JM does not take responsibility for the translation

LÖYDÄ IHANA UUSI KOTISI MEILTÄ

TULOSSA HURMAAVIA KERROSTALOKOHTEITA KESKI-PASILAAN JA HERTTONIEMEEN HELSINGISSÄ SEKÄ LEPPÄVAARAN PUUSTELLINMÄELLE ESPOOSSA.

Koti on maailman tärkein paikka, inspiraation lähde ja turvasatama. Me rakennamme asuntoja, jotka muuttuvat asukkaiden myötä kodeiksi.

Erilaisia asuntojamme yhdistää yksi tekijä: kaikki ovat ihania. Löydä uusi kotisi nyt meiltä! Haluamme, että meidän rakentamasta asunnosta tulee sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Tutustu seuraavaksi alkaviin kohteisiimme:

Asunto-osakeyhtiö Helsingin Paratiisilintu
Trendikkääseen Herttoniemeen rakentuva Paratiisilintu on saanut inspiraationsa tarunhohtoisista, värikkäistä tropiikin linnuista. Talo täynnä ihastuttavia asuntoja! Talossa tullaan käyttämään uusiutuvaa ja lähienergiaa. 

GWS, Helsinki
Herttoniemen tarina jatkuu! Trendikkään ja halutun alueen sydämeen, ns. GWS-tontille, rakentuu kokonainen uusi asuinalue. Kiehtova ympäristö, hurmaavat asunnot, kaupunki metron ansiosta vain kivenheiton päässä!

Puustellinkallio, Espoo
Espoon Leppävaaraan, erään kukkulan laelle, on rakenteilla aivan uudenlainen asuinalue nimeltään Puustellinkallio. Liity Puustiklubiin! Saat uutiskirjeemme, ja kuulet ensimmäisenä, mitä kaikkea kivaa Puustellinkalliossa tapahtuu. Voit tutustua Puustellinkallion ensimmäiseen kohteeseen Onnikallioon täällä.

”Kun on aika laittaa jalat ensimmäistä kertaa saman peiton alle,
monistaa neliötä perheen kasvaessa
tai järjestää koti uuteen muotoon kun ollaan taas omillaan,
kannattaa valita JM-koti.”

 

Kysymyksissä tulevista kohteista palvelee asuntomyyntimme. Ota yhteyttä ja ilmoita kiinnostuksestasi! 020 751 4730 tai asuntomyynti@jmoy.fi.

Vertaa kohteita