JM does not take responsibility for the translation
Tee se itse: Näyttävä kukka-asetelma keväiseen juhlapöytään

Tee se itse: Näyttävä kukka-asetelma keväiseen juhlapöytään

Kaunis kukka-asetelma kruunaa juhlapöydän. Asetelman tekeminen on helppoa ja mukavaa, se onnistuu keneltä tahansa. Näyttäväkään asetelma ei tule kalliiksi, sillä materiaalit löytyvät marketista ja puutarha-alan kaupoista.

6.4.2017

Tarvitset:

Erilaisia ja erivärisiä kukkia, me käytimme oranssejai ruusuja, keltaisia tulppaaneja ja valkoisia oksaneilikoita (marketista)
Leikkovihreitä, me käytimme aralianlehtiä ja eukalyptuksen oksia (kukkakaupasta tai puutarha-alan kaupoista, lisäksi käytimme omasta muratista pätkäistyjä varsia)
Pajunkissoja
Oasis-sieni (kukkakaupasta tai puutarha-alan kaupoista)
Kulho, johon asetelma tehdään

Tee näin:

Tee se itse: Kukka-asetelma

Leikkaa Oasis-sienestä veitsellä kulhoon sopiva pala ja asettele se mahdollisimman tukevasti kulhon pohjalle. Palan ei tarvitse olla täsmälleen kulhon pohjan muotoinen. Laske kulho lähes täyteen vettä. Kun Oasis-sieni ei enää ime vettä, kaada ylimääräinen vesi pois.

Tee se itse: Kukka-asetelma

Aloita asettelu leikkovihreistä. Reunusta kulho vihreillä asettelemalla jokainen varsi Oasis-sieneen. Varren voi työntää yhteen kohtaan vain kerran, joten ole tarkkaavainen ja suunnittele ensin. Muista leikkata jokaiselle oksalle ja lehdelle uusi imupinta terävällä veitsellä tai kukkaleikkureilla ennen kuin asettelet varren sieneen. 

Jatka asettelua kukilla. Jos haluat mahdollisimman symmetrisen asetelman, asettele kukkien varret niin, että ne kaikki kohdistuvat Oasis-sienen keskipisteeseen. Muista leikata uusi imupinta jokaiseen kukkaan.

Viimeistele asetelma pajunkissoilla, eukalyptuksen oksilla ja muratinvarsilla.

Tee se itse: Kukka-asetelma

Valmis asetelma sopii juhlapöydän kruunuksi tai ilahduttamaan olohuoneen sohva- tai sivupöydälle.

Kotona Tee se itse
Samankaltaiset artikkelit

Vertaa kohteita