JM does not take responsibility for the translation

Sisustusvalinnat

JM-asunnon hintaan kuuluu useita sisustusvaihtoehtoja. Sisustuksella tarkoitetaan tässä pintamateriaaleja, kaapistoja, kodinkoneita ja vesikalusteita.

Huolella valittu

JM-valinnat suunnitellaan huolella. Niiden täytyy olla sopusoinnussa rakennuksen arkkitehtuurin ja asunnon ilmeen kanssa ja vastata ominaisuuksiltaan asiakkaidemme mieltymyksiä ja vaatimuksia. 

 Olemme valinneet sisustustarjontaamme tuotteita, jotka ovat laadukkaita, tehokkaita ja hyvin muotoiltuja. Tämä koskee sekä JM-valintoja että valinnaisratkaisuja.
 Seuraamme jatkuvasti markkinoiden kehittymistä ja erilaisia testejä varmistaaksemme, että olemme valinneet oikeat tuotteet.

Lisä- ja muutostyöt

Tehdessäsi varaussopimuksen haluamastasi huoneistosta kanssamme saat Sisustusvalinnat-esitteen, joka on laadittu juuri sinun projektiasi varten.
Esitteessä esitellään asuntosi sisustusvalinnat sekä tarjolla olevat vaihtoehdot.


Saat myös erillisen hinta- ja tilausluettelon, joka sisältää kaikki hintatiedot, ja voit rastittaa haluamasi valinnaisvaihtoehdot. 

Mahdollisista muista muutostoiveistasi laskemme tarjouspyyntösi perusteella sinulle erillisen muutostyöhinnan, mikäli muutostoiveesi on mahdollista toteuttaa.

Koska monilla tuotteilla on pitkä toimitusaika, meidän on tiedettävä toiveesi hyvissä ajoin. Siksi kaikissa projekteissa asetetaan selvyyden vuoksi määräajat, joihin mennessä kaikki valinnat ja tilaukset on tehtävä. Jollei tilausta ole tehty ennen määräaikaa, asunto sisustetaan perusvarustein.

Vertaa kohteita