JM does not take responsibility for the translation

JM Suomi Oy

JM Suomi Oy on osa 70 vuotta vanhaa ruotsalaista yritystä, joka on Pohjoismaiden johtava asuntojen kehittäjä. Suomeen JM rantautui vuonna 2006. Siitä asti yhtiö on aktiivisesti ollut kehittämässä pääkaupunkiseudun asuntotuotantoa. JM Suomella on kohteita tällä hetkellä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

KEHITÄMME ASUINALUEITA

Emme rakenna vain taloja vaan päämääränämme on olla mukana kehittämässä asuinalueita, joissa on turvallista ja helppoa asua. Jo suunnitteluvaiheessa huomioimme aina ympäristön, luonnon sekä lähialueen palvelut.  Rakennamme sinne, missä ihmiset haluavat asua. Haluamme kehittää asuinalueita, joista syntyy huomisen kaupunginosia, joilla on oma päiväkoti, koulu ja bussilinja. Tästä JM:llä on kokemusta Ruotsissa jo vuosikymmenten ajan.

KOTI ON ELÄMÄN TÄRKEIN PAIKKA

Ruotsalaiset ja suomalaiset suunnittelijamme vastaavat siitä, että asunnoissamme on modernit, muunneltavat pohjaratkaisut ja laadukkaat sisustusmateriaalit. JM-kodissa on aina joku juju, jotain joka yllättää ja tekee asunnosta erilaisen. Valoa, hauskoja ideoita, paljon mahdollisuuksia sisustaa.

Haluamme, että meidän rakentamasta asunnosta tulee sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Ai niin, ja uusi on aina uusi.

Vertaa kohteita