JM does not take responsibility for the translation

Kuinka ostan uudisasunnon

Aina kun ostat asunnon rakentamisvaiheessa tulee sen kuulua RS-järjestelmään.  Silloin on kyseessä asunto-osakeyhtiö, joka on kytketty asuntokauppalaissa säädettyyn rakentamisvaiheensuojajärjestelmään.  Kaikki JM Suomi Oy:n kohteet ovat RS-kohteita.

Ostajan opas

Ennakkomarkkinointi

Ennen asuntojen myynnin aloittamista käynnistetään ennakkomarkkinointi.  Sen aikana on asiakkaalla mahdollisuus tehdä varaus haluamaansa huoneistoon. Varausmaksu on suuruudeltaan 1.000 euroa.

Kun riittävä määrä asuntoja on varattu ja turva-asiakirjat on asetettu, aloitamme kohteen varsinaisen myynnin. 

Myynti

Uudisasuntokauppa on ainutlaatuinen tapahtuma monine vaiheineen.  Asiantuntevat myyjämme käyvät kanssasi yksityiskohtaisesti läpi ostokohteena olevan huoneiston piirustukset, rakennustapaselosteen, taloussuunnitelman, sisustusvaihtoehdot ym.  Sínulla on myös mahdollisuus tutustua sisustusmateriaaleihin.

Kaupanteosta 7 päivän kuluessa maksat osan myyntihinnasta. Rakentamisen edetessä maksat loput erät maksuaikataulun mukaisesti.

Asunnon kokonaishinta muodostuu:
Myyntihinta + velkaosuus = Velaton hinta

Velkaosuuden voit maksaa pois sisäänmuuton yhteydessä tai jättää sen velaksesi asunto-osakeyhtiölle ja maksaa sitä rahoitusvastikkeen muodossa kuukausittain.

Asuntoon tutustumiset

JM tarjoaa sinulle mahdollisuuksia rakentamisen aikana tutustua tulevaan kotiisi. 

On tärkeää että, saat halutessasi seurata uuden kotisi valmistumista kuitenkaan varsinaiseen työhön osallistumatta.  Näin saamme yhdessä aikaan sellaisen kodin, jota olit kaivannutkin.

Uuden kotisi valmistuessa teet yhdessä kanssamme vastaanottotarkastuksen, jonka jälkeen kotisi viimeistellään vastaanottamaan uudet asukkaansa.

JM-Kodinkansio

Kaikki JM-asuntoon muuttavat saavat sisäänmuuton yhteydessä JM-kodinkansion. Siitä löytyy monenlaista tietoa asunnosta, käyttö- ja huolto-ohjeita kodinkoneisiin sekä sisustusmateriaaleihin. Laadimme kansion auttaaksemme sinua saamaan tietoa uudesta kodistasi ja sen ympäristöstä. Lisäksi siinä on monenlaisia vinkkejä ja neuvoja.

Vertaa kohteita