JM does not take responsibility for the translation
Huhuilijan esittelyasunto

Huhuilijan esittelyasunto

Espoon Lintuvaaraan, metsän reunaan, rakentuu viehättävä pientaloyhtiö Huhuilija. Tervetuloa tutustumaan sen esittelyasuntoon!

22.2.2017

Sisustamme kaikkiin kohteisiimme rakennusvaiheessa esittelyasunnon. Asunto toimii esittelytilana, myyjien työtilana ja asukastapahtumien pitopaikkana rakentamisaikana. Talosta asunnon ostaneet asiakkaamme pääsevät ensimmäisenä kurkistamaan sisustettuun asuntoon ennen avajaisesittelyjä. Kuuluupa joku tulleen mittanauhankin kanssa ovelle koputtelemaan!

Huhuilijan esittelyasunto on kahden makuuhuoneen ja avaran olohuone-keittiön saunallinen perheasunto. 

Asunto sisustettiin rustiikkiseen tyyliin. Väreinä toistuvat farkunsininen, ruskean eri sävyt sekä ripaus tiilenpunaista. Materiaaleiksi valittiin luonnollista pellavaa, puuvillaa sekä nahkaa. Kalusteissa ja valaisimissa on puuelementtejä sekä mustaa metallia.

OLOHUONE

Olohuone ja keittiö ruokailutiloineen muodostavat valoisan yhtenäisen tilan, johon perheen yhteiset askareet keskittyvät.

Ruokapöydäksi valittiin ilmava lasipöytä mustilla metallijaloilla. Saman sarjan tuolit, joiden istuinosat ovat pellavankortta, tuovat ruokaryhmään luonnollista ilmettä. Farkunsininen kaitaliina ja hampusta valmistetut tabletit ovat raikas yhdistelmä. Kattaus tuo ruokailutilaan hauskaa merihenkistä tunnelmaa.

Ruokapöydän valaisimen päällinen on ruskeaa nahkaa. Saman sarjan pöytävalaisin löytyy olohuoneen tv-tasolta, mikä yhdistää avaran tilan kokonaisuudeksi.

Vaaleat puuvillaverhot korostavat valoisaa olohuonetta, ja verhoihin ommellut farkkukankaiset kanttaukset tuovat niihin lisäryhtiä. Tilaa hallitsee iso sininen sohva, johon koko perhe mahtuu hyvin loikoilemaan sohvatyynyjen keskelle. Sohvapöytä on pieni mutta jykevätekoinen, ja se tuo tilaan rouheaa tunnelmaa yhdessä luonnonvärisen juuttimaton kanssa. Lisää istumapaikkoja saadaan hauskoilla farkkujakkaroilla. Tilan katseenvangitsija on kuitenkin vanha valkoinen antiikkikaappi, jota voidaan somistaa eri tavoilla vuodenaikojen mukaan.

MAKUUHUONE

Makuuhuoneessa katse kiinnittyy ensimmäiseksi vanhasta ikkunasta tehtyyn peiliin sängyn yläpuolella. Peili lisää valoisuutta ja tuo esineenä syvyyttä huoneen muuten modernin ylelliseen tunnelmaan. Muhkea petaus ja pörheät lampaantaljat houkuttelevat unten maille.

Sängynpääty on verhoiltu samalla ruskealla pellavakankaalla, josta verhot ovat tehty. Jotta asunnon ilme verhojen suhteen pysyi yhtenäisenä, myös tämän huoneen verhot kantattiin.

LAPSEN HUONE

Olohuoneen jatkeena on lapsen huone. Sen värimaailma ja tyyli haluttiin pitää samanlaisena kun yhdistetyssä keittiö- ja olohuonetilassa, kuitenkin lapsen huoneeseen sopivana. Huoneen ilme muodostui keveäksi valkoisten kalusteiden, vaalean ruskean ja vaaleansinisen sävyjen avulla.

Pitkät valkoiset puuvillaverhot ovat samanlaiset kun olohuoneessa, mutta kanttaukset ovat hillitymmät beige-ruudulliset.

KYLPYHUONE, SAUNA JA WC

Vaaleaa, raikasta kylpyhuonetta on helppo sisustaa oman mielen mukaan pyyhkeillä, matoilla ja erilaisilla asetelmilla. Farkunsinisten pyyhkeiden kuivaustelineenä toimii vanhoista heinäseipäistä tehdyt tikkaat. Kylpyhuoneen, saunan ja erillisen pikkuvessan tekstiilit sekä ruskeat tehosteseinälaatat jatkavat myös muun asunnon värimaailmaa. 

Huhuilijan ihania pientalokoteja on vielä vapaana! Tartu tilaisuuteen ja sovi esittely asuntomyyjiemme kanssa: Liisa Nuutinen 040 676 6180/ Paula Vuonnala 040 621 6652 tai asuntomyynti@jmoy.fi.

Sisustussuunnittelu ja kukka-asetelmat Tanja Tervakko
Sisustus Mansardi
www.mansardi.fi

Kuvat: Niclas Warius
www.niclaswarius.com

Malleina Jenny sekä Ragdoll-kissa Veeti

Kotona Sisustusvinkit Makuuhuone Olohuone Keittiö Lastenhuone Sisustus Kylpyhuone
Samankaltaiset artikkelit

Vertaa kohteita