JM does not take responsibility for the translation
HELSINGIN IHANIMMAT SISUSTUSKAUPAT

HELSINGIN IHANIMMAT SISUSTUSKAUPAT

Kaipaatko kotiisi kokonaan uusia sisustusratkaisuja? Etsitkö sitä kuuluisaa jotain, joka kruunaisi sisustuksen ja tekisi kodistasi juuri sinun näköisesi? Haluatko selkiyttää kodin säilytystiloja? Nämä Helsingin sisustusliikkeet kannattaa muistaa.

27.10.2016

Artek
Artek on suomalainen klassikko, eikä suotta. Kauniit ja funktionaaliset huonekalut sopivat monenlaiseen kotiin ja sisutukseen. Uusi liike Keskuskadulla on täynnä Artekin huonekaluja, valaistusratkaisuja ja sisustusesineitä, sekä valikoimaa täydentäviä löytöjä muilta suunnittelijoilta.

Cilla's
Pieniä sisustustuotteita, kodin tekstiilejä ja luonnonmukaista kosmetiikkaa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Granit
Ruotsalaisfirma myy käytännöllisiä ja kauniita säilytysratkaisuja sekä kodin pientavaraa, esimerkiksi kauniita betoniruukkuja ja käteviä matkakokoisia kosmetiikkapurkkeja.

Moko Market
Värikkäitä sisustustyynyjä, vanhoja intiasta tuotuja kaappeja ja täydellisiä kahvipöytäkirjoja. Täällä kannattaa myös piipahtaa kahvilla tai lounaalla!

Papershop
Täältä tekisi mieli ostaa hyllyt tyhjiksi. Vanhanaikaisen tyylinen paperikauppa myy ihania kortteja ja muuta paperitavaraa, valikoimissa esimerkiksi amerikkalainen Rifle Paper Company.

Peroba
Boheemi- ja teollisuushenkisiä huonekaluja ja sisustusesineitä. Kivijalkakaupan valikoima Fredrikinkadulla on laajempi kuin nettikaupassa.

Proloque
Tämä pieni helmi tarjoaa yllätyksellisiä löytöjä hyvin valikoiduista klassikoista vanhoihin itämaisiin mattoihin ja kauniista kodintekstiileistä ihastuttaviin pikkutavaroihin.

Zarro
Kaipaatko sisustukseesi hieman luksusta ja tuntua arjen yläpuolella elämisestä? Zarro myy muun muassa marmorisia sohvapöytiä, upeita valaisimia, klassisia kodinkoneita sekä kullanvärisiä aterimia.

Kuva: Artek/Mikko Ryhänen

Makuuhuone Olohuone Lastenhuone Työhuone
Samankaltaiset artikkelit

Vertaa kohteita