JM does not take responsibility for the translation
Asunto Oy Espoon Visertäjä
Ennakko­markkinoinnissa 13 vapaata asuntoa

Espoo / Lintuvaara

Asunto Oy Espoon Visertäjä

Asunto Oy Espoon Visertäjä

Kun avaat kotioven työpäivän jälkeen, hartiat laskevat heti päivän kiireistä ja mieli kevenee. Tuttu kodin tuoksu, tutut äänet tai rauha ja hiljaisuus - miten ihanaa onkaan olla kotona!

Asunto Oy Espoon Visertäjä on kuuden kaksikerroksisen talon muodostama taloyhtiö. Asuntoja on yhteensä 39: näppäriä kaksioita, kekseliäitä kolmioita ja hurmaavia neliöitä. Talotyyppejä on kahdenlaisia: tyylikkäät rivitaloasunnot levittäytyvät kahteen kerrokseen, pienkerrostalossa taas asutaan yhdessä tasossa.

Kaikkien asuntojen sydän on avara oleskelu- ja ruokailutila, johon myös keittotila avautuu. Oleskelutilasta tulee koko perheen yhteinen lempihuone, joka tarjoaa mahdollisuuden niin rentoutumiseen, yhteisiin puuhiin kuin illanviettoihin ystävien kanssa. Tilan ideana on maksimoida perheen yhteistä tilaa ja aikaa. Lapset saavat tehdä lasten juttuja ja aikuiset aikuisten asioita – kuitenkin niin, että ollaan yhdessä. Niin arjen kokkaus kuin juhlaillallisen valmistelu käyvät kätevästi ja leivonta on hauskaa, kun keittiössä on kunnolla tilaa ja puhtaat, raikkaat pinnat. Silmänruokaa tarjoaa Puustellin uusi samettinen harmaa sävy keittiön alakaapeissa.

Oleskelutiloista avautuvat ihastuttavat terassit ja parvekkeet, joiden kautta ympäröivä luonto tulee osaksi koko kodin ilmettä. Terassit ja parvekkeet avautuvat kohti länttä tai etelään luoden ihanteelliset olosuhteet elämän jatkumiseen ulos asti.

Linnunlaulu, metsän tuoksu, naapuruston miellyttävät äänet… Kaupunkikoti ihanasti luonnon helmassa.

Asunnot Asunto Oy Espoon Visertäjä

  • Myynnissä

  • Nimivaraus

  • Varattu

  • Ennakko­markkinoinnissa

  • Myyty


Hakukriteereilläsi ei löytynyt yhtään kohdetta

Vertaa kohteita