JM does not take responsibility for the translation
Asunto Oy Espoon Huhuilija
Loppuunmyyty

Espoo / Lintuvaara

Asunto Oy Espoon Huhuilija

KAUNIS JA FUNKTIONAALINEN KOTI ...

Asunto Oy Espoon Huhuilija

Onko unelmissasi sielukas koti, jossa on toimiva tilajako, helppoa ja hauskaa asua ja viettää aikaa yhdessä lähimpien kanssa. Koti, joka saa sekä arjen että juhlan maistumaan paremmalta.

Asunto Oy Espoon Huhuilija muodostuu viidestä kaksikerroksisesta puurakenteisesta talosta, jossa kussakin on 8-12 asuntoa. Yhteensä asuntoja on 52 kpl. Asunnot ovat yhdessä tasossa, valittavissasi on 53 m2:n kaksio tai 67 m2:n kolmio. Kekseliäät pohjat ja nerokkaat neliöt. Alakerran huoneistoilla on oma piha, yläkerrassa parvekkeet. Yläkerran asuntoihin suojaisat sisäänkäynnit.

Ajaton kauneus on Huhuilijan suunnittelussa lähtökohtana. Koti toimii ja näyttää hyvältä vielä vuosien ja vuosikymmenten kuluttua. Laadukkaat pintamateriaalit ja valmiit klassiset sisustusvaihtoehdot luovat hyvän pohjan omalle tyylillesi.  Olohuoneessa viehättää avaruuden tuntu. Tammiparketeilla huonekalut pääsevät oikeuksiinsa. Keittiötilat avautuvat kohti oleskelutiloja. Hyvin suunnitelluissa tilassa on helppo seurustella perheen kanssa ja viihdyttää vieraita. Makuutilat on rauhoitettu rentoutumiseen. Kun tunnelma on rauhallinen, lataat akut tulevaan päivään. Ja hyvät säilytysratkaisut varmistavat pirteän lähdön aamuun. Kaikissa asunnoissa on oma sauna. Kaikki hohtavan puhdasta ja ihanan freesiä.

Huhuilijassa nautit valosta, joka miellyttää sinua eniten. Asunnot avautuvat useampaan ilmansuuntaan. Keskellä luonnonmukainen, osittain metsäinen korttelipiha. Retkeily omalla pihalla on hauskaa ja makkarat voit grillata siinä samalla oman metsäpolun varrella.

Huhuilijassa asut lähellä ulkoilureittejä. Haluatpa sitten lenkkeillä kävellen, pyörän satulassa tai juosten. Vieressä Leppävaarassa harrastusmahdollisuudet ovat kattavat. Urheilupuistossa löytyvät uima- ja jäähallit, kentät ja jopa stadion. Leppävaaran asemalle ja kauppakeskus Selloon on pyöräillen 15 minuutin matka ja autolla vajaat 10 minuuttia. Sellosta löydät suuren valikoiman upeita liikkeitä, kaikki palvelut sekä muun muassa kirjaston ja elokuvateatterin. Asemalta on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet sekä Helsingin suuntaan että muualle.

Kotielämää – ja tunnelmia vailla vertaa. Tervetuloa tutustumaan!

Asunnot Asunto Oy Espoon Huhuilija

  • Myynnissä

  • Nimivaraus

  • Varattu

  • Ennakko­markkinoinnissa

  • Myyty


Vertaa kohteita