JM does not take responsibility for the translation
 • JM Suomi Oy voitokas työturvallisuuskilpailussa

  News 2017-03-14

  JM Suomi Oy palkittiin parhaana Uudenmaan alueen Turvallisesti 2000-luvulla työturvallisuuskilpailussa.

 • JM Suomi Oy aloittaa asuntojen rakentamisen Espoon Tapiolaan

  News 2017-03-07

  JM Suomi Oy on hankkinut tontin Tapiolan ydinkeskustasta, osoitteesta Kauppamiehentie 4. Tontille rakennetaan viisikerroksinen kerrostalo.

 • JM myi Helsingin Tankovainioon rakennettavia kerrostaloyhtiöitä NREP:lle

  News 2016-08-23

  JM Suomi on solminut NREP:n kanssa sopimuksen Helsingin Tankovainion alueelle rakennettavien kahden kerrostaloyhtiön kaupasta.

 • 100 uutta asuntoa nousee Herttoniemeen

  News 2015-11-25

  JM Suomi Oy on allekirjoittanut Sponda Oyj:n kanssa sopimuksen tontin ostamisesta Herttoniemestä. Tehdyn sopimuksen arvo on noin 5 milj. euroa ja tavoitteena on aloittaa rakentaminen alueella vuonna 2017.

 • Uuden Tankovainion asuinalueen ensimmäiset asukkaat muuttavat sisään

  News 2015-08-28

  Helsingin Vartioharjun ja Mellunkylän väliselle rajalle, Itäväylän eteläpuolelle rakentuu uusi asuinalue. Kaavailussa on kodit noin 800 asukkaalle. Rakentaminen aloitettiin kerrostaloista kesällä 2014. Ruotsalainen rakennusyhtiö JM oli ensimmäinen alueen rakentajista, ja perjantaina 28.8.2015 ensimmäiset asukkaat muuttavat uusiin koteihinsa Tankovainiossa.

 • Esikaupunkialueiden täydennysrakentamiseen tulee panostaa enemmän

  News 2015-05-13

  Helsingin Vartioharjun ja Mellunkylän väliselle rajalle rakennetaan uutta asuinaluetta. Puistomaiselle alueelle nousee useita kerrostaloja, joihin tulee yhteensä noin 140 asuntoa. Ensimmäinen uusi talo on jo rakenteilla ja valmistuu alkusyksystä 2015. Toisen talon rakennuslupa on saatu 17.4.2015 ja rakentaminen alkaa vielä tänä keväänä, valmis talo on asukkaiden käytössä kesällä 2016. Rakennuttaja ruotsalainen JM konserni on erikoistunut uusien asuinalueiden kehittämiseen. JM näkee Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla valtavasti potentiaalia esikaupunkialueiden täydennysrakentamiseen. Meillä on valtavasti mahdollisuuksia käyttämättä, mitä tulee rakentamiseen ja aluesuunnitteluun, toteaa JM Suomen toimitusjohtaja Markus Heino. Ei kuitenkaan ole yhdentekevää mihin uusia asuntoja rakennetaan. Nyt kehitystoimintaa leimaa liika keskustakeskeisyys. Esikaupunkialueiden täydennysrakentamiseen ja kehittämiseen tulisi panostaa enemmän.

 • JM panostaa Suomeen - mukana Leppävaaran kehittämisessä

  News 2015-03-18

  JM Suomi on aloittanut Espoon Leppävaarassa merkittävän asuinaluekehityshankkeen. JM Suomi on kehitysvastuussa viime vuoden lopulla Senaatti-kiinteistöiltä ostetusta 5,8 hehtaarin kiinteistöstä. Tehdyn sopimuksen arvo on noin 20 miljoonaa euroa.

 • Ensimmäiset asunnot Tankovainiossa JM:n rakentamia

  News 2015-02-27

  Helsinkiin syntyy uusi pienkaupunginosa, kun luonnonläheiselle Tankovainion alueelle valmistuu tulevina vuosina uusia koteja yhteensä 650 hengelle. JM Suomi on mukana luomassa uutta Helsinkiä aloittaessaan ensimmäisenä rakentajana asuntorakentamisen Tankovainioon.

 • JM mukana rakentamassa Espoon Saunalahdenporttia

  News 2015-02-27

  JM Suomen uusi kerrostalokohde Asunto Oy Espoon Merihiekka käynnisti täysin uuden asuinalueen rakentumisen kasvavaan ja kehittyvään Espoon Saunalahteen.

 • Kaj-Gustaf Bergh JM AB:n hallitukseen

  News 2013-04-26

  Suomalainen diplomiekonomi ja oikeustieteen kandidaatti Kaj-Gustaf Bergh (57) valittiin ruotsalaisen JM AB:n varsinaisessa yhtiökokouksessa eilen yhtiön hallitukseen. Kaj-Gustaf Bergh on Konstsamfundetin toimitusjohtaja, Fiskarsin ja Spondan hallituksen puheenjohtaja sekä Ramirentin, Wärtsilän ja Veritas Eläkevakuutuksen hallituksen jäsen.

Näytä 4 lisää 4

Vertaa kohteita