JM does not take responsibility for the translation

Talvilomavinkit

Talvilomaviikko koittaa! Lomalaiset kaipaavat tekemistä, oli sää sitten talvinen tai ei. Keräsimme vinkkejä ja tekemistä lapsille ja aikuisille Kuninkaantammen ja Leppävaaran kohteidemme lähellä.

15.2.2017

Hiihtoloma1

Helsingin Kuninkaantammi on Keskuspuiston helmaan rakentuva uusi, urbaani ja luonnonläheinen kaupunginosa. Talviaktiviteetteja löytyy heti kotiovelta, eikä kauas tarvitse lähteä erikoisemmankaan ohjelman perässä.

Helsingin kaupunki järjestää Stadin Talviriehan Paloheinässä keskiviikkona 22.2. Tarjolla on niin hiihtoa, luistelua, jääkiekkoilua kuin esimerkiksi lumikenkäilyäkin.

Paloheinässä pääsee vauhdin hurmaan myös Helsingin kaupungin ainoassa virallisessa pulkkamäessä.

Lähimmät luistelukentät löytyvät Paloheinästä, Torpparinmäestä, Kaarelasta ja Kannelmäestä. Hiihtolatujen ja luistelukenttien tilanteen löydät helposti osoitteesta https://ulkoliikunta.fi/.

Vesipedot viihtyvät Pirkkolan liikuntapuiston uimahallissa tai Vesipuisto Serenassa Espoon Korpilammella. Serenasta löytyy myös lähin laskettelumäki. Laskettelukeskusten tiedot löytyvät osoitteesta https://www.ski.fi/.

Katso JM Suomen kohteet rakentuvassa Kuninkaantammessa tästä.

Hiihtoloma2

Leppävaara sijaitsee Espoon sydämessä, loistavien palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä. Urheilupuisto ympäristöineen tarjoaa upeat puitteet liikuntaan niin ulkona kuin sisällä. 

Leppävaaran vasta uudistetussa uimahallissa viihtyvät niin lapset kuin aikuiset. Espoon kaupunki järjestää ke 22.2. uimahallissa Hop On Hop Off Vesirastit -tapahtuman, jossa pääsee harjoittelemaan uimahyppyjä turvallisesti. Myös Vesipuisto Serena Korpilammella on avoinna koko hiihtolomaviikon.

Urheilupuistosta löytyy myös luistelukenttä ja upeat hiihtoladut. Latujen ja luistelukenttien tilanteen löydät helposti osoitteesta https://ulkoliikunta.fi/.

Kauppakeskus Sellon elokuvateatteri tarjoaa elokuvaelämyksiä liikkumisen vastapainoksi.

Lähimmät laskettelurinteet sijaitsevat Kauniaisissa, Korpilammella ja Nuuksion Solvallassa. Laskettelukeskusten tiedot löytyvät osoitteesta www.ski.fi.

Villa Elfvik Laajalahden rannalla järjestää su 26.2. talvisia leikkejä koko perheelle.

Katso tästä JM Suomen kohteet Leppävaarassa ja Lintuvaarassa!

Ilontäyteistä talvilomaa kaikille!

Ulkoympäristö
Samankaltaiset artikkelit

Vertaa kohteita