JM does not take responsibility for the translation
Ihana kesä terassilla ja parvekkeella

Ihana kesä terassilla ja parvekkeella

Onnistuneen kesäreissun ei tarvitse suuntautua omaa parveketta tai terassia kauemmas. Kurkkaa alta parhaat vinkkimme ihaniin kesähetkiin!

4.7.2017

 
GRILLI KUUMAKSI!

Grilli kuumaksi!

Kesällä on ihaninta kokata ja syödä ulkona. Omalla parvekkeella tai terassilla grillaaminen ja ruokien valmistelu sujuu mukavasti yhdessä.
Maukkaita kasviksia, herkkuja grillistä, jälkiruoaksi riittävät tuoreet marjat ja hedelmät. Tämän kesän suosikkireseptimme on kotimainen kuhafilee vartaissa kasvisten ja pestokastikkeen kanssa. Nyt nautitaan!

Vinkki: Kääräise kuhafilee paloina ilmakuivattuun kinkkuun, jolloin se pysyy vartaissa paremmin koossa.

 

OMA HAAVEILUNURKKA

Oma haaveilunurkka

Rakenna parvekkeelle tai terassille nurkkaus vain haaveita, hyviä kirjoja tai pilvien katselua varten. Jalustallinen riippukeinu on tarkoitukseen täydellinen, mutta haaveilunurkan voi tehdä myös noja- tai korituolista. Muista riittävät pehmusteet!

Vinkki:
Ota viltti mukaan viileämpiä hetkiä tai satunnaisia päiväunia varten.

 

VEHREÄ KEIDAS

Vehreä keidas

Oman puutarhan voi saada vaikka ei olisikaan viherpeukalo. Istuta kaupasta ostetut yrtit kauniisiin ruukkuihin, ja saat keittiöpuutarhan hetkessä. Puutarhamyymälät myyvät isompia ruukkuun sopivia kukkivia ja satoa tuottavia kasveja. Miltä maistuisivat esimerkiksi oman sadon munakoisot täytettynä muilla kesän herkuilla?

Vinkki:
Puutarhamyymälät myyvät myös hedelmää tekeviä sitruspuita. Ruukkusitrukset tuovat ihastuttavaa italialaista tunnelmaa, ja ne voi syksyn tullen ottaa sisälle talvehtimaan.

 

KUKKIA ULKONA JA SISÄLLÄ

Kukkia sisällä ja ulkona

Ruukkukasvien lisäksi leikkokukat kuuluvat kesään. Luonnonkukat ovat nyt parhaimmillaan, niistä saa näyttäviä kimppuja ja asetelmia niin omaa kotia kuin tuttavia ilahduttamaan. Muista kukittaa myös parveke tai terassi!

Vinkki:
Autioituneiden ja purettujen talojen pihoilla kasvaa usein villiintyneitä pioni- ja ruusupensaita, joiden sadosta voi käydä poimimassa osansa. 

 

Haluatko päästä vielä tänä kesänä ihka uuteen kotiin ja ikiomalle pihalle tai parvekkeelle nautiskelemaan? Tartu nyt tilaisuuteen!

Kesäkuussa valmistuneessa Kuninkaantammen Mariessa sekä elokuussa valmistuvissa Vuosaaren terassitalo Auringonsillassa ja Lintuvaaran ihastuttavassa pientalokohde Huhuilijassa on vielä muutamia asuntoja jäljellä. Uusi kotisi odottaa jo sinua!

Nautinnollista kesää ja ihania pihahetkiä!

Tee se itse Terassi ja patio Ulkoympäristö
Samankaltaiset artikkelit

Vertaa kohteita