pienempään kemikaalikuormaan.

 ***

Liity Metsämansikan VIP-listalle alla olevalla lomakkeella!

JoutsenmerkkiMetsämansikka hakee pohjoismaista ympäristömerkkiä eli Joutsenmerkkiä ja noudattaa sen kriteereitä. Joutsenmerkki on jatkossa mukana rakennusprojektin tarkastuksissa, jotta voidaan todentaa vaatimusten täyttyvän. Joutsenmerkki myönnetään valmiille talolle.

Joutsenmerkki kertoo rakennuksen ympäristöystävällisyydestä, terveellisyydestä, laadusta ja turvallisuudesta. Asumisessa tämä tarkoittaa mm. laadukkaampaa sisäilmaa, energiatehokkuutta, päivänvaloon panostamista sekä pienempää kemikaalikuormaa. Lisää JM Suomen ja Joutsenmerkin yhteistyöstä voit lukea täältä.

Hanna Sumari pohtii blogikirjoituksessaan, mitä ympäristömerkitty koti tarkoittaa asukkaalle. Lue juttu täältä.

Alueesta

Henttaa

 Lue lisää

Tutustu kodinrakentajiin!

Meille JM:läisille on äärimmäisen tärkeää, että rakentamamme asunnot muuttuvat asukkaiden myötä kodeiksi, joissa viihdytään. Niinpä meille ei ole yhdentekevää, kuka nämä kodit rakentaa. Haluamme esitellä ihmisiä työmaan arjen takana - todellisia sankareita, kodinrakentajia.

 Lue lisää

Vertaa kohteita