JM does not take responsibility for the translation

Mitä jos sijoittaisit asuntoon?

Etsitkö asuntoa, johon lapset voisivat muuttaa kotoa lähdettyään? Haluatko hankkia pienen asunnon vanhuuden turvaksi? Kaipaatko varoillesi turvallista sijoituskohdetta? JM tarjoaa nyt erinomaisen vaihtoehdon asuntosijoittajalle.

Esimerkiksi Asunto-osakeyhtiö Helsingin Auringonsillassa vanhassa Vuosaaressa on vapaana pieniä kaksioita, jotka sopivat erinomaisesti sijoituskohteiksi. Sijoittamalla uuteen JM-kotiin olet vapaa remonttihuolista ja asunnon kunnostamisesta vuokralaista varten. JM:n kohteista maksat tyypillisesti ensimmäiset kolme vuotta vain rahoitusvastikkeen korkoa, joten vuokratuotosta jää heti alussa käteen vähän enemmän.

Asunto on aina hyvä sijoituskohde. Sijoittamalla upouuteen asuntoon voit olla varma, että sijoituksesi arvo pysyy pitkälläkin tähtäimellä. Varsinkin pienten asuntojen kysyntä pääkaupunkiseudulla on tasaisen korkealla tai jopa nousussa.

Vuokraaminen ajatuksena saattaa tuntua jännittävältä. Todellisuudessa kauhutarinat vuokralaisista ovat kuitenkin äärimmäisen harvinaisia. Uuteen, hyväkuntoiseen asuntoon saat varmasti hyvän ja luotettavan vuokralaisen. Kun vuokraamiseen suhtautuu huolellisesti ja asioista selvää ottaen, vuokrasuhde sujuu jouhevasti alusta lähtien.

Esimerkki sijoituksesta:

Hankittava kohde on 36 m² kaksio Asunto Oy Helsingin Auringonsillasta talon toisesta kerroksesta.

Hoitovastike ja rahoitusvastikkeen korko ensimmäisen kolmen vuoden ajalta yhteensä noin 360 €/kk.

Verrattuna alueen tarjontaan vuokratulo voisi olla noin 800 €/kk.

Käteen jäävä osuus kuukaudessa noin 440 € (ennen veroja).

Lisätietoa asunnon vuokraamisesta saat mm. Suomen Vuokranantajilta.

Tutustu AURINGONSILLAN asuntoihin

Vertaa kohteita